Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gribat pasmieties ......?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
JnVbt
smile.gif Šim rakstam uzdūros rakņājoties pa internetu un lai jums te nebūtu garlaicīgi izlēmu to nopostot! Labus humoristiskus rakstus negadās lasīt bieži tāpēc piedāvāju jums iespēju vienu no tādiem izlasīt, ceru ka jums patiks:

Sarkanķobīte un vilks

IPB Image

Reiz sen senos laikos dzīvoja maza čikse, kurai bija sarkana kloze, ar kuru viņa iestiloja vienmēr un visur un jutās par to fa..ing lepna.. Tādēļ visi viņu iesauca par Sarkanķobīti. Kādu rītu sarkanķobītes mutere saņēma mesidžu :
„Tā ir no sencenes!” muča teica. „Bāc, sīkā.. Vecmuterei ir besis, slikts fīlings. Aizej ieposī, kas ar viņu, Sarkanķobīt, bet nenotusē nost no taciņas un pa ceļam ne ar vienu nebazarē!”
I vot Sarkanķobīte rullēja uz vecmuteres būdu mežā, kas atradās riktīgākajā čuhņā. Diena bija superīga. Karoče, drīz vien Sarkanķobīte iečekoja reālas puķes. Tad viņa izfiškoja, ka varētu noraut dažas, bet ieraudzīja, ka aiz koka lupī vilks. „Čiv, riv, mazā!” viņš teica. „Vou, kas par puķēm! Kas šodien notiek? Ietusēsim?”

„Sorry, es nevaru sist klaču ar frīkiem, es močīju pie vecmuteres un nedrīkstu nokavēt strelku!” šāmējā pasacīja un aizvaļīja prom, jo saprata, ka vilks šai sita kanti.

A pēc stundas Sarkanķobīte jau bija pie vecmuteres hausa. Vecmučai bija galīgs pofigs uz visu un jamā durvis bija atstājusi vaļā, tāpēc Sarkanķobīte ietresīja žigli iekšā bez klauvēšanas. Vecmuterei čista izskatījās, ka ir čābīgi.

„O Bļiin, kas tev par ausīm?! Čjo tik lielas?” pārsteigti prasīja Sarkanķobīte.
„Galīga aita esi?! Lai labāk tevi sadzirdētu!” atcirta vecmutere.
Sarkanķobīte neko nerubīja un ieskatījās ciešāk.
„Oi jezus, kas par lielām acīm!” nerimās Sarkanķobīte.
„Da laabi, tas ir tāpēc, lai es tevi labāk varētu redzēt!” atteica vecmutere.

Bet Sarkanķobīte nebija nekāda lose, tāpēc jamai bija tāds čujs, ka kaut kas īsti nav čiki.

„Oi, kāds tev liels klabeklis!” izdvesa džanga.
„FAK jeel, tu čist esi galīgi tupa.. Kas tev nedalec, ka esmu vilks. Ablomījies?!” jautāja vilks un lielā džampā izleca ārā no gultas.

Par laimi mežsargs, kurš bija reāls kačaks, ienesās ar saviem garajiem kātiem būdā un ar metamo (striķi) piebeidza vilku.

Vīī, Sarkanķobīte bija glābta, bet šī nekādīgi nevarēja iebraukt, kur palika vecmutere. Izrādījās, ķip šī ir aizmaukusi uz tuvējo tuc-tuc.

Beigas.

šeit ir vēl daži attēli ko atradu:

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

raksta avots: http://wiliy.freetzi.com/?content=detail&id=12
mājaslapa: http://wiliy.freetzi.com/

Nu kā patika? rolleyes.gif
Church
no klasisku tekstu modernas izcuukaashanas ir lasiitas arii labaakas lietas, eg. Evangeljie ot Mitjkov u.c.
no offtopika iipashi daudz nevar prasiit, bet varbuut bik ierobezhot sevi ar bezsakara teemu creatoshanu, vai vismaz aprobezhoties ar postoshanu jau kaadaa no esoshajaam?
JnVbt
QUOTE(Church @ Dec 16 2007, 22:33) *

