Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Palīdziet pārtulkot ^^
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
NightWalk
Parcik šeit ir cilvēciņi kuri skatās un saprot raw epas ,
moš kāds varētu man šito iztulkot ^^

kirinashi bai goshujin yoko soshite watashi ai
otaku motto soshite motto nenjuu
soshite otaku, sono onri-wan nimo

Iepriekš jau liels paldies smile.gif
Niks
Kaut kāds sviests. Kur tu to pantiņu(?) izraki?
Update: papētīju nedaudz rūpīgāk, un ievēroju, ka tur vispār nav it neviena darbības vārda, tātad, cik zinu, tas nemaz nevar būt teikums (ja atmiņa neviļ, japāņu valodā absolūtais minimums, lai to varētu saukt par teikumu, ir viens pats izteicējs). Kopumā izskatās pēc kaut kāda dīvaina pantiņa vai pat vienkārši vārdu savārstījuma.
Kaede
Galīgi neizprotu. Es saprotu tikai atsevišķus vārdus, bet kopējās jēgas nekādas tam pantiņam. Piekrītu Niks, izskatās pēc vienkārša vārdu savāstījuma. Tur nav ne darbības vārdu ne postpozīciju.
Spectre
umņiki jums prasīja tulkojumu nevis jūsu domas par to kas tur uzrakstīts tongue.gif
p.s. aizsendošu savai paziņai, lai iztulko, lai ar kas tur sanāk.
Kikyou
Tur jau tā lieta, ka nevar iztulkot, ja teksts ir savstarpēji nesaistīti vārdi. Konteksta nav, tāpēc no tulkošanas nekas nesanāktu homonīmu dēļ.
Spectre
sorry ņemu savus vārdus atpakaļ m(_ _)m

o_O et vobshe shto???? @_@ pohozhe na tupoj nabor slov~~~ i mnogie ne ponnjatj bez kanji o_O
Niks
Tieši tā, to pašu teica viens japāņu valodas pratējs, kuram es vakar vai aizvakar to tekstu parādīju - ja vēl vismaz būtu kanji, tad varētu mēģināt kaut ko iztulkot. Piemēram, senāk (pirms drusku vairāk nekā 20 gadiem) otaku bija cita nozīme nekā tagad, un vismaz es nevaru pateikt, kura no tām tur ir lietota (nav pat skaidrs, vai tam tekstam vispār ir kāda jēga), un tas pats ir ar vismaz vēl 1 vai 2 vārdiem. Onri-wan visticamāk ir only one engrišā, bet varbūt arī kas cits. Tāds, lūk, tas teksts ir.
Sigfa
mm, ja tiek apgalvots, ka tur ir jeega, tad visticamaak taa buutu kaa miikla, kuraa vaardi jaasaliek pareizajaas vietaas or smt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.