incognito
Dec 3 2009, 04:01
Esmu mazs un apjucis nulltaa liimenja peljuks un mekleeju kaadu informaaciju par cilveekiem kas speelee dungeons and dragons ^^;
Jebkaada informaacija buutu augsti noveerteejama... nezinu vai noveerteeshu paaraak augsti, bet nu tas viss atkariigs no informaacijas.......
galiigi ne tas forums. Agraak kurbijkurnee tuseejaas d&d speeleetaaji bariem, droshi vien nekas dizhi nav mainiijies. Vairaaki LFFB biedri arii speelee. Atliek tikai rakt.
apjautājies
fizmatiem.lv par D&D
Jā... jā... atrast cilvēkus kas grīb spēlēt DnD nav grūti... problema - atrast GMu...
dmonster
Dec 9 2009, 08:18
Nez, es būtu gatavs gan spēlēt, gan GM'ot, vajadzētu tik man baigi pārlasīt noteikumus.
GMam but - special talants.
Ir ir arii gm'i. Turpat kur speeleetaaji.
dmonster
Dec 9 2009, 22:31
Nez vai tur vajadzīgs kāds speciāls talants. Jāatceras noteikumi, sīkumi, kas varētu noderēt(piemēram, player preferences spēlēšanas ziņā), un - pats svarīgākais - jāprot viss tā apkopot, lai spēlētājiem būtu interesanti.
Daudzās grupās arī notiek GM un spēlētāju rotēšana, or so I heard, tāpēc tam nevajadzēja būt baigi sarežģīti.
dmonster, teesi kaut vienu reizi DnD spēlējis?
dmonster
Dec 10 2009, 00:11
Ja es kaut vienu reizi būtu spēlējis, tu šādus jautājumus neuzdotu. Phe. Ko gan es zinu.
incognito
Jan 5 2010, 05:56
Buutu jau interesanti atrast kaadu jau pieredzeejushu grupinju kas izmaaciitu svaigu un nepieredzeejushu cilveeku ^^;
Nu jā... parasti pieredzējušas grupiņas uzkat svaigus nepieredzējušos cilvēkus par mēslu... kuri mirst... ļoti ļoti daudz...
Nu jā... parasti pieredzējušas grupiņas uzkat svaigus nepieredzējušos cilvēkus par mēslu... kuri mirst... ļoti ļoti daudz...
Visiem riebjas ņūbi, tādēļ ir jāizstudē rulebook un jāparskata dažas kampaņas.
kampanjas speelee fagoti un nerdi bez izteeles. iemest speeleetaajus savaa pasaulee un ljaut tiem mociities ir tas kas gmam jaadara.
2th lvl Dwarven warrior.
Me:"I attack the kobolts that's right next to me with my dwarven axe! Rolling... 20! And the critical for my axe was..."
GM:"He'll 100% die, I give you an oppertunity to say how"
Me:"Hmm... I hit him so hard I vaporised him?"
GM:"*facepalm* Fine, you cleave him in half!"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.