no klasisku tekstu modernas izcuukaashanas ir lasiitas arii labaakas lietas, eg. Evangeljie ot Mitjkov u.c.
no offtopika iipashi daudz nevar prasiit, bet varbuut bik ierobezhot sevi ar bezsakara teemu creatoshanu, vai vismaz aprobezhoties ar postoshanu jau kaadaa no esoshajaam?
nja, par gaumi jau nestrīdas ..... dry.gif
pie tam šādi teksti latviešu val nekad nevarēs sacensties ar krievi daiļradi, jo mūsu valodiņa jau nav tik ''daudzveidīga'' sad.gif
Ja mana krievene būtu drusku labāka es varbūt izlasītu tavu ieteikto rakstu bet diemžēl nesanāks ....
šis raksts noteikti nav tas sliktākais un manuprāt uzrakstīts ļoti sakarīgi, tāpēc ..... tongue.gif
Hideki
Te nu jāpiekrīt, ir lasīti rēcīgāki gabali par klasiskam tēmām. Man būtu interesantāk palasīt kādus fanfik scenārijus animēm pēc sarkangalvītes un vilka motīviem. smile.gif Kā tas varētu izskatīties dažādos stilos un notikumu versijās. Un no katra stāsta personāža viedokļa. rolleyes.gif
Pakkun
šausmīgi tizls stāstiņš. pat pasmaidīt nesanāca. rodas tāda sajūta, ka vienkārši sagrūzti iekšā pēc iespējas vairāk aizguvumi, slengi un jaukteņi, lai izklausītos pēc iespējas vulgārāk. noteiktā pāļa stāvoklī gan jau labi sanāktu pasmieties, bet nu pie pilnas saprašanas.. sorī.
Misa
njā... kkas nežēlīgi tizls teiktu es. smieklīgs nav, sakarīgs ar ne.
bildes gan normālas, man ļoti patīk kaķis.
Tenma
QUOTE(Pakkun @ Dec 17 2007, 16:00) *

šausmīgi tizls stāstiņš. pat pasmaidīt nesanāca. rodas tāda sajūta, ka vienkārši sagrūzti iekšā pēc iespējas vairāk aizguvumi, slengi un jaukteņi, lai izklausītos pēc iespējas vulgārāk. noteiktā pāļa stāvoklī gan jau labi sanāktu pasmieties, bet nu pie pilnas saprašanas.. sorī.

nākas piekrist. satieku šo stāstiņu jau sazinkuro reizi, bet vēl ne reizi neesmu spējusi tikt tālāk par pirmo rindkopu. Tikai man ir vēl skumjāk - es nemēdzu būt pāļa stāvoklī, tāpēc es visticamāk nekad nespēšu par šo pasmieties! ohmy.gif sad.gif
Kikyou
Es gribēju pasmieties, tāpēc šo uzspiedu, bet uzspiežot man smiekli nenāca, kamdēļ tā? sad.gif
Klokjvaarpsta
QUOTE(Kikyou @ Dec 19 2007, 08:19) *

Es gribēju pasmieties, tāpēc šo uzspiedu, bet uzspiežot man smiekli nenāca, kamdēļ tā? sad.gif

Nosaukumaa teikts "Gribat pasmieties ......?", bet nekur nav mineets, kur rodams risinaajums. Bildiites tikai dekoraacija, un staastinjsh... nja!
Storm
...but at least man kakjiits patiik XD
Pakkun
QUOTE(Storm @ Dec 19 2007, 11:18) *

...but at least man kakjiits patiik XD

which one?
Storm
tur man liekas tik viens ir... .-.

IPB Image
Klokjvaarpsta
Dziivnieku spiidzinaashana ir sodaama pat ar cietumsodu :/
JnVbt
oK! Labi labi! Sapratu ka šis stāstiņš nav nekas īpašs! Varbūt mani tas paņēma ar kaut ko savādāku nekā citi ko esmu lasījis, esmu no tiem kam patīk kaut kas jauns, neredzēts, varbūt citiem nepieņemams un neparasts! Es cenšos katrā lietā saskatīt savu pozitīvo pusi nevis negatīvo! Tāds nu esmu! biggrin.gif Prieks vismaz par to ka daudiem patīk bildītes! laugh.gif

Nākošreiz ar šādu stāstiņu izvēli būšu daudz uzmanīgāks! rolleyes.gif
Pakkun
QUOTE(JnVbt @ Dec 19 2007, 19:44) *

[..]jauns, neredzēts, varbūt citiem nepieņemams un neparasts! Es cenšos katrā lietā saskatīt savu pozitīvo pusi nevis negatīvo! Tāds nu esmu! biggrin.gif Prieks vismaz par to ka daudiem patīk bildītes! laugh.gif

es šo lasīju, kā minimums, pirms gada. šaubos vai tas vairs ir kas jauns un neredzēts.
un paldies, ka padalījies savās sajūtās. nezinu kā citiem, bet [sarcasm] I definitely give a s*** [/sarcasm]
Kikyou
Jā, arī mani aizkustināja tavs jūtu izklāstījums, zini ko, man šķiet es mainīšos, es labošos tagad. smile.gif
IronSoul
http://generalitet.tclans.ru/video/Untitled-1.swf

Nav gan sarkanbaltīte, bet izskatās cool smile.gif
JnVbt
eh! nu ja tā!
Kā būtu ar vienu priekšlikumu?!
Sākums šim topikam varbūt arī nav nekāds spožais, bet man vienam arī grūti pateikt kas katram patīk, tāpēc kā būtu ar kopēju sadarbību ....? Ja nu katrs pacenstos kaut ko pievienot šim topikam - kādu anekdoti, interesantus stāstus iz dzīves, atgadījumus, bildes, utt, utt., vienalga ko lai tikai būtu smieklīgi un lai lasot šo topiku visiem būtu interesanti!

