QUOTE(lilion @ Mar 9 2010, 20:18)
Baidies un kā vēl baidies, te tādi ir .
Normāli cilvēki, kas nēsā trenūzes un spļauda sēmenes piedzerot pa santikimk pirktu aliņu, un pēc tam apgalvo, ka tie, kas nenēsā trenūzenes un neklausas bumcik ir khm pēc maniem novērojumiem, nav tā sabiedrības daļa, kurā būtu vēlams, jeb kam uzturēties.
1) Baidies? Atradies varonis. Dzer katras brivdienas un ar sportu vispar nenodarbojies! Interesanti, ko tu man izdariitu? Ar alus pudeli iesistu! Vispār ar boksu esi nodarbojies? Karate? Da ar jebko, lai taviem draudiem butu pamats? Nē? Tad paklusē! Vari aiz saviem 4omiem sleepties un draudeet man ar vinjiem. Tu tikai ar to paraadi, cik stiprs pats esi un kad nazis ribās iedurās, tad visi krīt, neskatoties panks, melnais etc.
2) Tas tips par ko tu runā ir vel sliktāks par latviešiem. Nevajag izdarīt pieņēmumus, ka ja esmu pret latviešiem, tad uzreiz automātiski esmu krievu pusē! Un par to, ka aliņš pirkts par santīmiem, tev nav nemazāko tiesību dirst virsū. Pašam pienāks smagi laiki, tad redzēsim kurš pa santīmiem aliņus pirks!
3) Ja tu vēlies par pankiem un visiem šitiem gaiļiem parunāt, tad varu tevi iepriecināt! Ārzemēs tādus dur nost! Un jo mazāk viņu paliek, jo labāk. Pats esmu piedalījies pāris pasākumos. Protams, kamēr pilsētas centrā stāvam, kur protams neviens nevienu nedurs baigie balamutes un baigie varoņi. Kad pie jūras noķeram, kur neviena nav un nēģeri tur rokās nažus, tad gan citu dziesmiņu sāk dziedāt. Tātad, tu uzskati, ka šādi divkoši ir īsti respektējama sabiedrības daļa? Pie saviem vārdiem ir jāpieturas neskatoties neuzko! Pēc pieredzes zinu, goti gatavi viens otam atsūkāt, tikai lai nenodur! Atbildi man uz vienu jautājumu lilion- Ja tu zini, ka situācijā (piemēram kā pludmalē) tu atkāpsies no saviem vārdiem, tad kapēc kamēr esi drošībā dirs virsū?