Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Joku video par obligāto literatūru
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Andza
Iespējams, ka esat ar to jau saskārušies, jo es diezgan daudz kur atļāvos saspamoties šo materiālu, bet taisu joku video seriālu par latviešu obligāto literatūru.

Piedāvāju iepazīties ar to, arī Otaku apmeklētājiem.
IPB Image
zenofex
Reģistrēties otaku.lv tikai lai ieliktu smieklīgus video, ai, ai, ai smile.gif smile.gif
Bet, īstenībā klipiņi ļoti forši, man patika Kaudzīšu "Mērnieku laiki" tavā izpildījumā. Hei, a moš var atvēzēties arī uz kādu fantasy, vai sci fi gabalu? Just a thought.
Andza
Nav tiesa. Šeit piereģistrējies esmu jau sen (var paskatīties profilā), kad senāk te reklamēju Superfantasy komiksus, lol.
FuschichO
Visai ģeniāli. Gaidu vēl.
zenofex
Ak, jā smile.gif Aizmirsu, ka offtopic'ā neskaitās posti.
Tramvajs
Jē, trešajā daļā vismaz atgriezās īmō zivis. Atvainojos- sērīga paskata laši. ;D
Kikyou
Aiii dievs, sen jau cerēju, ka kāds kaut ko tādu sāks darīt. More! More!
Sigfa
Nu ja jau taisi ala zero punctuation, tad vareeji vismaz kautkaadas animaacijas salikt nevis vnk raadiit stopkadrus vairaak tos stopkadrus salikt tongue.gif Citaadi, man tiiri labi gaaja pie sirds.
edg
Kad tu piemini zero punctuation... Andza, vai tiešām nevari runāt reizes trīs ātrāk, lai miegs nenāk? Koncepts ir ļoti labs, bet izpildījums lēns.
Andza
Runāt daudz ātrāk nav problēmu. Bet saprast kaut vārdu pēc tam gan ir. Attiecīgi šinī gadījumā tas būtu nefunkcionāli. Otrkārt, pašmērķis nav nokopēt "lai būtu zero punctuation", bet gan vienk. taisīt kaut ko funny.
Tigra2
Man viss liekas super! Neko pielikt neko at'nemt. Gaidu naakamos.
Ar taviem video jau biju iepazinusies youtube.com, tie seeriiga paskata lashi ir kautkas fenomenaals. XD
IronSoul
laugh.gif ah woot mans loled blink.gif
CirvjaKaac
QUOTE(Andza @ Oct 14 2008, 12:54) *

Otrkārt, pašmērķis nav nokopēt "lai būtu zero punctuation", bet gan vienk. taisīt kaut ko funny.

Nē, mērķis ir eleganti pavicināt krānu, atzīmējoties virtuālajā telpā un parādot visiem cik foršs čalītis tu vari būt, kā rezultātā klusībā ceri izšaut kuli, jeb iemērkt galu.
Nepatika, jo brīdī, kad manā neglītajā ģīmī centās iezagties viegls smaidiņš, atcerējos, ka tiek atgremots asociāls anglo-austrāliešu nūģis.. tu esi dumjš. sad.gif
Būsi mans sirdsdraugs?

EDIT: Es sajutos slikti. Es to tā nedomāju.. Turi latvju humora latiņu augstu!
edg
QUOTE(Andza @ Oct 14 2008, 11:54) *

Runāt daudz ātrāk nav problēmu. Bet saprast kaut vārdu pēc tam gan ir. Attiecīgi šinī gadījumā tas būtu nefunkcionāli. Otrkārt, pašmērķis nav nokopēt "lai būtu zero punctuation", bet gan vienk. taisīt kaut ko funny.

Muļķības, tu tur taisi tādas pauzes it kā izlaistu ne tik vienu, bet vairākus "*lje". Sk, video. Man ir labāks iemesls, kāpēc tu lēni runā - bailēs kļūt kādam līdzīgam, izvairies no sava darba uzlabošanas.

Fast=interesting, slow=boring. Vēl vienkāršāk to pateikt nevar.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.