Help - Search - Members - Calendar
Full Version: good bye my summer...
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Tador
tikko paskatiijos pa logu...
+Chibi+
*sniff* no matter how beautiful it is, all those snowflakes slowly falling down from pith black sky, man tāpar ir bedīgi... sad.gif jo ziema velkas pārāk ilgi... maz saules, daudz tumsas.. auksti un vientuļi... *sigh*
MitSuki
xe xe forsi taks beidzot sniegs...
Sleposana,Snowbordosana...
Pikosanas uuuu kas vel labaks varetu but par ziemu xe smile.gif
Tador
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 23:03)
maz saules... daudz tumsas.. auksti un vientuļi... *sigh*
*

the story of my life
Tador
QUOTE(JaYzZ @ Nov 16 2004, 23:03)
xe xe forsi taks beidzot sniegs...
Sleposana,Snowbordosana...
Pikosanas uuuu kas vel labaks varetu but par ziemu xe smile.gif
*

hmmm... vasara? tad kad silti?
Smogs
Urā, leduslaikmets ar -30 grādiem un lausku kas sper pa logu ir klāt! Nu atkal būs jāmet Sētniekam Fedjoram ar sniega pikām logā. Var arī pa autobusu.
MitSuki
aha smile.gif
a ko Ziema ir mans milakais gadalaiks, jo ziema var kartigi gan ar draugiem, gan ar parejiem izpriecaties smile.gif
Runajot par vasaru ari tas pats...Vasara var peldeties utt.
Bet Ziema forsaka vismaz Klusums ara un Tumss(paliek loti atri) smile.gif
ehh Ka kuram cilvekam man patik Ziema un viss xe xe
Tador
QUOTE(Smogs @ Nov 16 2004, 23:12)
Urā, leduslaikmets ar -30 grādiem un lausku kas sper pa logu ir klāt! Nu atkal būs jāmet Sētniekam Fedjoram ar sniega pikām logā. Var arī pa autobusu.
*

wierdoh...
Tador
QUOTE(JaYzZ @ Nov 16 2004, 23:13)
aha smile.gif
a ko Ziema ir mans milakais gadalaiks, jo ziema var kartigi gan ar draugiem, gan ar parejiem izpriecaties smile.gif
Runajot par vasaru ari tas pats...Vasara var peldeties utt.
Bet Ziema forsaka vismaz Klusums ara un Tumss(paliek loti atri) smile.gif
ehh Ka kuram cilvekam man patik Ziema un viss xe xe
*

ziema man patiik tad, kad seezhu iekshaa, aaraa ir nenormaals putenis un man ir silti un labi!
MitSuki
ziema man patiik tad, kad seezhu iekshaa, aaraa ir nenormaals putenis un man ir silti un labi!

xe xe nu ja, bet tad jau neizbauda pasu to ziemas sajutu.. smile.gif
ehh jus cilveki visi pieradusi tikai pie siltuma un siltuma smile.gif
+Chibi+
QUOTE(Tador @ Nov 17 2004, 00:18)
*

exactly! happy.gif Man nepatīk, kad ir aukstīīīīīīī..... *shivers*
Tador
QUOTE(JaYzZ @ Nov 16 2004, 23:20)
xe xe nu ja, bet tad jau neizbauda pasu to ziemas sajutu.. smile.gif
ehh jus cilveki visi pieradusi tikai pie siltuma un siltuma smile.gif
*

humm... ok veel ir pirtis un sniegs.
MitSuki
Ja ta skatoties man liekas ka no rita jua buss viss sniegs nokusis un atkal buss viss slapss apkart ehh sad.gif
Tador
QUOTE(JaYzZ @ Nov 16 2004, 23:27)
Ja ta skatoties man liekas ka no rita jua buss viss sniegs nokusis un atkal buss viss slapss apkart ehh  sad.gif
*

