**Palikušas tikai vairs divas dienas
Pagaidām saskaitīju 11 izdzīvojušos. Plus vēl kādi 2 vai 3, kuri ir pārāk lepni lai pieteiktos.
Liels paldies par atsaucību un pievienoto informāciju.
Pievienošu arī ko par par sevi
*Kāpēc es šeit esmu? Tas ir viss vienkāršākais jautājums.
Tas ir tāpēc, ka Otakieši ir paši foršākie un interesantākie cilvēki, kurus man nācies sastapt. Atsaucīgi un izpalīdzīgi, tādi kuri vienmēr gatavi jaunām domām un idejām. Nevis pieturēšanās pie novecojušiem steriotipiem. Bet tāda jau ir geimeru un otakiešu specifika. Maz reālās dzīves, daudz laika pavadīts pie datora, iegūstot dažādu internetā pieejamo informāciju. Tā neiegrimstot vietējos aizspriedumos un vērtībās, bet izvērtējot pieejamo informāciju, tiek izveidots savs - unikāls way of life.
Tieši šādi cilvēki, ar savām unikālām domām, kaitēm un problēmām man patīk viss vairāk. Patīkamas pārmaiņas no ikdienas cilvēkiem.
**Kas man patīk/nepatīk Patīk lasīt jaunumus par Anime stuff un Anime apskatus, kā arī ieteikumus. Neesmu tik aktīvs Anime industrijā, lai ķemmētu caur ārzemju forumus. Man labāk patiktu iegūt informāciju šeit, mazliet atgremotu un papildinātu, par kuru arī mēs te vietējie varētu pacepties. Tomēr vietējā mentālitāte un domas ir mazliet savākas par USA un Jap otakiešiem.
Neciešu Haters, kuriem žults līst ārā pa visām spraugām. Saprotu, ka dažiem ir nežēlīgi vecāki, klases biedri vai darba kolēģi. Bet tam nevajadzētu būt par iemeslu, lai uzkrāto žulti izliktu šeit. Nav jau tā, ka kāds uztrauktos par negatīviem komentāriem, piezīmēm utt. Dažreiz, ka gribi ar kādu padalīties informācijā, visi sekojošie komentāri ir
"Die Bitch Die!", tad dažreiz nopietni var apsvērt domu, kāda velna pēc es vispār ko rakstu. Tas aizbiedē cilvēkus.
Kā pozitīvāko Hateru atceros
GM. Dažiem tomēr bija talants korekti un interesanti izplatīt žulti.
Bet tā kā lielākā daļa Hater ir izklīduši uz labākiem upuru medību laukiem, tad tā diez vai varētu būt problēma šeit.
***Ko vairāk šeit vēlētos ieraudzīt.Domāju, ka priecātos par jebkuru informāciju, kas saistīta ar Anime & stuff. Kā arī interesantas idejas offtopic par jauniem sabiedrības modeļiem, izmaiņas pasaulē pēc komunisma ieviešanas USA, kad tiktu nacionalizēti visu miljardieru konti un uzkrājumi. utt.
Un nobeigumā mazliet par aktivitāti.
Domāju, ka Anime skatīšana cilvēkus mazliet nozombē un ierauj tos savā mazā pasaulītē.
Apkārt ir daudz šķietamu notikumu. Dažādas problēmas un draugi, attiecības un nodevība. Un tu pamazām pazuadē saikni ar realitāti, pilnībā iejūtoties kādā Animucītī. Tev it kā liekas, ka apkārt notiek daudz interesanta un tu daudz iemācies. Bet tikai pa nakti, kad izslēdz savu datoru, tu pieej pie loga un ieraugi ārpusē pilnīgi svešu pasauli. Ieej vannas istabā iztīrīt zobus un skaties spogulī uz kaut kādu svešu, ar bārdu noaugušu veci. Nošausminies par ļauno apkārtējo pasauli un sevi, fiksi ielienot gulēt, lai rītdien turpinātu skatīties turpinājumu, aizmirstot visu apkārt notiekošo.
Tāpat dažādos ārzemju forumos un blogos var izlasīt daudz informācijas par Anime. Un tu nevis centies to papildināt ar savām domām, bet vairāk kļūsti par pasīvu patērētāju, kas vairāk uzsūc informāciju, nevis to rada.
Bet ja mēs paši vēlamies aktivitātes, tad tās arī pašiem ir jārada. Viss ir ļoti vienkārši.
Atliek tikai izbrīvēt dažas minūtes laika un ko uzrakstīt. Tāpat arī šī tēma. Viņas nebūtu, ja viens jukušais un līdz nāvei nogarlaikotais bārdainas vecis to neuzrakstītu.
Noskatāmies kādu jaunu Anime un pievienojam tai aprakstu. Uzzinām, ka bankrotējusi studija Bones, uzrakstām savu sašutu par to, lai kopīgi par to pabirnātu asaras. Tās arī tās aktivitētes un tā kopā pārdzīvotais rodas. Ir bezjēdzīgi visu laiku gaidīt, kad kāds ko interesantu izdarīs tāvā vietā.
Tāpat arī ar socializēšanos ārpuss digitālās vides. Ja gribas kādu satikt, tad uzzaicināju kur ierasties nekad nesaņemsi. Lai gan tajā pašā laikā visi labprāt kur aizietu, kopīgi paskatītos kādu Anime, tikai nav neviena, kas mani uzaicinātu.
Bet to, ka pats varētu mājās savāk savu nekārtību, novākt junk food tukšās kārbas un alus pudeles un uzaicināt kādu citus jukošos ciemos neviens neiedomājas.
Slinkums un bailes no jauniem piedzīvojiem arī padara mūs vientuļus.
Ok, pietiks spamot.
Ceru, ka šodien un pirmdien līdz slēgšanai, pieteiksies vēl kāds izdzīvojušaism.
Domāju, ka arī citiem interesē, kas vēl šo forumu apmeklē