Ir vesela cilveeku komanda kas stradaa psihologijas sferaa, kas peeta tirgu un taa izmainas. Yap every single f...ing time you click on something that has been taken into account. Search engines, facebook, forumi privatie testi utt. Visam tiek sekots liidz ar neralu precizitaati un viss tiek paredzeets vairaak kaa uz gadu uz priekshu. Tapeec cilveeki sanem isto produktu istajaa laikaa. Mees jau ilgu laiku tiekam baroti pa spundi. Nelielas publikas neapmierinatiba nevienu nekad nav ipashi uztraukusi.
Mainiisies - tas ir fakts - un godiigi sakot mums bija savs laiks - laika plusmu neviens nespeej apstaadinat, jauna paaudze aug un vinu interese probably atshkiras no muusu. Te nu mes esam nostaditi fakta priekshaa vainu pienem izmainas un ej laikam liidzi vainu jaatrod kada jauna aizraushanas vai arii jagaida tie paris maizes gabali kas atkritiis pa gadu.
Teiksim taa - par mums neaizmirsiis - mums dos tieshi tik cik vajag. Buus arii mums joprojam tikamas un skatamas animes.
Veel japiebilst laikam ejot cilveeki arii mainaas - mainaas arii musu uzskati un preferences.
Piemeram ar lielu prieku skatos Space Brothers, Knight in the Area un Sword art Online - yap tas nu nav nekas amazing weekly to watch lists, saliidzinot ar to kads tas bija gadu 5 atpakalj - hmm kadas pacmit nedelaa + veel pa kadai finished animei pa vidu tam visam. Probably nakotnee tas varetu veel kristies.
Manga japanaa ir nereali populara un lai taa izsutu nu to gan es nezinu, neticu, iespejams paries uz digitalo formatu, kad paliks pavisam maz koku uz pasaules
Bet taa all in all publika ir kas lasa, jauni autori dzimst, khem jaa - Korea - lai cik tas funny nebuutu shie baigi saak sperties iekshaa mangas industrijaa es nedomaju kaa vnk zimejem un skatamies kas mums sanaak, bet es domaju taa ka nopietnaa pasaules liimenii ir viniem labi lasami gabali. Cikls iet mosh anime arii aizcelos prom no japanas un parcelsies uz kiinu vai to pashu koreju
Paluukojoties uz pedejam interneta tendenceem vispar nav ko teikt ko musdienas uzskata par reali reeciigu joprojam nespeju saprast ar visiem tiem fuuufufufuuu un what so ever bildeem. Tas principaa parada shii briizha consumera IQ liimeni - ja jau vinsh ir tads - ko mes gaidam? Another Trigun to be made? cough vini to nepavilks ... vnk nesapratiis un viss ...
Un tas nav tikai anime industrijaa - filmu industrijaa cik filmas iznaak un cik no vinaam ir tieshaam liimenii - bet atkal ko noziimee limenii - te ir mans subjektiivai viedoklis un viss. Es pazistu kaudzi ar cilvekiem kas bija stavaa sajumaa par filmam kuras es noverteeju belove vai avarage. Piemeram - uz doto briidi no visa kas ir kinoteatrii limenii ir tikai viena filma - Lawless - parejais ir avarage, belove un pat neskataams. Nu veel nesmu redzeejis When the Lights went out - godiigi sakot ir lielas ceriibas uz sho filmu.
Bet atkal ka man bija 18 - The Fast and the furious - VOT TAAA BIJA FILMA
ko tagad es nemaz neskatiitos
laiks iet viss mainaas. Bet es zinu jaunos kas skatijaas jauno dalu un piespamoja pilnu Facebook ar ovacijaam par to cik shii dala bija LABA
Viss ir atkariigs no modes un tas tendenceem - UN te es juus varu iepriecinaat - modei ir tendence atgriesties
Parunajat ar cilvekiem kuriem ir aiz 50 - vini zinas lielako dalu plotu jaunajaam filamam, kas tagad nak araa - Uzminat nu kapeec
Protams shis filams nav 1:1 nospiestas, bet nu you got the point.
Cerams mans posts nevienu nenogalinaja ...