vienalga auksts buus... grrr...
Rune
Ak, ziema viss ir tik skaisti un jauki, BET sniegs!!!! Ienīstu sniegu!! Man viņš ir jāslauka!! (Nē, es neesmu sētnieks,tas man vienk. ir viens no apgrūtinošākajiem mājas darbiem, līdzīgi kā lapas grābt rudenī).
+Chibi+
slapš arī nav kewl.... dry.gif Fui, gribu 15 grādus atpakaļ... Ne karstu vasaru, bet tādu mērenu pavasari...
Tador
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 23:31)
slapš arī nav kewl....  dry.gif  Fui, gribu 15 grādus atpakaļ... Ne karstu vasaru, bet tādu mērenu pavasari...
*

labaak pilnu vasaru! (peldeeshanaas)
MitSuki
labaak pilnu vasaru! (peldeeshanaas)

Peldeties kaut tagad var Aizbrauc uz Livu Akva Parku un peldies laimigs(vienigi tur ir jamaksa, a vasara var pa brivu kaut kur laukos, kaut kada upite peldeties smile.gif )
Tador
QUOTE(JaYzZ @ Nov 16 2004, 23:35)
Peldeties kaut tagad var Aizbrauc uz Livu Akva Parku un peldies laimigs(vienigi tur ir jamaksa, a vasara var pa brivu kaut kur laukos, kaut kada upite peldeties smile.gif  )
*

a vasaraa ir juura un viljnji...
+Chibi+
Jūra un vētra!!!! jā!!! lieli viļņi!!!!!!!!!!!!!!!!! ^_____________^
Rob_X
topics pa sniedzinju a visi jau vasaru grib tongue.gif ziema ziema mana milja ziema

p.s. pa ziemu ari var peldet biggrin.gif
+Chibi+
gribeetu paskatiities, kaa tu pa ziemu peldies juurinjaa... dry.gif
Rob_X
ir jau tada lieta kaa zemledus udens izpriecas wink.gif

un ja ljoti gribas peldet tad ej uz baseinu tongue.gif
Duarh
A man gan silti, hehehe, uhuhu, /ljauni smiekli/
Taka
BEIDZOT!
Ar pirmo, un cerams arī paliekošo, sniegu! biggrin.gif
MitSuki
ehh es domaju ka sniegs nokusis isteniba nenokusa vienigi ko var secinat ir tas
Esmu laimigs ja sita sniegs turesies tad nakosnedel vares beidzot braukt uz kalniem cakareties smile.gif
xikes
Nu es esmu pilnīgs un galīgs ziemas patriots..
Nu es domāju ziemas - tādas, kad arā ir labi daudz sniega, -20 grādu temperatūra (nu vismaz -10) Kluss un mierīgs, balts un zilbinoš .. manuprāt vienkārši super.. saule var ariī nebūt.. (vismaz acis tik looti nežilbina)
Iedomājos ziema, sēdēt siltā, tumšā istabā, pie siltas kakao krūzes, kad ārā krīt lēni sniegs, lielām, lielām paarslām, un skatos anime ..kas gan var būt vēl labāks..? rolleyes.gif

Salīdzinot ar vasaru.,. eh, kad ir labi karsts, nezini ko vilkt, jo tapat ir karsti. Sviedri tek, visapkārt n-tie tūkstoši insketu, kuriem šiket nav citas dzīves jēgas, kā vien traucēt man (un citiem) dzīvot.. nu nez.. dry.gif

Bet ziema - super..
Seven_of_zero
Un tagad ziemas citas jaukas puses biggrin.gif . Slapjdrankis, jatira sniegs lidz celam, jatira atkal izeja kad nobrauc sniega tieitajs, sals kaisisana, malkas gadasana, logs slikti ir nolimets un pec stundas darba pie PC tu vairs nevari sajust peli.
biggrin.gif
zenofex
Ziema prieksh manis saxo. Gribu vasaruuuuu~~~~!
ShinChan
Ziemā ir šauri. tas ir gadalaiks, kurā to vien gribas kā sēdēt mājās. Debesis apmākušās. sniegs aizņem daudz telpas, ātri kļūst tumšs, turpretī vasarā ir plašums, brīvība. Patiesībā, vislabākais gada laiks (nejaukt ar gadalaiku) ir agrs pavasaris, kad vēl ir palicis nedaudz kūstoša sniega un gājputni atgriežās ar savām dziesmām, zāle dzen no zemes savas atvases un kā arī saule sāk žāvēt asfaltu. Burvīga lieta, vai ziniet, ir agra pavasara asfalts, tam nav līdzīga nevienā citā gada periodā, tāds tas ir tikai šajā laikā, tam pat ir sava īpaša smarža.
Un otrs jaukākais laiks ir oktobra vidus, brauciet uz Siguldu un sapratīsiet kāpēc.

