QUOTE(FuschichO @ Apr 2 2008, 20:05)
Kādas debīlas vai varbūt nopietnas spēles jūs spēlētu?
Ja kāds uzskata, ka cilvēki var satikties istabā, spēlējot spēles - tad tam ir garīga rakstura problēmas.Kur vēl tā notiek, bērnudārzā? Kad uz to pirmā septembrī savācas tiko jauna nokomplektēta grupiņa
Esam visi pieauguši, un neviens tādas apnicīgas spēles kā "paslēpes" un "namiņš deg" nespēlēs...
Viena viss vienkāršakā iespēja nosist laiku ir filazofēt ar citiem - neatkarīgi vai dzerstoties, vai nē.
Bet visu laiku ir sajūta, kad nav ko darīt - nepatīk sēdēt. Ir varianti, kad tusu rīko pirtī - vismaz var pirtoties. Bet tiem, kam alerģija no pirts - tāpat mocīs garlaicība.
Otrs variants ir iespējams, ja uz tusu savācas cilvēki, kam ir nauda - nevis skopie naudas taupītāji. Tad tusu var noorganizēt citā - dāgākā vietā. Atpūtas namiņā, kur ir biljards, sauna ar baseinu - līdzīgs kā Gramozeka izbujušā tusā, kur es laika trūkuma dēļ nebiju.
Papildus var pameklēt vietas, kur var spēlēt futbollu, baksetbollu vai tenisu. Vismaz var dzert un ar kādu grupiņu izklaidēties. Tā visi normāli cilvēki dara. Tikai nepilngadīgi un maznodrošināti alkaholiķi tuso pa dzīvokļiem un kāpņu telpām.
Jābeidz skopoties un vienreiz jāsāk organizēt pasākumi ar papildus izklaides iespējām. Un galīgi slinkiem paredzēt Playstation un portatīvo Animēm. Vispār kāds varētu uztaisīt aptauju - cik ir otakieši gatavi maksāt par izklaidi? Kādu Poll vai tepat saspamot. Ja vajag pakonsultēt vai pakritizēt kādu pasākumu - varu palīdzēt.
Es esmu ar mieru maksāt līdz pat 25Ls par tusu, bet pie viena nosacījuma - tur jābūt papildus izklaidei, ko apvienotu ar nelielu iedzeršanu. Kaut vai vakara tusi sestdienās pie boilinga ir interesanti.
Domāju, ka, ja laicīgi sāktu organizēt tusu, kas būtu 4x gadā un būtu pietiekami interesants - kāds arī atksauksies.
Arī tie otakieši, kuru dzīve paiet pie datora un strādājot grib socializēties, bet ja būs SŪDĪGS pasākums, labāk sēdēt mājās.