Maniii izraisa paniku yau vaards Hello vispaar, forumaa - ja ir probleema un kas sakaams tad saki, nevis uzkraaj savu postu kvantitaati ar ikdienishkiem sveicieniem, tipo - Labriit, labdien, yo garshiigas brokastis bija, heh ieshu kafiju noshnjaukt, blaa man puuslis saraava - jaaiet klozetpoda funkcijas paarbaudiit - karoch ceru ka tur saprati ka sheit nav jaaveido passiivais chats- shis nav nekaads chats kanaals - un mani njirga parauj piemeeram no postiem tipo - "man acis piegura lasot shos offtopicus", piemeeram es pieregjistreejos un nepateicu nevkaauds hello welcome mee, high im new here, ko juus no manis gaidat - tam ir domaats msn chats kaa arii jebnkursh cits html chats.
Ja ir probleema un veelies pakritizeet anime tad vispirms septinjreiz padomaa ko tu gribi kritizeet, jo ljoti iepeejams, ka pie 3 vai ceturtaas reizes pats apjautiisi ka esi nomaldiijies un ruupiigi izlasi visus topikus, lai pasham nav aizvainojuma ka neviens tev neatbild. Kaa ariii ja saac kaut kau izteikt ljoti veelms ka tie vismaz 5 teikumi, lai var arii jeegu izprast ko tu gribeeji teikt, savaadaak, velkot references uz kaadu(vaarda anemineeshu jo apvainosies) kursh pasak noskatiijies anime un pateicis "kiddy shit" tai pashaa laikaa vinsjh blenzh rihtiigu kiddy staffu. Kritika un sarunas forumaa sastaav no dziljaaka paskidrojuma jo shis ir forums, respektiivi njem piemeeru no shin-chan edq un daljeeji no manis un kaut ko paanalizee.
Ispeejams ka es tevi sabaidiiju, bet taads arii bija mans meerkis no pasha saakuam iedziit tev panisku drebuli, ka visam ko tu teiksi tiks izteikta smagaakaa kritika un iepeejams kaa veelaak tev naaksies njemt savus vaardus atpakalj, jo tu nes atbildiibu par saviem vaardiem un atkaapshaans no vinjiem paraadiis, ka labaak vispaar nebuut neko teicis. Ya veelies parunaaties ar dziivu piemeeru tad es varu pasviest Yume-chan(
GOEMEN GOMEN, KUROSENAI ONEGAISHIMASU )P.S. Bet juutie sbriivi un saki ko veelies, jo es neemsu shii fouma superdupermoderaators un es nekaadi nevaru tevi nospiest kaa kukauni kursh paraapjis kur nevaig