Bet tad jau man vienmeer nekjiitras domas
Vispaar piedaavaaju savu tulkojumu:
Iedomaajies sevi ar attieciigo sejas izteiksmi, un padomaa, kaa tu juuties taa darot. Ja izteeloshanaas nav stipraa puse, panjem, pieej pie spogulja un sataisi taadu seju.
Piemeeram, tu gribi zināt, ko noziimee
Aizej pie spogulja, izkar meeli un pameegjini pasmaidiit, pameegjini nesmaidiit, pameegjini aizveert acis to darot. Kaa juuties un kaa spogulii izskataas? Nesaki, ka debiili, saki, ka sajuuta taada, it kaa buutu nedaudz divkosiigs maita. Es parasti lietoju konkreeto sejinju tad, ja veelos pateikt: "Zinu, ka piekasiisieties, bet taa nu es pateicu un viss!" vai "Neatbildu par saviem vaardiem". Normaali
:P lieto tad, kad seja ir nopiena, tipa, piemeeram, "Visu piekaast", "Es taa nemaz nedomaaju, kaa teicu"
Nu un liidziigi ir ar
. Uzmauc galvaa cepuri liidz kaklam, izgriez acu caurumus un pasaki, kaa juuties un kaa spogulii izskaties
Lai ieguutu
gan buus saulejes jaameklee un shkjiibais smaids jaamaacaas...
Un
ir diezgan viegli atdarinaams. Nejuuties kaa cilveeks, kas tikko uzzinaajis, kas tikko uzzinaajis, ka VVF ir latvijas prezidente? Pasham smiekli naak par to, ka kauns aciis... Nu jaa, arii Shinobi skaidrojuma gadiijumaa raksturiigi sataisiit taadu pashu seju.