kaarleens
Sep 21 2004, 17:36
līdz manīm netika
umm... tas ir ->
deleted-ray
Sep 21 2004, 17:52
Liidz maniim gan tika - deviitajaa staavaa taa ieshuupoja. Saakumaa domaaju ka kompis nopliisis vai muskulji izgaajushi no ierindas. Bet kas par KAIFu
Forgotten*Memory
Sep 21 2004, 18:00
Tas bija jautri un cerams, ka tas atkaartosies! It sevishkji naktii!!! Tas tik buutu piedziivojums, ja vien shii taa sacamaa zemestriice buutu bijusi speeciigaaka!
a man likās ka autobuss pabrauca garām....
(a varbūt ka pabrauca arī ) nju bet paldies paldies par sveicieniem...
p.s. kad būs torte??? (pēc sveicieniem parasti seko puķes, bučas un tortes...
)
Mii un zhee... te, Riigaa, arii vareetu buut bijusi?
Tipa, vienu briidi man likaas, ka shuupojos. Domaaju, man kaarteejo reizi miega bads jokus raada. Paskatiijos, kruuzee uudens arii liigojas. Domaaju, ka kaads apakshshtaavaa griestus shuupina. Vienu briidi bija doma, ka zemestriice, bet tad iedomaajos: "Zemestriice Latvijaa? Yeah, right..."
Seven_of_zero
Sep 21 2004, 18:17
Nakti ilgi neguleju un shodien noguleju ilgi, tikai peksni kaukas krata manu gultu, Domaju ka mani kads megina piecelt, bet ne istaba neviena nav. Man tikai otrais stavs. Otru zemestrici nemaniju jo staveju kajas bet tie kas sedeja sajuta.
Tad taa tomeer bija zemestriice
mees ar caristo mieriigi seezham skatamies anime, a te peekshnji viss galds dreb... nodomaaju, ka smagais garaam pabraucis
veel shaadus preikus
zenofex
Sep 21 2004, 19:10
Ye, bija labs. Varbuut vareeja drusku stipraak pavibreet
Mums ofisaa visi bij kaajaas un satraukti sasaucaas "Kas noticis, kas noticis?!"
tostermaize
Sep 21 2004, 19:16
man te riigaa jautri bija dziivoju taadaa vecaakaa maajaa un likaas ka maaja sabruks
Ne s**da nejutu. Laikam atkal zhurnaalisti kau ko sad*rsushi
Takashy
Sep 21 2004, 23:14
heh,es arii neko nejutu.... vienu briidi dzirdeeju taadu diivainu troksni,bet tas jau laikam arii varbuut bija kaads zibens/peerkons...
;
man zheel visus tos, kas nejuta. katru dienu jau kaut kas taads negadaas...
Dzonis
Sep 21 2004, 23:40
heh...shitas tieshaam bija pa kaifam..sakratiija gan manu kompi gan mani.seezju mieriigi kaut ko lasu, te saak uz galda monis drebeet un pasham raibs gar aciim..forshi
Shinobi-sama
Sep 22 2004, 09:57
Pirmaa sajuuta bija ka nu vairs nav labi, neguleetaas naktis atsviezhas, un man toch jaameklee arsta padoms. Biju piektajaa staav un nebuutu pamaniijis ja man nebuutu taac kreesl kas pie mazaakas vibraacijas sashuupojas. peec tam gan es uff veroju visu objektus sapratu ka toch zemestriice, lai gan netiiceeju kamee vairaakiem cilveekiem nepajautaaju. Kaifs pamatiigs....pati aptvershana, ka zemestriice iet paari, vien jau ir fantastiska.
Man ir vienalga ko citi teiks, bet man shausmiigi patiik destruktiivais jeedziens. ja taa nedaudz padomaa tad paarmainajs notiek uz destruktiiviem principiem. Man skudrinjas iet par aadu redzot kaa norisinaas spraadziena keedes reakcija. Citi uzskata ka atombumba ir posts un shausmas , bet prex manis tas ir skaisti. Arii visas shitaas mechas un sci-fi man drausmiigi patiik jo tur ir smalka destruktiivaa kedes reakcija kas noved pie paarmainjaam(nav jaasprot ka es domaaju reaalos spraadzienus), un taalaak jau viss atkaraajas ko autors ir gribeejis pateikt un cik labi tas vinjam ir izdevies.
ShinChan
Sep 22 2004, 10:30
Es gan biju skolā, otrajā stāvā. Sajutu mazus grūdienus, patiesībā, visai ātri apjēdzu, ka tā ir bijusi zemestrīce (par spīti veseleajam saprātam, kas mēģināja iegalvot, ka mūsu platuma grādos nekas tāds nevarētu būt). Cerams, ka mums drīz nesāksies Japānas variants.
MitSuki
Sep 22 2004, 20:13
Da tas vairs nav smiekligi es taa nobijos kad vakar zemestrice bija
!Es jau 9 tava dzivoju es gandriz uz kajam nenoturejos murgs.Bet ta forsi pirma zemestrice latvija
Seven_of_zero
Sep 23 2004, 02:25
Nu pirma gan nav. 80 ari bija, bet tikai mazak jutama. un vispar palasot vestures gramatas tadi gadijumi sheit ir bijusi. tikai loti reti.
kaarleens
Sep 23 2004, 08:35
QUOTE(Seven_of_zero @ Sep 23 2004, 02:25)
Nu pirma gan nav. 80 ari bija, bet tikai mazak jutama. un vispar palasot vestures gramatas tadi gadijumi šeit ir bijusi. tikai loti reti.
es jau ar nerakstīju ka pirmā es rakstīju pirmā pēc ilgiem laikiem
Nez.. es pirmo galiigi nejutu..
Apmeeram 10 min peec otraas man pazvaniija kaadi 3 cilveeki un jautaaja, vai es esmu to sajutis..
Es peedeejo pusstundu biju seedeejis savaa istabaa pie kompja, un pilniigi nekaadas anomaalijas nenoveeroju.. Apkaart bija klusums, un manaa istabaa ir tik daudz, kas vareetu grabeet, tachu nekas negrabeeja.. eh.. nez.. kaut kaa (ne)veiksmigi buushu palaidis sho prieku garaam..
Shinobi-sama
Sep 23 2004, 10:55
Atceros kad siiks biju tad arii bija zemestriice, stipraaka nekaa shitaa.
Vot nelaime bija ka es kaa mulkis to mirkli noguleeju pa aaru dauzoties biju noguris un guleeju zaaliitee un taa zemes ljodziishanaas man likaas ka es esmu izsmeelis speekus. tikai kad es saaku senchiem staastiit, ka es nu taa paartriecies ka man likaas ka jau debesis liigojas un nedaudz slikti palicis .. tad man pateica ka bijusi zemestriice. Toreiz man mazas nojeegas bija un liidz smadzeneem taa arii neiazgaaja.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.