QUOTE(Pick @ Oct 6 2004, 12:00)
NGE - psihologjiski ljoti speeciigs anime. Un Ayanami Rei - viena no visinteresantaakajiem anime personaazhiem
Spēcīgs gan - it īpaši pie beigām, when it utterly penetrates your brain

Bet tas jau ir Hideaki - arī viņa Kare Kano finālā aizvien vairāk samudžinās. Bet loģisku atrisinājumu jau nav vērts gaidīt

Un man labāk patika Asuka - ļoti dzīvīgs
badass personāžs (un smukiņāka arī ^^) - man viņas uz beigām palika nenormāli žēl...
Woot, man pēdējā laika favorīts ir (tā šķiet) diezgan neopopulārais
GetBackers - par diviem
dakkanya speciālistiem (jeb angliski - retrievers; laikam jātulko kā "atguvēji") - viņi par atlīdzību atgūst to, kas ir nozagts. Galvenajiem varoņiem - Amano Ginji un Mido Ban - piemīt pārdabiskas spējas. Ginji spēj ģenerēt elektrību no sava ķermeņa, Bana rokām piemīt 200kg liels tvērējspēks (speciālais paņēmiens - SnakeBite, salauž pretiniek galvaskausu kā nevārītu olu ^^), kā arī EvilEye - pietiekami ilgi uzturot acu konatktu ar pretinieku, viņš liek tam 1min redzēt apdullinoši reālistisku murgu, kas parasti šo ienaidnieku izsit no ierindas. Anyway, ļoti smieklīga un sirsnīga anime, cīņas ainas ir to die for, mūzika arī laba. Vienīgais mīnus (vai tieši pluss) ir tas, ka 49 sēr. Nu, man tā iepatikās, ka visas novilku ^^

<smukais brunets ar brillītēm ir Mido Ban, blondīns - Amano Ginji ^^>