Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Horror
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
deleted-ray
Ievietojos te, jo nezinu vai ir kaada Japanese sausmu filma manaa gaumee.
Proti - nepiedaavaat taas filmas kuraas darbojas kautkaadi psihiski vai veel kautkaadi "cilveeki". Gribu sausmeni ar mistisku piegarshu, ar kaadiem alieniem, galvenais, ka nav tjipa par kautkaadu uzskeerdeeju. Un jo vairaaak paardabiskaa jo labaak.
Yume
Tada jau tev vajag nevis horror, bet Mistery... un .. hm.. es nezinu nevienu tādā žanrā.. kautkas uz to pusi gadas, bet tīri.. nep..
Tador
hmmmz...
daljeeji varu ieteikt Wich hunter Robin...
veel var buut kaads specifisks Hentai gabalinjsh, bet nu to laikam neviens iipashi neskatiisies
Batou
btw grasoties taisīt Ring 2.

Fear comes full circle.
http://www.dreamworks.com/trailers/ring2/r..._tsr_qt_640.mov

Režisors būšot Hideo Nakata.
MitSuki
Tad jau forsi ka taisis Ring 2..Pirmais bija forss..
edg
QUOTE(Ray @ Oct 21 2004, 20:52)
Ievietojos te, jo nezinu vai ir kaada Japanese  sausmu filma manaa gaumee.
Proti - nepiedaavaat taas filmas kuraas darbojas kautkaadi psihiski vai veel kautkaadi "cilveeki". Gribu sausmeni ar mistisku piegarshu, ar kaadiem alieniem, galvenais, ka nav tjipa par kautkaadu uzskeerdeeju. Un jo vairaaak paardabiskaa jo labaak.
*

Cik man zinaams, visas japaanju shausmenes ir psihiskas un ar "cilveekiem". Es tev gribeetu ieteikt asa sizheta komeediju, kur shauj, dur, kaujas, bet tas laikam paaraak tuvinaas uzhkjeerdeejam, kaut arii doma tur ir tongue.gif Saucas: Versus. Bet neskaties, jo mistiska nav smile.gif
kaarleens
nee nu tas pats Ring japaanju variantaa ir ljoti labs
zheel ka visiem taga saturs ir zinaams un nebuss intesanti skatiities jo visi jau redzeejushi holivudas pakaljdarinaajumu
edg
QUOTE(kaarleens @ Oct 22 2004, 09:01)
nee nu tas pats Ring japaanju variantaa ir ljoti labs
zheel ka visiem taga saturs ir zinaams un nebuss intesanti skatiities jo visi jau redzeejushi holivudas pakaljdarinaajumu
*

Ring ir shausmene, kas ietilpst kategorijaa "kuraas darbojas kautkaadi psihiski vai veel kautkaadi "cilveeki"".

Bet par Ring runaajot, es arii skatiijos peec holivudas razhojuma, taatad, zinot visu jau idejas liimenii, bet sizhetu nesapratu taapat kaut kaa - diezgan samurgots. Un ar japaanju aktieru "augsto" profesionalitaati ph34r.gif taa filma bija man nebaudaama...
Saiko
Ringu -> Ringu 2 -> Rasen -> Ringu 0: Baasudei ( tieši tādā secībā - tas nekas ka Rasen ir vecāks par Ringu 2 .. un ja kāda no daļām neiepatīkas tad tālāk nav vērts skatīties ) vēl manuprāt skatāms ( lai arī nekas īpašs ) bija Dark Water ( nebūs maniakālu uzšķērdēju ) kā arī Ju-On daļas tiesa pats vēl neesmu noskatījies...

QUOTE(Outlawz @ Oct 22 2004, 00:23)
btw grasoties taisīt Ring 2. 

