Paldies par jūsu piecām kapeikām.
Skatos, te piemin tuvo austrumu ticīgās zemes. Bet vai to tiešām var uzskatu ziņā saukt par mūsdienu pasauli? Viņi taču tā dzīvojuši velnsviņzin' cik sen, tie uzskati nav moderni, tāpēc man viņus pie mūsdienām galīgi negribās skaitīt. ō_ō Bet tas laikam tik es.
QUOTE(xikes @ Dec 23 2009, 15:44)
Voohooo! Foruma atdzīvinšanas kustība turpina savu triumfa gājienu!
[ ... ]
Manuprāt, katrs sev var atrast lietas, par ko jokot attiecīgās situācijās liekas pilnīgi nepieņemami.
Ceru, ka kāds labāks kūdītājs sāks dziedāt līdzi, jo es nezinu, kas cilvēkiem interesē.
Nu jā, ar āmuru kīseli neapēdīsi*, tas pats par sevi, bet tēeemas, pašas tēmas par sevi.
* bet ja kāds izdomā to pamēģināt, nofilmēt un uz tūbi!!QUOTE(Keydan @ Dec 23 2009, 12:55)
Svēto lietu nav. Ja mēs nevaram smieties pa kādu tematu, tad mēs baidāmies no tā.
Man arī tā likās, bet nebiju pārliecināts.
QUOTE(Arts @ Dec 23 2009, 16:28)
Ahahaha, sākumā nemaz nesapratu, kas tai bildē nav, kā vajag.
Vispār, runājot par TAVĀM MĀTĒM, nekad neesmu sapratis, kas pie velna tur tāds un kāpēc viņi ir tik daudz. Kucesdēls man ar liekās galīgi kreiss lamuvārds.
Nu ko.
Laikam tādas neaizskaramās tiešām vairs nav, un kā jau minēja, viss karājās-at no cilvēkiem.
P.S. Domāju, varam šito pārvērst par riskantu joku topiku. Jo tie ir mani mīļākie joki un "vislabākie jociņi ever" ir pilns ar visādām televīzijas programmu blēņām par administratoriem un jaunajiem krieviem.