Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hello ^_______^
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Animy
Chawinjas wisiem! ^.^
Es tiko pieregistreejos,shii izskataas forsha web lapa kur pachatot.Nemaz nezinaaju,ka taadas ir ari Latvieshu valoda <_< ...kaads laikam aizmirsa man pastaastiit :D
^_^
deleted-ray
Haij ^^
Sigfa
Man nezkapeec saak nepatikt jaunaako biedru saraksts... hmm...

jaa nu, sveiki, sveiki.
jurc
hmm... shii NAV lapa kur var pachatot! Sheit seezh gudri cilveeki un apspriezh gudras lietas!
Iesaku aiziet uz tvnet.lv un tur saac spamot!
hmmm... un iisteniibaa tu man nepatiic....un domaaju ka neesmu vieniigais...
kaads vareetu black listee vinju ielikt....?
un veelreiz.. SHII NAV VIETA KUR CHATOT! Ja gribi pachatot ta uzliec mirc vai ielien kaada chataa...
paldies, no manas puses tas pagaidaam viss...
ShinChan
Mjā, pavazājos pa forumu un konstatēju, ka šur tur jau piespamots. Iesaku tev, Animy, savu hiperaktivitāti mazliet iegrožot. Iesākumā palasi vecās foruma tēmas, tas tev palīdzēs izvairīties no atkārtošanās un lieku jautājumu uzdošanas. Pamatā mēs te esam iecietīga tauta novākusies, taču...
ONIX
Ko juus visi tik naidiigi pret cilveeku....nu labi, man arii nav pienjemami dazi vinja uzskati un dazs labs izteiciens( pa to pasu pacatosanu) ne iipasi iet pie sirds...bet vins(vai vinja) laikam nav veel saskaaries ar taadu lietu kaa forums vai laba anime...taa kaa visam savs laiks un gan jau driiiz arii saaks nedaudz savaadaak domaat.huh.gif
Sigfa
Nu, tad kad saskarsies, lai arii naak sheit apspreist.
bypass
Nāā, daudzi no regulārajiem, nopietnajiem, briedušajiem apmēklētājiem nereti uzvedas līdzīgi. smile.gif
deleted-ray
Veiksim 2 nedeelju izgliitojosho kursu anime un foruma izpeetei, izzinaashani un prasmei nespamot forumaa ^^ smile.gif
ShinChan
QUOTE(bypass @ Nov 4 2004, 21:17)
Nāā, daudzi no regulārajiem, nopietnajiem, briedušajiem apmēklētājiem nereti uzvedas līdzīgi. smile.gif
*

Mēs šādu statusu esam godam nopelnījuši biggrin.gif
edg
QUOTE(JurCHiX @ Nov 4 2004, 20:53)
Sheit seezh gudri cilveeki un apspriezh gudras lietas!
*

Paldies par komplimentu! laugh.gif
Nekad nebiju aizdomaajies, ka shitais forums iisteniibaa ir forums, kur "seezh gudri cilveeki un apspriezh gudras lietas"... tik gudrs sajutos... Jums, paareejie, arii vajadzeetu.

Un vispaar, ko Juus te atkal pokemoniem piesienaties... (Pika pika chuu)
Rob_X
Mes esam gudri??? blink.gif
jurc
QUOTE(Robik @ Nov 5 2004, 08:29)
Mes esam gudri???  blink.gif
*

uz to pusi laugh.gif
Yume
blink.gif kāds šaubās par to ka mēs esam gudri, tad es iesaku palasīs filozofiski-psiholoģiskos gļikojumus offtopicā.... šaubas pazudīs.. biggrin.gif
Un, jā.. sveiks-sveiki...

