Labdien, dārgie foruma lietotāji.. cik man ir stāstīts un teikts, ka šis forums ir maigi sakot nopuvis. Bet neskatoties ne uz ko tomēr leiku cerību, jo cik man ir zināms šis ir viens no pirmajiem anime forumiem Latvijā.
Lieta tāda ka rakstu referātu par anime un pārējo, kas uz to attiecas, tai skaitā AMV, un attiecīgi aizskaru par Latviju.. Ja spēju atrakt un uzrakt, kāda anime attīstība tad bija Latvijā, tad AMV tiek noklusēts.. infromācija ir tik maza, ka sastāda burtiski pāris teikumus. Taču ir lieta ko mēģinu noskaidrot - vai ir zināmi pirmie AMV veidotāji Latvijā (ja ir zināms pasaulē pirmais, tad attiecīgi arī Latvijā tādam vajadzētu būt).. pašlaik pirmo AMV veidotāju saraksts sastāv no tā ka Pirmais zināmais AMV konkurss notika 2009 gadā uz Ziemassvētkiem, ko rīkoja Anime-san.lv, nākamais gāja AnimeFest7, kas notika 2010 gada 3. janvārī. Jebkādu info par to, ka AMC konkursi notikuši iepriekš - netika atrasta, tāpēc ceru, ka iespējams tomēr kāds spēs sniegt informāciju vismaz sākot no 2004 gada., jo ja esmu pareizi uzracis pirmais CosPlay latvijā notika 2002 gadā, kur toreiz pārsvarā piedalījās mūsu brāļi un māsas Igauņi un Lietuvieši.. kuri vairāk kaut ko zināja par to.. ņemot vērā attīstības iespēju ap 2005 gadu, anime Latvijā bija pašā plaukumā..