deleted-ray
Sep 26 2004, 16:44
Man te taac offtopistisks jautaajuminjsh - kur var dabuut, teksim, kaadu drakoninja figuuru. Mo6 kaads zina pat par cik?
Shinobi-sama
Sep 26 2004, 18:11
Eh, tu esi saķēris otaku vīrsu smagākajā formā. Viens no tā simptomiem ir anime stuff iepirkšana
un tas kurš tev atbildēs uz tavu jautājumu, lai droši pasaka kur iegādāties cosplay drēbes, jo līdz tādam jautājumam arī ilgi nebūs jāgaida
deleted-ray
Sep 26 2004, 18:21
Neenu iisteniibaa baaigi sen jau gribeejaas figuurinju ar drakonu (pirms veel saaku aktiivi anime skatiities). Bet par to cosplay, hmm ") Buutu iemesls pirkt, mo6 nopirktu, a taa kaa nav iemesla tad jau nav arii jeegas
Hmmm... kaadaa "Bungalo" vareetu buut, var buut kaadaa suveniir veikalaa, skatoties no kaada materiaala gribi.
Vasarā ļoti skaistas pūķa figūriņas redzēju Rundāles pils suvenīru veikalā. JA nav vēlēšanās uz turieni doties (visdrīzāk), varu ieteikt to pašu, ko yume- veikalu, kur tādas lietiņas atrodas, ir pietiekami. Ja sajūti indisku aromātu un kaut kur redzama Budas figūriņa, iespēja, ka veikals derēs, ir diez gan liela
tostermaize
Sep 28 2004, 10:09
esmu redzējis zelta pūķa figūrinnu pa 500ls rīgā krišijānna barona ielā tikai nezinu vai tas veikals tur vel i
Hideki
Sep 28 2004, 11:07
QUOTE(tostermaize @ Sep 28 2004, 09:09)
esmu redzējis zlta pūķa figūrinnu pa 500ls rīgā krišijānna barona ielā tikai nezinu vai tas veikals tur vel i
500ls? Zelta? Hārdkorīgiem pūķu faniem?
ShinChan
Sep 28 2004, 11:57
QUOTE(tostermaize @ Sep 28 2004, 09:09)
esmu redzējis zlta pūķa figūrinnu pa 500ls rīgā krišijānna barona ielā tikai nezinu vai tas veikals tur vel i
Tad jau asji knasji jāskrien pirkt kamēr kāds vēl nav pasteidzies un nocēlis. Tādas lietas ilgi plauktos nestāv
deleted-ray
Sep 28 2004, 15:10
Neenu tik traks un biezs veel neesmu lai vareetu pustauk6ki iz6kiest.
Bet nu buus kaut kur jaapa4ekojas (tie nav domaati 4ekas maisi)
deleted-ray
Oct 20 2004, 16:19
Atradu pirmo stuffu, taadu stiliigu Wind Chime. Nu totaali japaanisks izskataas. Un kruts arii ")
Hiper Maximas Bunalo veikalaa no mazmaziitinjiem liidz iespaidiigiem ap metru gariem puukjiem ir, tur arii var apmeeram pa 60 ls. Animeveidiigus (iistus) zobenus dabuut, vismaz nesen veel bija. + Citymarketaa ir 2 vai vairaaki tjipa suveniiru veikali kur arii viskautkas taads atrodas veel ir variants ka origo kautkas vareetu buut.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.