Fear comes full circle.
http://www.dreamworks.com/trailers/ring2/r..._tsr_qt_640.mov

Režisors būšot Hideo Nakata.
*

šodien itkā būtu jāiznāk arī amerikāņu Ju-On: The Grudge versijai ar SMG galvenajā lomā happy.gif huh.gif blink.gif
deleted-ray
Sorry - laikam aizmirsu piebilst ka filma var buut ne tikai Japaanju, vienalga kuras valsts razojums (a little misunderstanding sanaaca)
edg
QUOTE(Saiko @ Oct 22 2004, 12:13)
Dark Water ( nebūs maniakālu uzšķērdēju )

Nu ja shitaadas skaitaas, tad The Eye ir ljoti laba (daudz labaaka par Dark Water). Sizhets ir par meiteni, kurai ieoperee citas meitenes acis (vai dalju no aciim), un vinja saak redzeet (pirms tam bija akla). Un tad naak shausmene, sakaraa ar to, ko vinja redz, taa visa skaidrojums, laba viela paardomaam. Filmaa ir arii klasiskie shausmenes elementi - negaidiitaas paraadiishanaas (pie tam augstas klases), skanjas efekti, kas piedod tam visam asumu.

Laikam nepareizi izpratu, ko Ray gribeeja pateikt ar "darbojas kautkaadi psihiski vai veel kautkaadi "cilveeki"" - man likaas, ka domaats psihiski speeki, psihiski cilveeki un "cilveeki" = gandriizcilveeki = spoki u.t.t.

Ak es muljkjis visu sarezhgjiiju - laikam jau Ray domaaja psihiski = psihie un "cilveeki" = zombiji. tongue.gif
deleted-ray
Mans domaaja lai sausmenee buutu kaut kaadi sveshie, monstri, alieni, nevis kur viens vecis visus vaac
edg
Vecais labais Dawn of the Dead ir viens kaartiigs zombiju gabals. Nu tad to pashu Versus var skatiities arii, bet taa, kaa jau teicu, ir komeedijshausmene, un nav shausmu smile.gif

Skaties jauno versiju, taa neliekas tik... veca
ONIX
Mmm...vecaa Romero zombiju trilogija...., kas gan var buut labaaks par dziiviem, smadzenu eedosiem mironjiem lielaa kvantumaa.... smile.gif Labaak jau buutu vispirms tomeer noskatiities veco Dawn of the Dead pirms kerties klaat pie jaunaas.
Veel uz siis pasas nots ieteiktu Evil Dead trilogiju( kaut gan otraa dalja man nepatika).
edg
QUOTE(ONIX @ Oct 22 2004, 16:42)
Labaak jau buutu vispirms tomeer noskatiities veco Dawn of the Dead pirms kerties klaat pie jaunaas.
*

Es skatiijos veco, tad jauno, tad atkal veco un nesuudzos, bet varbuut, ka skatiities jauno un tikai tad veco ir labaak? huh.gif
Batou
man pašam patīk šausmenes. un varu ieteikt vienu ļoti labu (protams, pēc manām domām): Darkness
ShinChan
Ar sjausmenēm man ir kā ir. Daudz kas ir redzēts, maz kam vairs nosaukumu atceros. Cik var noprast tev vajag filmas ar masu upuriem un atdalītām ekstrimitātēm. Šajā gadījumā mana pieredze tālāk par klasiskajām "šausmas Gobu ielā". "5diena 13 datums" un "kukurūzas bērniem" nesniedzās. Vienīgais varu rekomendēt pēc Stīvena Kinga darbiem uzņemtās šausmenes, tās parsti neliek vilties, piem., "Shining" vai "Kerija" ir mūvji ko vērts redzēt ikvienam. Shining, manā skatījumā, ir viena no labākajām psih. šaumenēm, kas jebkad ir nofilmētas. Kubriks+Nikolsons+Kubrika operators=orgasms biggrin.gif
ONIX
Jaa, piekriitu Shining bija rktiigi laba, cepuri nost.
deleted-ray
Te dazi examples

The Thing (veca, bet man patika)
The Virus
Alien (komeedijsausmene smile.gif
Evil Dead
...
ONIX
Tad tev patiks Romero zombijfilmas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.