To Shinobi-sama : nu seedies 10 filozof, augstaakaas matemaatikas doktor un vienkarshi kosomolec! (nu vai kaa nu tur bija). Vareetu jau pakomenteet tavu dziljo domu, bet uz stulbumu parasti neatbild Spriezhot peec postos teiktaa, daudz esi tuseejies ar uchukiem. A tev shie pashi uchuki nepamaaciija ka bezteemaa parasti nevajag muldeet? Un tagad izskaidro man parastajam mirstiigajam dziljo "Hero" filozofijas nosleepumu?
To Taka: Jaa, pateikt "sux" es maaku, pie tam skalji un paarliecinoshi Truukst pamatojuma? Nu lasiit tachu maaki, sapratne par rakstiito normaala nu tad attiisti domu taalaak. Man nav veeleeshanaas iegrimt siikaas niansees, citaadi veel posti saaks izskatiities peec Shinobi-sama tekstiem (ceru ka tas nenotiks). Viedoklis ka tik nu? Kaadaas meervieniibaas meera viedokljus? Nu es uzskatu, ka savam viedoklim jaabuut par visu, un ja taads ir tad nu nevar saukt viedokli par labu vai sliktu tikai taapeec, ka neesi vienispraatis ar to! Neesmu redzeejis neko? Nu atkaartoshos - neesmu zhanra piekriteejs. Un atminjaa paliek tikai tas, kas ir atstaajis iespaidu, taalaak secinaajumus izdari pats! Manupraat, esmu redzeejies pietiekoshi, lai spriestu! Galu galaa neesmu kaut kaads mazohists, lai nodarbotos ar lietaam, kas neiet pie sirds, tikai taapeec lai peec tam gudri spriestu par to visu. Man tas nah nav vajadziigs. Care level 0? Nu ja tas tevi nekrata neraksti replajus - taapat sapratiishu ka tev tas viss poh. Tu par maati es par meitu? Heh laikam taa arii ir kaa izskataas, bet ja es turpinu runaat par to pashu par ko saaku, kas tev nepatiik a?
To Saiko: 'neko daudz neesmu redzējis...' / 'to ko esmu redzējis bija ciešams...'
.. wtf? tad kāpēc jātaisa stulbas tēmas un jāraksta tas par ko neesi pārliecināts vismaz par procentiem 90 !?
Esmu paarliecinaats par visiem 100! Kaut kaadi greizi tev citaati, jeb arii tu lasi tikai katru otro vaardu? Maybe tu arii esi no tiem neapmierinaatajiem, kam vieglaak pateikt ka es esmu lohs?
PS: un vispaar kas sheit notiekaas ar vaarda briiviibu? Taa tachu ir viena no lielaas demokraatijas krutaakaajaam izpausmem. Nafig topikus veert ciet, kad pats LLM nav atbildeejis liidz galam?