Saiko
man gan patīk ziema ar visām savām nepilnībām happy.gif
ja godīgi tad katrā gadalaikā var atrast ko tādu kas piesaista... jeb nav man tāda gadalaika kas būtu visvisvismīļakais un tāda kurš riebtos - visi ir jauki smile.gif

p.s. nepatiktu ja būtu tikai viens gadalaiks...
edg
QUOTE(Smogs @ Nov 16 2004, 23:12)
*

Augstas klases piebilde (peedeejais teikums)...

Btw, ieniistu ziemu, necieshu ziemu. Izvelcies aaraa agri no riita nepamodies sasodiitaa -100 graadu temperatuuraa, ievelc sevii labu klepus devu, velcies uz autobusa pieturu, bet sejaa sitas sasodiitas sniega dranjkjiibas. Un tad veel pasliidi uz liidzenas vietas, nozhaujies protams uz rokaam. Rokas tad slapjas, un slapjums piesalst pie rokaam. Un vispaar sals, sasodiitais! Staavi autobusa pieturaa, gaidot graavii iesliideejusho autobusu, drebinies kaa celja drillis. Uz zoda uzseedies lausks, ausis saap, bet roku pirksti jau nejuutiigi. Un beidzot atnaak autobuss, un tu iekaap tajaa, siltumaa, un pirksti saak atsalt un suurst sasodiiti, un gribas vinjus berzeet, bet, jo vairaak berzee, jo vairaak suurst. Un tad pienaak konduktore, bet pirkstus nemaz nevar dabuut kabataa par meeneshbiljetes izvilkshanu nemaz nerunaajot. Tad peekshnji deguns saak teceet, bet salvetes izbeigushaas. Un sasodiitajaa ziemas vakaraa paarvelcies maajaas un gudro, ko shodien izveeleesies: atveert logu un slimot ar gripu vai dziivot pilniigaa bezgaisa telpaa. Un taa katru dienu. Un kaadaa jaukaa reizee ieprieksheejaa dienaa pirms vieniigaa eksaamena likshanas datuma secini, ka ir temperatuura 38.4. Taadaa temperatuuraa nespeej arii neko iemaaciities, nemaz nerunaajot par to, ka nespeej uztvert nevienaa filmaa notiekosho pa televizoru, un acis ir tik karstas, ka atluuz jau 19:13. Un kontroldarbaa seedi un ciitiigi domaa risinaajumus, bet viens aiz muguras klepo ik peec 5 sekumdeem, pie tam taa, ka dreb logu par apkaarteejo psihologjisko staavokli nemaz nerunaajot. Un taadaa briidii tu atceries, ka bija laiks, kad spiideeja saule un kokiem bija zaljas lapas, kad putninji chivinaaja un ezeraa uudens bija tik silts, kad vareeji speeleet futbolu un dauziit kaartis aaraa uz solinja, un sirds paliek tik skumja un sazhnjaudzas... ieniistu ziemu!

