
Latviešu nosaukums: Tēja Japāņu gaumē
Tips: Dzērieni
Sastāvdaļas: 2,5 tējkarotes tējas 1 / 2 litrs vāroša ūdens
Izgatavošanas instrukcija:
Sasmalcināts speciala trauka tējas pulverīts trauku vispirms izmagajiet ar karstu ūdeni. Tad tai tējai uzlejiet uzsildītu ūdeni līdz 60 grādiem (šajā temeratūra maksimāli saglabājas tējas aromāts un pilnībā neidalās tējas sastāvdaļas. Japāņi vairak novērtē aromatu neka ekstraktu.)
Komentārs:
Pagatavotu tāda veidā tēju pasniedz mazās, 50ml, apakštasēs.
Šo teju uztaisa nedaudz sadāku un dzer lēnam ar malkiem.
P.S:
Zinu nekas dižš bet nolēmu enriskēt un lenām saprast jūsu kritiku.
