nu tāda lieta psatāv, plaukst un zeļ. Man viņi īsti nemaisa, bet vai ir vērts tādu atstāt pie memberiem?
veca tēma. neaiztiec, lai skatās. katram sava kautrības pakāpe.
Varētu tā uztaisīt, ja kādus 2 mēnešus neviens neko nesaka, ta autommātiski accounts izdzēšas.
Un skatīties var jau zem Guest
zenofex
Nov 15 2004, 11:40
Lai tak vinji staav, man absoluuti netraucee shie klusie tipi.
ShinChan
Nov 15 2004, 11:52
Te jau šis temats ir izrunāts. Uzvar viedoklis, ka, lai klusais vairākums paliek kā bijis.
Rezumē: Kamēr forums nebremzējas (dēļ daudziem inaktīviem lietotājiem - bet tam nu kādus pārdesmit tūkstošu vajdzētu) tikmēr neko nedaram
gordon
Nov 24 2004, 17:59
Jāieposto kaut ko, lai nedzēš laukā
X_Kamui
Nov 24 2004, 21:02
QUOTE(JurCHiX @ Nov 15 2004, 10:25)
Varētu tā uztaisīt, ja kādus 2 mēnešus neviens neko nesaka, ta autommātiski accounts izdzēšas.
Mde labak pec kadiem 3 menešiem, jo es uz laukiem braucu uz 2,5 menešiem un tur nav datora
QUOTE(-Kai- @ Nov 24 2004, 20:02)
QUOTE(JurCHiX @ Nov 15 2004, 10:25)
Mde labak pec kadiem 3 menešiem, jo es uz laukiem braucu uz 2,5 menešiem un tur nav datora
Jee, lauki rulee vai ne?
X_Kamui
Nov 24 2004, 22:33
deleted-ray
Nov 24 2004, 22:35
Manis peec tie nepostotaaji var tusot, neko sliktu jau vinji itkaa nedara, ne?
virgin
Nov 26 2004, 12:50
Katram gadiijumam, lai mani neiedomaajas izdzeest, iepostoshu te, jo neesmu paarliecinaata, ka daudz postoshu.
deBUGa
Nov 26 2004, 13:16
Mde... Nu gluzhi kaa tajaa pasakaa par vistukuuti un kriitoshajaam debesiim...
QUOTE(deBUGa @ Nov 26 2004, 12:16)
Mde... Nu gluzhi kaa tajaa pasakaa par vistukuuti un kriitoshajaam debesiim...
Bet vai tad nav jautri?
Viens no pamatojumiem kādēļ rodas idle-accounts, ir tāds, ka citu forumu, IRC tīkla vai vienkārši lietotāji, piereģistrē savu iecienīto niku (iesauku, palamu), lai to nelietotu kāda cita persona.
Tas protams neatbrīvo no atbildības par idlēšanu :>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.