Starp citu runājot par to ka "uztrauc jauno biedru saraksts".. nu, ja viņi nespamos un uzvedīsies inteliģenti, tad k-kurnes nākotne mūs negaida.. bet ja nē.. tad nu gan būs ... s-v.
tostermaize
Hello ^_______^ ieraugot šo uzr4akstu topika saakumā nobijos ka kārtējais ārzemnieks atlīdis te
Sviki sveiki
Shinobi-sama
Maniii izraisa paniku yau vaards Hello vispaar, forumaa - ja ir probleema un kas sakaams tad saki, nevis uzkraaj savu postu kvantitaati ar ikdienishkiem sveicieniem, tipo - Labriit, labdien, yo garshiigas brokastis bija, heh ieshu kafiju noshnjaukt, blaa man puuslis saraava - jaaiet klozetpoda funkcijas paarbaudiit - karoch ceru ka tur saprati ka sheit nav jaaveido passiivais chats- shis nav nekaads chats kanaals - un mani njirga parauj piemeeram no postiem tipo - "man acis piegura lasot shos offtopicus", piemeeram es pieregjistreejos un nepateicu nevkaauds hello welcome mee, high im new here, ko juus no manis gaidat - tam ir domaats msn chats kaa arii jebnkursh cits html chats.
Ja ir probleema un veelies pakritizeet anime tad vispirms septinjreiz padomaa ko tu gribi kritizeet, jo ljoti iepeejams, ka pie 3 vai ceturtaas reizes pats apjautiisi ka esi nomaldiijies un ruupiigi izlasi visus topikus, lai pasham nav aizvainojuma ka neviens tev neatbild. Kaa ariii ja saac kaut kau izteikt ljoti veelms ka tie vismaz 5 teikumi, lai var arii jeegu izprast ko tu gribeeji teikt, savaadaak, velkot references uz kaadu(vaarda anemineeshu jo apvainosies) kursh pasak noskatiijies anime un pateicis "kiddy shit" tai pashaa laikaa vinsjh blenzh rihtiigu kiddy staffu. Kritika un sarunas forumaa sastaav no dziljaaka paskidrojuma jo shis ir forums, respektiivi njem piemeeru no shin-chan edq un daljeeji no manis un kaut ko paanalizee.
Ispeejams ka es tevi sabaidiiju, bet taads arii bija mans meerkis no pasha saakuam iedziit tev panisku drebuli, ka visam ko tu teiksi tiks izteikta smagaakaa kritika un iepeejams kaa veelaak tev naaksies njemt savus vaardus atpakalj, jo tu nes atbildiibu par saviem vaardiem un atkaapshaans no vinjiem paraadiis, ka labaak vispaar nebuut neko teicis. Ya veelies parunaaties ar dziivu piemeeru tad es varu pasviest Yume-chan(GOEMEN GOMEN, KUROSENAI ONEGAISHIMASU biggrin.gif)

P.S. Bet juutie sbriivi un saki ko veelies, jo es neemsu shii fouma superdupermoderaators un es nekaadi nevaru tevi nospiest kaa kukauni kursh paraapjis kur nevaig biggrin.gif
Sigfa
Ha, atceries, ka masai vienmeer ir augstaakaa vara... tongue.gif

Un nobaidiit vajag gan... domaaju, ka sasveicinaashanaas topiki she saaka paraadiities pavisam nesen, kad katrs jauninjais uzskatiija, ka ir gana svariigs lai visi skreitu un sveicinaatos ar vinju.

Yume, tas arii ir mans meerkjis- lai sheit nekljuust kaa kurbijkurnee, no kurienes naak visaadi supermoderatori un lamaajas, ka she tas un she shitas.
jurc
es tik gribeeju piebilst ja te visi kas ienaaktu saaktu veidot jaunu topiku, tad te buutu jaabuut 300 "Hello" huh.gif
kuchieris
QUOTE(JurCHiX @ Nov 4 2004, 20:53)
kaads vareetu black listee vinju ielikt....?
*

Kas taa par listi?

Lai nu kaa - cilveekam tikai 14 gadu. Pashi taadi bijaam. Ne?
Shinobi-sama
Jaaaudzina! savaadaak, ja tieshi nepateiks vinjsh var maaciities gadiem
Sigfa
QUOTE(kuchieris @ Nov 5 2004, 13:14)
Lai nu kaa - cilveekam tikai 14 gadu. Pashi taadi bijaam. Ne?
*

*SHOCK* 14?! Man likaas, ka 10!!! 10 kaa maksimums!!

