Es pat nezinu kura sadaļā to lai īsi rakstu, un vai vispār kādam/ai ir bijusi līdzīga problēma.
Tātad kādreiz biš pamacijos uz planšetes zīmēt, un tīri labi iepatikās - ērti zīmēt un viegli labot. Te vienu jauku dienu iegadājos laptopiņu, un ka jau jauns nolēmu ari uzmest Windows 7. Tā iepatikās, ka vairs pret neko citu nemainīšu, bet septītajam ir dažas sīkas problēmas, no kurām virna ir aistīta ar manu planšeti. Sākuma protams ieinstalēju draiveri un piespraudu planšeti, bet viņa visu laiku gļukojas. Te brīžiem pazūd tas "pen presure" vai sazin kā to zvēru sauc. Citraiz atkal viņa vienkārši raustāš visu laiku.. nu tā kādu 1-3 pikseļu rādiusā no tās vietas kurā būtu jābūt bultiņai. Vel laikam kkads tur w7 "bonus" kurš kkadus aplišus svieda ara ik bridi, kad es piespiedu to pildspalvu, un pa visam muļķīgi likās, ka nospiežot alt vai ctrl vai shift viņš itkā parādīja manas pēdējas veiktās kustības ar to pildspalvu.
Pirmā doma protams bija, ka draiveri nav kārtībā(īstenība veljoprojām tā domāju). Nu ok pārinstalēju vienu reizi, otru, trešo..... n-to reizi. Šad tad pamēģināju izslavētu w7 driveru kolekciju/searcheri(nu ķipa automatisko draiveru instalēšanu). tā kādu stundu gandrīz ņēmos, un vienu brīdi pēkšņi aizgāja. Nu es ar samaidu līdz ausīm sāku ķēpāties (tākā mazs bērns saņēmis dzimšanasdienas dāvanā flomasterus). Tomer bija viena problēma, ka ik pēc kādas pus minūtes uz ~5 sekundēm planšetei uzmetas tāds kā sekundi liels delay visām darbībām, bet ņemot vērā to, ka ieprieksh man vispār negāja, tad šo sīkumu es samērā viegli piecietu. Nākošajā dienā pamostoties protams, ka atkal negāja, un kopš tās reizes nēsmu varējis viņu piedabūt pie dzīvības. Vel es mēģināju bez draiveriem. It kā nebija nekāda raustīšanās, bet bez draivera nešancēja tas "pen presure".
*Tātad problēma varētu būt draiveros, jo itkā tie neatbalsta w7, bet tomer atbalsta xp, un vistu, taka pēc idejas vajadzētu strādāt arī uz w7, bet nu kas to lai zin.
*W7 es updeitoju visu kā nākas.
*Planšete ir samērā paveca Genius g-pen 560(laikam), bet nu pēc izskata viņa ir tieši šāda
Tiko atcerējos vienu muļķīgu lietu, proti pārbaudīt vai tā planšete strādā uz kāda cita pc vispār un ja jā, vai strādā uz kāda cita w7? Diemžēl dotajā brīdī es to nevaru pārbaudīt, jo to krāmu protams aizmirsu kojās otrā Latvijas malā. Protams es varu mēģināt pārinstalēt w7, bet atkal čakarēties lai visus softus saliktu atpakaļ ir tāāāāāaa...aaaāāāds slinkums. Dotajā brīdī arī apsveru iespēju iegādāties kādu labāku planšeti, moš no wacom bamboo variantiem vai sazin ko.
Vnk gribētu dzirdētu citu cilvēku ieteikumus ko darīt.