Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Exodus 22:18-20
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Tador
maleficos non patieris vivere.....
qui coierit cum iumento morte moriatur
qui immolat Siis occidetur praeter Domino solt
Rob_X
emm..... w.t.f. ? ph34r.gif
Ito no Kazuki
22:18 Thou shalt not suffer a witch to live.

22:19 Whosoever lieth with a beast shall surely be put to death.

22:20 He that sacrificeth unto any god, save unto the LORD only, he shall be utterly destroyed.

/Book Of Exodus/

Mjā, reliģiskās tēmas, allaž sāpīgi...Lūk, mans komentārs - 22:18 Tūkstošiem nevainīgu sieviešu ir gājušas bojā šī panta dēļ. 22:19 - Zoofilija ir nenormalitāte, bet šādus cilvēkus nogalināt tomēr nevajadzētu. 22:20 Katram pašam ir tiesības izvēlēties - kādai reliģijai viņš vēlas piederēt. Āmen.
Tador
QUOTE(Ito no Kazuki @ Nov 13 2004, 20:26)
22:18 Thou shalt not suffer a witch to live.

22:19 Whosoever lieth with a beast shall surely be put to death.

22:20 He that sacrificeth unto any god, save unto the LORD only, he shall be utterly destroyed.

/Book Of Exodus/

Mjā, reliģiskās tēmas, allaž sāpīgi...Lūk, mans komentārs - 22:18 Tūkstošiem nevainīgu sieviešu ir gājušas bojā šī panta dēļ. 22:19 - Zoofilija ir nenormalitāte, bet šādus cilvēkus nogalināt tomēr nevajadzētu. 22:20 Katram pašam ir tiesības izvēlēties - kādai reliģijai viņš vēlas piederēt. Āmen.
*

paldies - man bija slinkums mekleet tulkojumu - bija vienas animes saakumaa un intereseeja.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.