Un, Yume neiebilda par sufiksu tik ilgi, kamer tas galīgi neizvedīs no sevis... pagaidam es vēl sevi mierinu ar domu ka nabaga Shinobi, sācis jukt pratā.. un slimi cilvēki jaliek mierā... kas zin, varbūt lipīgs.
Khmmm shis teikums skan paarliecinoshi....... no offense bet man tomeer arii ir robezha un vari uzrakstiit privaati vai arii publiski vai taa ir taisniiba vai joks. diemzheel ir lietas kuras es izbeigshu, jo man tomeer negribas iemantot
iistu naidu, jo tu tomeer esi shiis kopienas svariiga sastaavdalja un kultiveets naids man nav vaidziigs lai arii ieksheeji man buutu dzilji pofig ka kaada mani tur ieniist.
Lai arī cik paradoksāli tas neizklausītos un nebūtu, jo vairāk tu skaties animes, jo principā (vismaz man) dzīve liekas garlaicīgāka un bezjēdzīgāka.
Lai arī 90% gadījumos vienmēr ir ietvertas pamācības par to ka "dzīve ir tāda kāda tu to veido", par to ka "ja pats necentīsies nekas nebūs", par to ka "nekad nevajag padoties", "keep up", "be strong" utt, no otras puses arvien vairāk kļūst skaidrs cik cilvēka ikdiena tomēr ir patukša un drūma (šeit es nerunāju par meiteņu ar zaļiem matiem neeksistēšanu ) un ka vairāk vai mazāk tu šā vai tā esi viens.
Līdz ar to uzgrūst vēl savu sāpi citiem ir bezgala bezatbildīgi.. Ir jau tā grūti..
being otaku is hard..
hem... nu daljeeja taisniiba. Cilveeks pats veido savu ikdienu, savu pasauli kuraa vinjsh dziivo un pluushana liidzi straumei ir pasha darbiibu rezultaataa. Te ir tas paradoks, kad jo vairaak cilveeku tev apkaart jo vientuljaaks tu juuties, jo speeciigaakai straumei tu ljaujies. Lielpilseetas tam ir tieshs pieraadiijums. Ja taa padomaa cik laimiigi ir tie cilveeki kas dziivo laukos. Miyazaki filma "Only yesterday" lieliski paraada to.
Man ar to skatiishanos ir taa: jo vairaak es skatos jo vairaak man sagribas radiit savu "shedervu", taa saciit gribeetos redzeet vai radiit taadu garadarbu kas vienaldziigu neatstaatu nevienu tobish "atveert durvis uz nepraatu", pagaidaam ko taadu nav speejusi neviena no liidz shim redzeetajaam animeem, visaas ir tikkai mazuminjsh no taa ko es gribeetu redzeet/radiit. Manupraat piespiest cilveeku apmaldiities sevii ir lielski. Sajukt praata nav maaksla bet tureeties uz robezhas jau ir garants ka tu tiski iecelts gjeenija kaartaa, savukaart ja tu parauj liidz arii citus tad tas ir augstaakais sasniegums.
Nu re tu jau par to pašu ko es rakstīju Nu a kāda jēga ticēt sev (ja tāpat slinkums / besis)? Ka būs viss ok? Ka kautkas reiz mainīsies?
katru cilveeku ir iespeejasm salauzt, nesalauzhamu cilveeku nav, starpiiba tikai taa ka nav pagadiijeis gariigi speeciigaaks/atshkiriigaks praats! panaakt luuzma punktu savaa dziive ir ljoti svariigi, un veel svariigaak ir maaceet izkepuroties. Tikkai peec shiis izkepuroshanaas var pilntiesiigi likt roku uz kruuts un kliegt esmu izbaudiijis dziivi. Ja tev luuzumu dziivee neuztaisa citi cilveeki tad tas jaadara pasham.. kaa saciit seerkocinja veertiibai, noziimei un ieguldiijumam ir jeega tikkai tad kad vinjs ir aizsvilies un kaut ko aizdedzinaajis... pats no sevis vinsj neaizsvilsies vienmeer ir kaads dzineejspeeks un pastaalkji, ja taa nav tad tie ir jaaizveido!
domaaju ka esmu no retajiem kas taa domaa... bet izraadaas ka taadu ir daudz.... Un šo dzīves suurumu un patiesiibu paliidz atklaat tikai PC, internets.... Paskatoties uz tiem kas ar kompi ir uz Jūs, liekas ka vinjiem dziivee viss ir ok, apmierinaati ar sho dziivi...
Taa vienkaarshi ir!
luuk pieeraadiijums kapee masveida pshnaaviibas ir vieglaak izdaraamas
Tlk shovi ir smiekliigi un debiilisma paarpilni un cik no tiem ir patiesi man un cik no tiem ir ruupiigi iestudeeti? reizeem tieshaam atskan kas normaals no Tlk show vadiitaaja puses.... Bet mani vis vairaak smiidina un riebumu uzdzen ka tie kas tu ruzstaajas ar savaam probleemaam tik aprobezhoti domaa ka doma ka tas viss ir ruupiigi iestudeets mani nostiprinaas aizvien speeciigaak un speeciigaak. Khm runaajot par Ainu... esmu dazhu shovus redzeejis agadiishanas peec un te man jaasaka, ka vinja varbuut tieshaam censhas aarstete publiku, bet labaak buutu ja vinja paliktu kaa praktizeejoshaa psihologje, nevis izietu eeteraa jo tur tie probleemrisinaajumi ir taadi ar ziimuli uzskiceeti un ar flomaasteru uzprishinaati...
Vai vēl labāk, piedalīties Ainā un izmēdīt viņu, tas tik būtu joks.
Es arī jau labu laiku domāju, ka nenāktu par skādi pieteikties kādā no "fabrikām" ar mērķi tikt iekšā un apd....t viņus visus. Uztaisīt īstu šovu. Sarkasms un uzbraucieni no rīta līdz vakaram, kā jums tas patiktu? Vienīgā problēma ir tā, ka es ne dziedāt ne spēlēt kādu instrumentu māku.
hehe un rezultaats buutu taads ka tevi fabrikanti izbalsotu par to ka tu esi paaraak gudrs tiem trulajiem praatinjiem un gandee vinju naivo prieku par "dziives skaistumu", ja nemaldos tf2 jau ir viens taads kuru pastaaviigi liek uz izbalsojamo solinja. Savukaart izmeediit Ainu buutu aarkaartiigi interesanti un es pat sanjemtos un pazvaniitu uz studiju un paliidzeetu gremdeet "Ainu" esmu paarliecinaats ka neviens no tiem talkshoviem nav gatavs cieniigam pretiniekam kas speetu argumenteet savu probleemu un gari un smalki izstaastiitu, kaa arii kas speetu argumenteeti bilst pretimtam "vadiitaajam". Kaada jeega no talkshow ja "atnaakusii probleema" problematizee pashu talkshow.
P.S. paspeeju sasviist kameer savilku visu vienaa postaa