Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vai Naruto ir zudis?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
JnVbt
Prasīsiet kāpēc tāds jautājums? Pavisam vienkārši! Pārskatot latviešu veidotos portālus vai mājaslapas es praktiski gandrīz neko nevaru atrast par Naruto vienīgi wikipēdijā sameklēju aizsāktu rakstu. Mani drusciņ tas šokēja jo galu galā Naruto tomēr ir viena no populārākajām japāņu mangām un animēm kurai ir daudzi fani visā pasaulē ,bet pie mums?

Redzot šādu situāciju man radās doma ka kaut kas ir jādara lietas labā, tāpēc ....! Esmu nolēmis vākt materiālus, informāciju un taisīt mājaslapu, meģināt iztulkot kādu mangas chapteri, tā teikt popularizēt Naruto.

Bet mans jautājums ir vienkāršs: '' Vai man ir jēgas to darīt! ''

Gaidīšu jūsu ieteikumus!
IPB Image
Sigfa
nav.

________
varbuut riitdien izpluudiishu dziljaakos skaidrojumos -.-
GM
QUOTE(JnVbt @ Oct 29 2007, 01:42) *

Bet mans jautājums ir vienkāršs: '' Vai man ir jēgas to darīt! ''

Let me get the facts straight - tu prasi, vai ir jēga izniekot neskaitāmas stundas savas dzīves, vācot informāciju par kaut kādu japāņu multeni, ko pēc piecdesmit gadiem neviens vairs neatminēsies, lai gan tajā pat laikā tu varētu minēto laiku pavadīt daudz lietderīgāk, kaut vai cenšoties panākt izaugsmi no divciparu IQ un trīsciparu algas/stipendijas/whatever?

Ja tāda ir situācija, tad...

IPB Image
Sigfa
gm tev vajag nomainiit nigger atpakalj uz nigga' :/
JnVbt
QUOTE(GM @ Oct 29 2007, 00:29) *

Let me get the facts straight - tu prasi, vai ir jēga izniekot neskaitāmas stundas savas dzīves, vācot informāciju par kaut kādu japāņu multeni, ko pēc piecdesmit gadiem neviens vairs neatminēsies, lai gan tajā pat laikā tu varētu minēto laiku pavadīt daudz lietderīgāk, kaut vai cenšoties panākt izaugsmi no divciparu IQ un trīsciparu algas/stipendijas/whatever?

He, he daļa taisnības tev par to izniekošanu ir, lasīju ka šī multene drīz jau būs izsmēlusi visas savas iespējas un to pārstās rādīt, parasti ar to pazūd arī visa interese un fani, bet par to dzīvi - domāju ka izmantoju to pietiekami lietderīgi laugh.gif Bet tomēr gribu uzzināt vēl kādu viedokli! dry.gif
Niks
Lūdzu, vai tad man žēl, lūk, mans īpaši vērtīgais, svarīgais un nozīmīgais viedoklis - piekrītu Sigfa un GM. XP
eto_silo
QUOTE(JnVbt @ Oct 28 2007, 23:42) *

Mani drusciņ tas šokēja jo galu galā Naruto tomēr ir viena no populārākajām japāņu mangām un animēm kurai ir daudzi fani visā pasaulē ,bet pie mums?

Acīmredzot mums ir gaume.
Spectre
Naruto bija ļoti daudzsološa anime kas tika uzsākta daudzus gadus atpakaļ. Līdz 75 sērijai bija vēl skatāma.
Pēc tam sākās blā blā blā un ta sekoja filer filer filer - padomā kam ir spēks paciest veselu gadu ka tevi baro pa spundi ? (Filler = sērijas, kas pilnīgi necik un nekādā veidā nav saistītas ar oriģinālo story.) 3-mūvijs mamma mia tāda sajūta ka to zīmēja kādas mākslas skolas pirmā kursa audzēkņi, vai arī tas bija otrais bet nu whateva. Voshem laikam ejot vis gāja down down down.
Tā teikt visam labajam reiz pienāk beigas ...
Ir animes/ovas/filmas kas 3 epās spēj atstāt 100x lielāku iespaidu, kā naruto 24519087325603847 sērijas.

