Man darot savus tiešos pienākumus sāka sūrstēt kakla muskuļi un galvā iešāvās trula doma.
Manās acīs katram šī foruma iemītniekam piemīt noteiktas īpašības. Viņiem ir labās un ir sliktās dienas. Lietas, kurās viņi orientējas labāk un lietas, kurās viņi orientējas sliktāk. Reizēm es dažiem cilvēkiem gribu iedot cepumu vai tieši pretēji- sadot pa kaklu.
Un likās, ka būtu forši, ja reāli kaut ko tādu varētu izdarīt virtuālajā vidē. Citos forumos varbūt tā ir- es īpaši neorientējos internetā.
Man likās, ka būtu forši, ja tiem, kas grib piedalīties, būtu tādi kā statusa sigi, tas ir- viņu sigā, kaut kādā nemanāmākā stūrī, piemēram, labajā, apakšējā, būtu noteikts sigs, kurā attēlots viņu statuss. Šo sigu noformējums būtu aptuveni vienāds. Katrs lietotājs varētu izvēlēties savu fona bildi un savu ĪPAŠO STATUSU.
Piemēram tie, kas labi orientējas japāņu valodā, varētu rakstīt, ka viņi ir WAPĀŅI, tie, kas orientējas skricelēšanā ir nez, MĀKSLEŅI, lol (kā nu kuram gribās par sevi paņirgāties), tie, kas kaut ko saprot no datoriem, ir DATORNŪĢI, tie, kas aktīvi spēlē spēles ir vēl kaut kas utt... lai uzreiz redzams, ar ko kurš izceļās.
Un tad vēl varētu būt tādas statusa sadaļas, kurās var krāt punktus. Es neprotu atrast lietām īstos vārdus un visticamāk tas visiem liksies drausmīgi stulbi, bet es to iztēlojos kaut kā tā.
Būtu forši, ja kāds zinātu veidu, kā to pēc iespējas vieglāk editēt.
Nu, man tas liekas jautri. Beigās varētu izsniegt LIELĀKĀS DIRSAS balvu, vai LABĀKĀ PAKAĻĀ LĪDĒJA vai TROĻĻA balvu utt.. spriežot pēc savāktajiem punktiem
Man vienkārši nav par ko dzīvē domāt, kā tikai par to, ko vēl varētu izdarīt netā Piedodiet, ja tas jums liekas galīgi debīli. Nav jau arī visiem jāpiedalās.