Nu ko, domu jūs sapratāt! Kā redzat topika nosaukums ir ''Gribat pasmieties,'' man šo nosaukumu diemžēl nav izdevies attaisnot, tāpēc daļēji ceru uz jūsu sadarbību ...... happy.gif

JnVbt
Labi, te jums būs viens dzejolītis:

Neizdevies svētku mielasts

- Nebūs dauz, ja par šo zosi,
Jaunskungs, sešus rubļus dosi.
Skaties cik tā mīksta, jauna,
Svētku maltīte būs glauna! -

Sākot putnu tuvāk pētīt,
Hugo iebļaujas: - Ak tētīt!
Kur bij pērkot mana galva,
Te tik āda ir un spalva.

Pret šo vainu vēl var karot,
Jāsāk putniņš labi barot.
Apēd, cālīt, šito normu,
Redzēsi, kas būs par formu! -

Velti Hugo nazi trina . . .
Meža zosi instinkts dzina
Līdz ar citām spārnus cilāt,
Projām traukties tālē zilā.

M. Ramane '' Hugo Diegs ''

žēl tikai ka nevarēju dabūt nevienu bildīti .... sad.gif
Niks
Brrr.. Tad jau labāk cat /dev/random lasu.
/me iesaka šo tēmu aiznaglot ciet vai labāk vispār izdzēst, jo šī ir visīstākā foruma piesārņošana.
Kikyou
Mm, acīmredzot par savu humora izjūtu tu pārāk bieži komplimentus nesaņem. Starp citu, tāda veida topiks mums jau ir: http://otaku.lv/index.php?showtopic=741
JnVbt
Labi jau, nu jau skaidri un gaiši sapratu ka nav vērts te kaut ko turpināt!

Nezinu, smieties vai raudāt, bet patlaban man nāk ņirga! Es labprāt tagad uzrakstītu kādu topiku saaistībā ar cilvēku raksturu, bet zinu ka tam nebūs jēgas tāpat! Saprotu ka šis saits pulcē cilvēkus kam ir tuva anime un manga bet ..... es varētu izklāstīt visu sīkāk bet jūtu ka ātri vien daudzus ar to aizvainošu, tāpēc labāk to atlikšu! Es patiešām vēlētos satikt kādu no šī saita galvenajiem apmeklētājiem, lielajiem anime mīļiem, pārgudrajiem '' pareizajiem cilvēkiem '' un tāpat vien papļāpāt, aci pret aci un noskaidrot to vai patiešām es esmu tik neizglītots mērkaķis kas neko nezin un nemāk sarunāties ar cilvēkiem .... mad.gif .... smile.gif .. biggrin.gif ... laugh.gif .. rolleyes.gif
Kikyou
Raksti vien. Neesam trešklasnieki, neapvainosimies, haha.
JnVbt
Neiešu taču te nevienu mācīt, lai katrs dara tā kā vēlas!
Katrs esam atšķirīgi, ja vienam garšo zemeņu zapte bet otram ne, tad tas jau nenozīmē ka otrs ir sliktāks .... rolleyes.gif
Galvenais ka esam apmierināti ar sevi un to ko darām ..... smile.gif
Un par tādām dziļdomīgām domām labāk runāju aci pret aci, nevis netā! blink.gif
Niks
Tak paskati, kādas vēl tēmas ir šajā foruma sadaļā - ja ir kas labs, interesants sakāms, tad saki - varbūt nenolinčosim. >;->
JnVbt
hahaha! man jau sāk patikt! Es te varētu postot bet man loģiski warni krājas .....! happy.gif pieci jau ir par manu nekulturālo uzvedību! Man vienkārši ir sajūta ka te neviens nemāk pasmaidīt par pavisam primitīviem jociņiem! (daudziem redz tie liekas visai jēli jociņi) Man rodas jautājums kas jūs spēj sasmīdināt, jo liela daļa no jums liekas visai nopietni cilviņi!? Kā tad īsti ir, vai esmu tik atpalicis no dzīves ....? huh.gif
Kikyou
QUOTE(JnVbt @ Dec 22 2007, 23:44) *

Man rodas jautājums kas jūs spēj sasmīdināt

Vēža slimnieki un AIDS.
Pakkun
QUOTE(Kikyou @ Dec 23 2007, 08:59) *

QUOTE(JnVbt @ Dec 22 2007, 23:44) *

Man rodas jautājums kas jūs spēj sasmīdināt

Vēža slimnieki un AIDS.

+1 kā arī epileptiķu baidīšana ar lāzerīti biggrin.gif
JnVbt
laugh.gif jā kā tad .... varētu jau padomāt ka patiešām tā ir ...... smile.gif

laikam šito topiku būs jāklapē ciet, bet vēl drusku pagaidīšu ....
JnVbt
hmmm ... pamēģināšu vēl kaut ko ielikt:

Daudz jau iespējams zin tādu cilvēku kā Bruno Bozzetti un daudzus viņa darbus, ja kāds vēl viņu nezin tad te būs kāds piemērs:

http://www.bozzetto.com/neuro.htm

http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.