Man ir Genius MousePen. Lētais variants. Laikam ar visu sūtīšanu izmaksāja ap 40-50 mārciņām, tātad bik lētāk. Tā skaitās lētā firma. Darba laukums- A5, kas ir diezgan daudz priekš tādas summas. Jūtība 1024 lvl, kas ir ļoti pietiekami mākslinieciskām izpausmēm, hotcells ar shortcutiem (es neizmantoju, bet esmu mēģinājusi, bija ok), some free software un corel painter trial version, pele un spalva ar 2 pogām.
Te es gribētu piebilst, ka būtu forši, ja spalvai otrā galā būtu dzēšgumija.
Baterijas pelei un spalvai ļoti ilgi turās.
Šķiet, savu lietoju jau otro vai pat trešo gadu un pa šo laiku labi ja vienreiz esmu bačas nomainījusi. Turklāt uz vecām, lol. Viņiem pa pussprāgušas baterijas der.
Esmu lasījusi, ka daži indivīdi, kuriem rokas aug ne no pleciem, ir pamanījušies ātri salauzt spalvu, nomainot bateriju. Vēl daži sūdzās, ka spalva ir pārāk viegla. Iespējams, tas rada nogurumu rokā, dunno.
Man uz datora ir nelieli sarežģījumi ar šo ierīci. Nobīde, lietojot fotošopu gan nav, bet ir citi mazi gļuki. Piemēram, nedaudz drebelīga līnija, ja lēni velk un pilieniņš galā. Bet man laikam vecais draiveris uzlikts, kas īsti neder windows 7. Biju pie cita datora mēģinājusi ar jaunu draiveri- viss gāja iedeāli!
Vienīgā nobīde bijusi, lietojot dažas animācijas programmas. Laikam Pencil vai PAP. Tur bija krietna nobīde un tā strādāt tiešām nav iespējams. Bet šie softi nav izstrādāti tā, lai būtu saderīgi ar Genius
, tāpēc nezinu, vai pašu planšeti var vainot.
Neesmu pētījusi pēdējā gada aktualitātes. Iespējams, tagad var iegādāties arī krietni labāku planšeti par to pašu naudu.