Lai dziivo vasara!
X_Kamui
Man piemeram ziema nepatik tadel ka es nevaru aizlaist uz laukiem unsure.gif
Bet tur ir tik forši................. biggrin.gif
MitSuki
Ehhh skatos ka sniegs tik ilgi vairs nebus...kust viss atkal sad.gif
Stulbi, bet gan jau pec nedelas atkal sniges uzniks xe un ilgak turesies smile.gif
Seven_of_zero
Cik Jauks rits wacko.gif . Paskatieties ara pa logu.
arteck
Tieši tā, tieši tā. Es jau 1h vēroju šito daili. Tumsā baigi, baigi labi izskatījas. It sevišķi ielas lampu gaismā vērot kā vējš spēlējas ar sniegpārsliņām.
MitSuki
Xe xe redzu redzu, vienkarsi vakar saka kust domaju ka atkal sniegs nebus kadu menesi, bet sodien piecelos un redzu ka puteno forss laiks(man patik) smile.gif
Taka
Letiņi ir nīkuļu tauta sad.gif
Kā sākas ziema, tā vairums sāk ņerkstēt ka par aukstu - tak saģērbieties normāli, nevis plānā jaciņā, un izbaudiet ziemu! biggrin.gif
Ziemā ir tik daudz jauku izpriecu. Nezinu, kā var nemīlēt ziemu.
Labāk ja ir ap 0 un uz ielām pļura??? blink.gif
jurc
heh, šodien Liepājā pirmais riktīgais sniegs uzsniga! Un vēl jo projām snieg!
No ziemas man vislabāk patīk klusie ziemas rīti... it īpaši ja snieg..
Taka
Rīgā saulains un nelieli mīnusi
+Chibi+
man nebūtu nekas pret ziemu, ja man nebūtu tik sasodīti slikta asinsrite, man rokas ir kā no ledus taisītas, man grūti drukāt tagad, jo es knapi jūtu pirxtus!
Ja ne rokas, viss pat būtu ok. dry.gif Sniedziņš, lediņš, aukstumiņš... dry.gif
Pretīgi tikai, ja darba pienākumos 9ir gaidīt klientus uz ielas, tie maitas itāļi VIENMĒR kavē... dry.gif
NOLF
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 21 2004, 13:30)
man nebūtu nekas pret ziemu, ja man nebūtu tik sasodīti slikta asinsrite, man rokas ir kā no ledus taisītas, man grūti drukāt tagad, jo es knapi jūtu pirxtus!
Ja ne rokas, viss pat būtu ok.  dry.gif  Sniedziņš, lediņš, aukstumiņš...  dry.gif
Pretīgi tikai, ja darba pienākumos 9ir gaidīt klientus uz ielas, tie maitas itāļi VIENMĒR kavē...  dry.gif
*

To var saprast dažādi.... huh.gif

/nekas personisks, jokojos
xikes
Kaa jums shis riits? smile.gif
Rob_X
Oi, super smile.gif es pat celju jedzigi saredzet nevaru delj putenja dry.gif labi ka lidz skolai 8 min gaajiens tongue.gif
Dzonis
tieshaam putenjo!patiikami..ja te nepalasiitos, vispaar nezinaatu kas aara notiek.kojaas zjaluuzijas visu laiku ciet un lai tiktu uz skolu nav nemaz aaraa jaaiziet..
X_Kamui
Vienkarši suuuupeeeriiiiigs riiitttsss!!! Un pietam man nevajag iet uz skolu biggrin.gif laugh.gif smile.gif (kaut kada stulba projekta diena sad.gif uz medicinas muzeju jaiet sad.gif )-varu protams ari neiet laugh.gif un es ta domaju ka smile.gif laugh.gif biggrin.gif neeiieešuu laugh.gif
Jaladin
HA HA mad.gif man gan bija jaaiet uz skolu...
Nu riits ta forshs, bet man liidz skolai ir kaadas 10 min uuun pa puteni... kaifs, bet skola gan peectam slapja...
jurc
ehh... būtu man te putenis... Laukā lietus lija no paša rīta.. tagad laukā tādas pļura dry.gif
Kikyou
Aaraa sniegputenis, mamma atljaava neiet uz skolu. laugh.gif
Man patiik ziema ^____^
X_Kamui
He....... man ari agrak neļava iet smile.gif uz skolu sniegputeņa deļ smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.