Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Valdiiba gaazta...
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Sigfa
nu, nekaads lielais paarsteigums tas nav... izsakiet savas domas..

siikaak sheit- http://www.delfi.lv/news/national/politics....php?id=9411397
ShinChan
Emsis has left the building ph34r.gif
Kamēr es domāju vai taisīt vai netaisīt šādu topiku tu jau pasteidzies dry.gif
Nedomāju, ka kādam būs īpaša vēlme komentēt šo "jaunumu", mani tagad interesē tikai viens: kas būs ar Eini? MP? Iekšlietu ministrs? MP biedrs? Vienkāršs deputāts? Pilots-kaskadieris?Atsaldēts brunču mednieks? kas? kas? kas?
Hideki
QUOTE(Sigfa @ Oct 28 2004, 10:40)
nu, nekaads lielais paarsteigums tas nav... izsakiet savas domas..

siikaak sheit- http://www.delfi.lv/news/national/politics....php?id=9411397
*

Тā tai valdībai vajadzēja! tongue.gif happy.gif
Yume
jā... tā viņus tā viņus... kam tad tādi vajadzīgi.. bet nez kas nāks vietā..
ShinChan
QUOTE(Yume @ Oct 28 2004, 10:55)
.. bet nez kas nāks vietā..
*

Tas tā kā jau būtu izlemts vēl pirms šī rīta budžeta balsojuma. Neviens neko negāz, ja nav skaidrība par nākamo valdību un tās aprisēm. Šajā sakarā vienkārši smieklīgi bija skatīties ZZS un LPP mēģinājumus "palielināt" TP ietekmi valdībā un Saeimas prezidijā. Juta, ka zeme pašiem svilst zem kājām. Bet oranžajiem jau plāns ir gatavs, pazīstot šo partiju (no iekšpuses un ārpuses) man nav ne vismazāko šaubu ka tā tas ir biggrin.gif
Varbūt "ūdri-čarkotāju" ar pie reizies varētu atsaukt atpakaļ uz dzimtajiem krastiem, nav ko blamēties pašai un blamēt Latviju Eiropas un pasaules mērogā.
Dzonis
vieniigais ko var dariit shajaa situaacijaa ir vai nu skalji smieties vai vispaar nepierveest uzmaniibu.taa vien liekas ka Latvijaa vaig totalitaaro rezjiimu (katram savu Lukashenko).un kas tad naaks vietaa? tie pashi kas bija kaadaa no n-tajaam valdiibaam...heh...Latvija..
p.s.Kaada valdiiba vispaar ir iztureejusi visu savu terminju?(tieshaam nezinu, jo politikai nesekoju.ta jau labaak skataas "ziepenes")
Sigfa
heh, nu kaa reiz lasiiju delfi komentaaros kad krita JL valdiiba: "Turies Eini! mees tevi ieveeleesim veel!"

uz to tad arii lieku ceriibas... taa vien liekas, ka tad kad bija JL valdiiba, tad bija shaadaas taadas paarmainjas arii uz labo pusi.. ka nekaa einis sevi ir pieraadiijis ne reizi vien biggrin.gif

EDIT: mm, te veel viens raksts par ekonomiskaa staavoklja mainjaam Latvijaa. (bla bla bla) - image
Taka
QUOTE(Yume @ Oct 28 2004, 11:55)
*

Zini, viņi daudz ko nepaspēja līdz galam novest.
Un nākamā valdība atkal sāks visu no sākuma
Tāpat kā iepriekšējās...
Man vismaz 2 tiltus jaunus Rīgā vajag!!! mad.gif
kaarleens
QUOTE(Taka @ Oct 28 2004, 13:42)
QUOTE(Yume @ Oct 28 2004, 11:55)
*

Zini, viņi daudz ko nepaspēja līdz galam novest.
Un nākamā valdība atkal sāks visu no sākuma
Tāpat kā iepriekšējās...
Man vismaz 2 tiltus jaunus Rīgā vajag!!! mad.gif
*

par tiltiem piekrītu sad.gif
nu ko tur saka vispā negribu lai Repše būtu atkal valdībā man tā viņa partija un vinš pats kau šausmīgi besī ārā ph34r.gif
Sigfa
un te buus taalaak- http://www.delfi.lv/news/national/politics....php?id=9415947

kaa izraadaas, pret balsojushi TP deputaati... siikaak lasiet augshmineetajaa rakstaa, kur ir shaadas taadas interesantas detaljas.
Shinobi-sama
Ko tur vispaar var gribeet, man smiekli naak kaa tie idinji tagad laiku novilka un katrs savu pikjiiiti ierausa, vinji tach straadaaja pie bugjeta ko pashia arii apgaaza. Stulbums naturaalaakais tam pa vidu veel anesteziologu streiks, atkjal iemesls virinaat mutyes un diskuteet taa vietaa lai straadaa un naaktu klajaa ar gataviem priekshlikumiem vinji veel komentee iespeejamaas varbuutiibas kaa vinji lemshot. Laiks novilkts, bugjets neapstiprinaats, aldzinja sanjemta, godam demisioneejushi. Perfekti atstraadaata tacinja vinjiem tur ir un taa buus veel gadus 10. Labaak Kaarlis Ulmanis augshamceltos un paraadiitu kaa lietas daraamas. mad.gif
Sigfa
lol, jaa par K. Ulmani lasiiju delfi komentos. Labs jau vinjsh bija, ljautinjsh taads, bet autoritatiivasi rezhiims arii nav iistaa manta.. smekjee peec briiviibas nonjemshanas, tomeer wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.