QUOTE(Karamele @ Jan 12 2010, 01:31)
Hmm, varu piebilst to, ka ingveru labāk mājās pašiem marinēt. Veikalā pirkt sanāk padārgi un garšo tāpat vienādi.
Padalīsies, kā jāmarinē?
QUOTE(Keydan @ Jan 12 2010, 01:42)
Miso varetu...
Bet nē, paldies, japāņu "brinškīga kulinārija" - mīts. Tads pats ka franču kulinārija kuru izdomāja angļi, jo pašiem kulinārija ir vēl briesmīgāka (tomēr frančiem ir labi deserti...)
Ko jūs, nekad svaigo zivi neesiet ēduši? Mēs ari pie jūras dzīvojam
Ja suši, tad mūsējos aka baltmaize ar lasi un sīpoliem!
Ja rīsus tad recepte no padomju tautu draudzības - plovu.
...
Ramen? F*CK that! Normāli makaroni davai! Un gaļas ar zaļiniem! Lai mes augtu lieli un specīgi, nevis 1.5m ar sliktu acsrēdzi.
Ha, gan lašmaizītes, gan plovs man arī garšo!
Tomēr japāņu stilā visas garšas savādākas. Vispār, kāpēc tev vajadzēja minēt lasi? Kāpēc sakārdināji mani ar lašmaizītēm? Zini, nedomāju, ka līdz kaut kādam martam būs iespēja tikt pie laša. Ko lai es tagad daru? Mokos?! CŪKA!!... sasodīts, tagad arī cūkgaļu gribās.
Cepta
gruzdoša
smaržīga
cūkgaļa.
Mmmmm...
Ar mērci. Un puraviem.
QUOTE(Sigfa @ Jan 12 2010, 01:51)
tu ar to domaa eedienus kuriem ir japaanju nosaukums?
Laikam tā arī sanāks. Citādi, ja mēs runātu par "ne vairāk par trīs ēdieniem", īsti nebūtu kur apgriezties.
Par to, ka liela daļa ēdiena ir "Būvē pats!" stilā bija nojauta tamdēļ, ka daudzas vieglās receptes ir viens un tas pats, tik apgrieztā secībā.
Ja gribās pavisam skaisti noformulēt, varam jau runāt par
japāņu ēdieniem, ēdieniem japāņu gaumē un Japānā iecienītu ēdienu kombinācijām, bet tas jau būtu visai anāli. Tā kā paliksim pie šī, es domāju. Gan jau cilvēki tāpat sapratīs, par ko ir runa.
P.S.
QUOTE
borshchshs
Pffffthahahahahahaha.