un, nee es nu noteikti nenaaccu random forumos un necentos krist uz nerviem, divus gadus atpakalj.
Dzonis
vai arii varinats...uztaisiit atsevishtju nodalju kur newbie var parpiecaaties par to ka te redgjistreejushies un paareejos likt mieraa ar stulbiem topikiem un jautajumiem (vismaz tik ilgi liidz saprot ko un kaa raxtiit..)
ShinChan
biggrin.gif Man prātā stāv šāda aina:
liela telpa, telpas vidū stāv mazs puika galvu nodūris un blenž kurpju purngalos. Apkārt pusaplī stāv pusmūža cilvēki tumšās drēbēs. Savā starpā sarunājoties "kas no viņa iznāks?", "...šito palaidni..."; "...skolotāja sūdzas..."; "...kaimiņu suni ar kaķeni apšauda..."; "pie galda skaļi uzvedās, un jaucas pieaugušajiem pa vidu..."; "kaut kas steidzami ir jādara...". Telpa un tajā atrodošies objekti ir deformēti sirreālā manierē, kas zēnu padara vēl mazāku, bet pieaugušie un to ēnas rada nomācošu iespaidu.

jurc
ShinChan tas bija uzjautrinoshi!! biggrin.gif biggrin.gif
Taka
Mēs jau neesam spamotāji, ievērtējiet reālu bezsakara ģeneratoru salidojumu šeit:

blink.gif
Shinobi-sama
Kopsh taa reizes kad es noraavu linku uz sievieshu forumu delfos, es garlaiciibas briizhos vinju palasu, jo tur var noreekt pamatiigi
Sigfa
uuuUUUuuu.. padaliisies ar ziniibaam, Mr. Shinobi?
Shinobi-sama
QUOTE(Sigfa @ Nov 5 2004, 17:22)
*

Mini referenci uz kuru no maniem postiem man buutu jaadalajaa savas ziniibas biggrin.gif?
edg
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 5 2004, 11:20)
Kaa ariii ja saac kaut kau izteikt ljoti veelms ka tie vismaz 5 teikumi, lai var arii jeegu izprast ko tu gribeeji teikt, savaadaak, velkot references uz kaadu(vaarda anemineeshu jo apvainosies) kursh pasak noskatiijies anime un pateicis "kiddy shit" tai pashaa laikaa vinsjh blenzh rihtiigu kiddy staffu. Kritika un sarunas forumaa sastaav no dziljaaka paskidrojuma jo shis ir forums, respektiivi njem piemeeru no shin-chan edq un daljeeji no manis un kaut ko paanalizee.
*

Ja cilveeki saaks njemt piemeeru no Shin-chan, manis un tevis, tad te taaaaads filozofijas forums saaktos... kurbijkaavinjturtasforumssaucaaskastatovaratcereeties. Nedod dievs...

Pirmkaart, starp kiddy staff skatiishanos un taa atklaatu saukaashanu par "kiddy shit" nav nekaadu pretrunu. Shaada riiciiba noraada uz sava veida atziishanos, ka tev patiik "kiddy shit". Veeleejos par sho teemu izteikties, jo pats taa dazhreiz daru un nesaskatu nekaadas pretrunas.
edg
QUOTE(ShinChan @ Nov 5 2004, 14:44)
biggrin.gif Man prātā stāv šāda aina:
liela telpa, telpas vidū stāv mazs puika galvu nodūris un blenž kurpju purngalos. Apkārt pusaplī stāv pusmūža cilvēki tumšās drēbēs. Savā starpā sarunājoties "kas no viņa iznāks?", "...šito palaidni..."; "...skolotāja sūdzas..."; "...kaimiņu suni ar kaķeni apšauda..."; "pie galda skaļi uzvedās, un jaucas pieaugušajiem pa vidu..."; "kaut kas steidzami ir jādara...". Telpa un tajā atrodošies objekti ir deformēti sirreālā manierē, kas zēnu padara vēl mazāku, bet pieaugušie un to ēnas rada nomācošu iespaidu.
*

Baudiijums manai izteelei...
Reizeem pasham naak praataa shaadas iisfilmas, bet neviens veel nav izgudrojis praata projeceejumu filmaa... slinjkji izgudrotaaji. Varbuut jaasabiezee un jaakljuust par pashproduceejoshu rezhisoru?
Sigfa
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 5 2004, 17:26)
QUOTE(Sigfa @ Nov 5 2004, 17:22)
*

Mini referenci uz kuru no maniem postiem man buutu jaadalajaa savas ziniibas biggrin.gif?
*

Par to sievishkju forumu ieksh delfiem biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.