Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kur Latvijā var nopirkt platformenes?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
undux
Man ļoti patīk platformenes, bet nezinu kur meklēt. Vai kāds zin kur var nopirkt dajebkādas platformenes uz 35,36 izmēra?
Ginta
IPB Image

lai gan, liekas, Tevi tur diemžēl nedrīkst ielaist... laugh.gif
Pakkun
QUOTE(Ginta @ Dec 4 2007, 15:44) *

[..]diemžēl[..]

labi, ka tā, nevis diemžēl.
undux
hehē ja tādi būtu pat parastā apavu veikALā es tāpat tādus nepirktu
Niks
Tad kāpēc vispār šis topiks tika radīts?
Asuka
good question.

bet vispār iesaku tev izstaigāt visus apavu veikalus, kas atrodas uz čaka/marijas ielas.
P.S. tas nav domāts sarkasms.
undux
ai šit! tikko atcerējos ka gerkenā bija platformīgās kedas... kāda muļķe biju un nenopirku...
Ginta
QUOTE(undux @ Dec 4 2007, 20:13) *

...patiesībā viņiem ir salīzdinoši plašs klāsts. BET! tad vajadzēja precizēt, kādus apavus vēlies, jo 'platforma' var būt dažāda. ...un man aiz garlaicības gribājās pajokot, jo tiešām nav nemaz tik grūti atrast tādus kādus Tu biji domājusi. (un jā, bez sarkasma- pastaigā pa čaka/marijas ielu. Tur tiešām ir daudz apavu veikalu.)

QUOTE(Pakkun)
labi, ka tā, nevis diemžēl.
Zinu, bet ko lai dara, ja bērns tik ļoti grib, bet tev jāapbēdina sakot, ka viņu tādā veikalā pat neielaidīs... laugh.gif
Shumins
Man liekas, ka shis topic vareetu buut iistais, lai ievietotu savu pirkumu sarakstu:

Taa man vajadzeeja:

1. 3. gab Britnijas imitaacijas - piepuushamaas lelles.

2. 1. gab paarsteiguma prostituutu draugiem ziemssveetku ballee..

3. Daudz Alkahola & drugs ziemssveetku ballei ar atlaideem...

Ceru sagaidiit noderiigus priekshlikumus, jo iepirkumi man ir ljoti svariigi.

Varbuut arii kaads var ko ieteikt papildus ziemassveetkiem, varbuut neesu atradis pareizaas idejas gaidaamiem tusinjiem ?

IPB Image

Droshi spamojat ar gariem aprakstiem, lai ir kaartiigs spama topic cool.gif

Vai arī kāds, kam petiks praata sho dranjkji aizsleegs un iedos warn par stulbu topic veidoshanu
Tomoko
QUOTE(undux @ Nov 30 2007, 16:50) *

Kāpēc gan nē? Nesen takš' rakstīji -

[blablabla] kur var nopirkt dajebkādas platformenes uz 35,36 izmēra?[/blablabla]
undux
Nu vnk kā tad lai es tagad skaidroju jums-

Es gribu sev tādas platformenes bez papēža kurām apakšā viss ir plakans un vienāds XD
Niks
Un es gribu uz Japānu.
exile
Un kurš no šī foruma negrib?

Shumin, vari nopirkt žiletes, ja tev neizdosies savākt visu iepriekšminēto laimīgiem ziemassvētkiem, vismaz varēsi izmantot visraženāko pašnāvību laiku.
Pats gan atturēšos no iepikšanās drudža un neveicināšu inflāciju, nu ja tikkai nedaudz iepērkot alkoholu.
anti
КГ/АМ
Афтар выпей йаду!
Blackout
Saki, ko gribi. Neticu, ka Galerija Centrs tu tādas neatradīsi. Ja ari neatradisi, tad esi palaidusi garām sezonu.
IronSoul
Vienreiz kad draudzenei izdevās mani dabūt uz alfu nācās vazāties pa apavu veičiem un tad tur redzēju tā saucamās platformenes. Tur gan bija kārtīgi zābaki, ar metāliem utt. biggrin.gif
Kikyou
QUOTE(exile @ Dec 6 2007, 00:41) *

Un kurš no šī foruma negrib?

Es.

Lol platformenes. Cacu veikalos tu platformenes točna neatradīsi. Jāmeklē kaut kādus specializētos platformeņu veikalus.
Storm
QUOTE(Kikyou @ Dec 6 2007, 08:22) *

Cacu veikalos

lol xD

Vispaar prieks kam 12gv vajag platormenes? Oo its just weeird biggrin.gif
zeloco
humpalaas... piem, shajaas vai neta veikalos.

ps. kas meklee tas atrod. Ljauj pieminēt, ka tu nemeklē, bet prasi, lai citi meklē.
pps. Iron Soul Laikam bija domājis NewRocks Dominā.. Nez vai tas bija tas, kas vinjai padomaa.
Kikyou
QUOTE(Storm @ Dec 6 2007, 09:05) *

QUOTE(Kikyou @ Dec 6 2007, 08:22) *

Cacu veikalos

lol xD

Vispaar prieks kam 12gv vajag platormenes? Oo its just weeird biggrin.gif

Huuh, man ar divpadsmit gadu vecumā gribējās platformenes, jo gribēju būt garākā klasē. D:
Misa
uzvelc čībiņas ar zaķīšu austiņām un dzīvo laimīga! XD

btw, kur var nopirkt zaķīš čībiņas, man gribētos ^^; ??
Church
taa kaa njirgaashanaas un ironija nepaliidzeeja [tm], un nesaistiitu iepirkumu aptaujas turpinaas, pieveru.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.