Šodien atvēru Tigra2 Topic "Mani zīmējumi, gurķis ir liidziigs vaidelotim, ne?" un gribēju apskatīties, kas citiem sakāms par pēdojo tīģera zīmējumu.
Skatos un nevaru saprast, vai man beidzot iestājies vecuma marazms un sāk rādīties jau visur plikas sievietes.
Izrādās Arts pacenties galeriju izpušķot ar zīmējumiem, kurus tur laikam neatrada...
Tapec nesatraucies, man pietiek laika, lai uztaisitu Shuminam visko garšigu. C:
Nu, ja runājam par pārsteiguma momentu, tad Artam mani beidzot izdevās nošokēt
Okey, būtu tas mans Topic, es pasmietos par slikto gaumi un ielādētu kādu smukāku
Taču ko ir Jums nodarījis Tīģeris, ka viņai aiz katra zīmējuma jāliek stulbas piebildes:
tematiski
Es varbūt vairs pasauli nesaprotu un tagad ir stilīgi smieties par sievietēm? Mēģināt ar visu varu pierādīt, ka kādas sievietes vieta ir virtuvē?
Nu nez, es personiski esmu vīlies dažos spamotājos, īpaši, ja tiek apsmietas sievietes - tas manuprāt tiešām ir pretīgi.
Bet diskusijai varētu būt tāda - "Gadījumā rakstot savus komentārus neesam pārkāpuši sarkano līniju, kas regulē savstarpēju cieņu?" Un kādi būtu Jūsu ieteikumi, lai to novērstu, vai vismaz mazinātu to lielo naidu, kuru paši esam te sakurinājuši?
Citādi liekas, ka Emmai (Hell Girl), tuvākā laikā būs daudz jaunu pieteikumu