Es divu gadu vecumā nokritu no divstāvu gultas otrā stāva un sasitu galvu, un tad vienā autoavārijā sasitu galvu, un tad man viens stulbs sīkais ar ķieģeli iemeta pa galvu, un tad man cits stulbenis iemeta ar velosipēda stūri pa galvu, un tad es otrajā klasē paskrēju zem mašīnas un sasitu galvu pret asfaltu (šuves gan nevajadzēja likt!), un vismaz reizi divās nedēļās atsītu galvu, tādējādi daļēji iesprūstot nelielā vecumā, tāpēc man šķiet, ka animēs viss ir ļoti smuki uzzīmēts un ka tās lielās acis ir sasodīti skaistas, nevis izskatās pēc marsiešiem. Kā arī, centrā ļoti bieži mēdz būt augumā/vecumā nelieli tēli. Kaut kas par cinīšiem un vezumiem. Nu jā.
Vispār man animācija kā tāda patīk, jo tā spēj parādīt daudz vairāk par citiem mēdijiem. Var uzrakstīt lappusi garu dabas aprakstu, bet bilde taču pasaka miljoniem vārdu, un kustīga bilde - vēl vairāk! Var jau, var uztaisīt live action filmu ar nenormāliem CG, bet neesam vēl mēs tik forši, lai varētu likt datorgrafikai PILNĪBĀ saplūst ar filmēto. Bet animācijā? Animācijā dzīvē neiespējamās lietas saplūst ar iespējamajām nevainojami, jo viss ir vienādā veidā radīts.
Vai kaut kā tā. Es nezinu vispār. 9_6 Vispār man arī vienalga. Kāpēc es vispār te līdu un kaut ko rakstīju?
QUOTE(FuschichO @ Nov 17 2009, 13:34)
QUOTE(anti @ Nov 17 2009, 11:59)
Skatos animē, jo tas ir stilīgi un forši.
Lasu mangu, jo tur ir daudz bilžu un tāpat neprotu lasīt, yo!
Atgādini Madaru Bahmani. Trollenes. I kinda like it. Es pievienojos, ja drīkst.
Tāda zoss tu. C: