Tigra2
Jan 10 2010, 21:02
Tā, neseno notikumu iespaidā, un iespējams arī tādēļ, ka man tagad ir sesija un smadzenes izvārījušās biezpienā, man radās viena jancīga ideja, ka vajadzētu otaku forumā arī nelielu sadaļu veltītu Japāņu paikai, kur varētu atrasties, piemēram, informācija par feiniem japāņu ēdiena restorāniem, mūsu pašu mēģinājumiem uztaisīt japāņu paiku, vietām, kur nopirkt šo un to no japāņu ēdienu sastāvdaļām un citām interesantām lietām, kas saistītas ar japāņu paiku. :3
Ja jau ir sadaļa gan valodai, gan filmām, gan mūzikai, tad kāpēc gan, lai nebūtu arī viena veltīta Japāņu kulinārijai. :3
Jā es piekrītu, Japānā vīrieši un sievietes taisa paiku, nevis kā tagad - tikai sievietes.
FuschichO
Jan 11 2010, 00:44
hmmm... I'd hit that.
Kikyou
Jan 11 2010, 07:12
Būtu labi.
No visu valstu ēdieniem japāņu paika man garšo visvairāk.
QUOTE(Arts @ Jan 10 2010, 23:02)
nevis kā tagad - tikai sievietes.
???
Neraksti muļķības. Vīriešu pavāri ir tiešām daudz.
Derētu kaut viens topiks par tēmu pirms sākam domāt par sadaļu, ne?
Yanka_ronin
Jan 11 2010, 13:39
Jū, Ņihonpaikas sadaļu atbalstu.
QUOTE(edg @ Jan 11 2010, 20:12)
Derētu kaut viens topiks par tēmu pirms sākam domāt par sadaļu, ne?
Šķiet, ka
viens jau offtopikā bija... >:3
http://otaku.lv/index.php?showtopic=5608Kaut arī patālu no pašas ēdienu gatavošanas tēmas, bet vismaz bija informācija, kur atrast izejvielas pa lēto.
Kikyou
Jan 11 2010, 16:26
Kā arī bija Sigfas natto meklējumi, kas arī tur iederētos:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=5579Vot tā, tā kā vajag tādu sadaļu, vajag, hehe.
lilion
Jan 11 2010, 21:48
Un varētu ievietot kāds receptu adaptācijas. Un izmēģinājumu gala rezultātus.
MmmCokkies
Jan 11 2010, 21:53
Būtu interesanti, pavisam noteikti atbalstu ^^
ReD_FoXy
Jan 12 2010, 00:32
Labprāt atbalstu tādu lietu, jo ir arī neliela pieredze, ar ko varētu padalīties, uzzināt varbūt kādu jaunu recpeti, varbūt pat izmēģināt! Nu, it kā jau var atrast internetā tāpat vien, ja interesē, bet šķiet interesantāk un nervus kutinošāk izmēģināt kaut ko, ko cits otakieties ir padarījis, palūkoties rezultātos (bildes būtu nois!)...
Noteikti par.
neatbalstu. nav mums tik daudz kontenta, lai tas trauceetu offtopika paarskataamiibai un buutu jaapaarcelj uz savu sadalju. mums tachu nevajag 100 sadaljas ar vienu topiku katraa.
Kikyou
Jan 12 2010, 00:48
Tad, ja netiekam pie sadaļas, bliežam visu offtopikā. Gotcha.
QUOTE(Kikyou @ Jan 11 2010, 23:48)
Tad, ja netiekam pie sadaļas, bliežam visu offtopikā. Gotcha.
lilion
Jan 12 2010, 16:04
Tas nav spams? Jē moderātora spams
Kā sadaļu nosaukt? Taču nejau "Paika"?
Tigra2
Jan 14 2010, 20:11
QUOTE(Roze @ Jan 14 2010, 19:08)
Kā sadaļu nosaukt? Taču nejau "Paika"?
''Japānas Kulinārija''
vai vienkārši
''Kulinārija''
ja nu taisi, tad es teiktu, ka "pavaarmaaksla" buutu atbilstoshi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.