P.s. jo vairāk tu skaties anime, jo izvēlīgāks tu kļūsti.
zenofex
Es vēl padomātu, ja Tu vēlētos par Mijazaki taisīt lapu, bet par Naruto... Piedod man. Ja gribas labu taisīt, rauj augšā blogu, varbūt kas iznāk, ja pietiekoši ilgi blogo. Neapsolu apmeklēt, ja kas.
Ayumi
lasīju ka šī multene drīz jau būs izsmēlusi visas savas iespējas

viņa jau SEN ir izsmēlusi visas savas iespējas, lol. :DDD
Ginta
QUOTE(Ayumi @ Oct 29 2007, 16:15) *

lasīju ka šī multene drīz jau būs izsmēlusi visas savas iespējas

viņa jau SEN ir izsmēlusi visas savas iespējas, lol. :DDD

let's just say- viņi ir iszmēluši idejas/iespējas(?) filleriem, jo manga original story, kā liekas, tomēr vēl šis tas interesants notiek, bet anime vienkārši nedrīkst pārāk starji tuvoties, jo tā kā mangas chapter tomēr iznāk retāk kā reizi nedēļā, anime to pārāk drīz apdzītu.. un whoTH would want a commercial going along the actual product?? tad nebūs, kas to manga pērk/lasa.
Tomoko
Yup. Filleri ir filleri, bet tomēr oriģinālais stāsts ir pavisam cita lieta. Var kaut vai palasīt mangu un konstatēt, ka Naruto savas vērtības nav zaudējis.
GM
QUOTE(Sigfa @ Oct 29 2007, 02:31) *

gm tev vajag nomainiit nigger atpakalj uz nigga' :/

Atbildes vietā:

IPB Image
JnVbt
Nja, jums visiem ir liela daļa taisnības, lai arī Naruto bija populārs tas sāk zaudēt savu spožumu un citu acīs tas jau ir sen zudis, lai arī es vēl joprojām sekoju līdzi mangai un ar nepacietību gaidu katru jauno chapteri, protams ka dauz kas sāk atkārtoties bet ja esi fans tad tāds arī paliksi! laugh.gif Mājaslapu patiešām laikam nav vērts taisīt, jo tad man to vajadzēja darīt pirms diviem gadiem, būs varbūt tikai jāizlīdzās ar blogu!

Nu neko, kā ir ir, saka jau ka nekas nav mūžīgs! biggrin.gif
Storm
Naruto nav zudis un nezudiis prieks attieciigas auditorijas. Tai otrajai daljai naruto nemaz nav bijis lai zustu kkur. Yo
sswordssman
Naruto nav zudis, pat youTube veel nav visas seerijas. Es skatos ka dazji nav sajusmaa par naruto, bet tik un zina sho multeniti. Es taka taisos shovasar sava saita saladet naruto vidikus un salikt bildiites, ja varat paliidziet. Tad vel ir sapnis par to, ka naruto video partulkotu ar latvieshu subtitriem.

[video]http://www.youtube.com/v/gdF0pmU6MM0&hl=en[/video]
ankhu
nu jus mani uzskatisiet par idinju...bet kas ir filleri un spoileri???
Storm
RTFM or STFW! google.com wikipedia.org anyways, maibii kaads var pielikt sitos klaat pie FAQ, ja jau kaads nemaak atrast xD
Niks
Oh, doch, Naruto ir beidzies, un Naruto Shippuuden ir garlaicības manifestācija. Nekas, es un vairāki citi šeit zinām/esam redzējuši ļoti apšaubāmas anime; Naruto, salīdzinot ar tām, ir common knowledge.
Vispirms nosubo kaut vienu, pirms sapņo par 200+ epām, muahahā. Un pieņemamus tulkojumus spēj izveidot labi ja daži duči otaku.lv biedru, no kuriem vismaz daži tam nekad nepiekritīs, bet pārējie negribēs ķēpāties ar Naruto, turklāt jau sen pierādīts, ka subus latviski nevienam nevajag.
Taka
Naruto latviski parādīsies tad, kad to angliski nodublētu un izeditētu nopirks un ierunās LNT vai TV3, muah. Gribat tādu?
Kikyou
Lol, Taka, vispār gribētu gan redzēt, kā nindzām no brūcēm birst ārā skittles.
Roze
QUOTE(ankhu @ Jun 6 2008, 20:27) *

nu jus mani uzskatisiet par idinju...bet kas ir filleri un spoileri???

Vienkārši izsakoties:
filleri - ir epizodes šovā kas iet ārpus konteksta un notikumu gaitas (arc), lai vienkārši aizpildītu (šis arī angliskais tulkojums) raidlaiku - Naruto tas parasti izpaužas(dās) kā stāstiņi par kaut kādiem citiem personāžiem vai misijas kas neattiecas uz galveno "questu"

spoileri(s) - jau no tulkojuma "to spoil" (sabojāt) ir informācija par to kas notiks šovā uz priekšu (nākotnē) tādējādi liedzot pārsteiguma momentu - parasti tas izpaužas tā ka ir cilvēki kas skatās RAWus (netulkotas epizodes) un pasaka kaut ko tiem kas vēl gaida tulkotu relīzi
vampiregirl
Man tava ideja par Naruto mājas lapu ļoti patīk. Katram jau ir sava gaume, bet es ZINU, ka ļoti, ļoti,ļoti daudziem patīk šī manga. Domāju ka ir vērts taisīt smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.