Inčukalna plans.
- Tikšana - viss kā vienmer... Tiekamies noteikta vieta un noteikta laika. Varbūt tikai organizet 2-4 cilvēkus (velams puišus) kuriem vienmer var atstat somus, jā vajag kaut kur aiziet. Tiem cilvekiem tikt pirktas biletes (kā bonuss var uz kopejo naudu), bet lai viņi ņemtu atbildibu par atstatiem viņiem mantiem...
- Braukšana - nu šeit ka parasti... Katrs ar saviem mantiem...
- Naudu vakšana - vai vilciena, vai Inčukalna stacija... Agrak domaju ir ne tik forši tāpec, ka nevar objektivi redzet summu, jo kads var nakt vēlāk, kads pardomat... Vilciena vai Inčukalna stacija mēs varam vairak vai māzāk redzet uz ko atļauties... Protams, ka daži atbrauks vēlāk, bet par to palugsim laicigi brīdināt
- Paiku pirkšana - Rīgā, Centrala stacijā, Inčukalna tas kā kurš grib... + Nopirksim kadu paiku brokastim.
- Ar ko nodarbojamies. Ir sekejošas idejas:
- Otakieši ir briva tauta tāpēc, jā viss būs pēc saraksta, ne visi var būt apmierinati... Man ir ideja organizet darbību, piemeram, tikai divas istabas. Tur viss būs izplanots ja ne pec laika tad, tad pēc secības. Citas istabas un pirti lai cilvēki dara ko grib
- Foruma paprasisim cilvēkiem kadas speles vai darbības viņi grib (lai arī kaut ko izdara sava labā).
- Kadas speles ir iespejams, ar tiem organizet konkursu ar vienu uzvaretaju. Meiģinasim pierunat kadu būt par fotogrāfu (lai viņš parsvara fogrāfe ko grīb, bet, jā organizators paprasis, fotogrāfet to ko paprasis organizators. Es domaju, jā būs konkursi tad obligati jābūt divam foto: visi dalibnieki un uzvaretajs. Pēc tam uz otaku.lv zem konkursa uzvaretajam būs tituls (piemeram "Mister Twister")
- Brokastis - šoreiz, pameiginasim no dalbniekiem atrast brīvpratigus pavarus. Esmu mazliet noguris, ka cilvēki no rīta skraid ar jautajumu: "Vai ir ko paest?", uz adbildi: "ne" viņi skujmi sak: "Ohh", neko nedara un pēc 10 min. atgriežas ar tadu pašu jautajumu. Esmu gatavs pats ko pagatavot.
- Atkritumu vakšana - tas man liekas vienmer bija problema. Daži cilvēki (varbūt ljoti maz) azbrauc agrāk tikai lai neko nedaritu no rīta... Par katru istabu būs atbidigi 2 vai varāk cilvēki... Neviens neprasis pilnigu tirību, es tikai palugšu lai no rīta tie cilvēki tukšus paciņus, pudeles nones kaut uz virtuvi. Pēc tam katrs var braukt kad grib, un neviens nedusmosies (es pat pateikš paldies).
- Izbraukšanas laiks - pateiksim officialu izbraukšanas laiku.
Ljoti luudzu, bez offtopika un spama