Help - Search - Members - Calendar
Full Version: buusi man japaannu lolita?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
aivvv
ta ta da daaa nezinu var jau buut ka citi ir redzeejussi utt bet man ssitas nezinu kapee ritiigi iepatikaas iespeejams interveetaaja attieksmes deell laugh.gif
anti
Cepurīte viņam nudien piestāvēja :]
exile
"fashion disaster" biggrin.gif
Žēl ka nav izdomāta lolita priekš vīriešu kārtas pārstāvjiem
GM
Q: "Is it comfortable dressing as a Lolita?"
A: "It doesn't matter as long as it's cute."

Jā, notiekti Jēzus tāpat domāja par savu rožu kroni.
Storm
Labais! Buutu latvijaa sitaadi jocinji eh... xD
zeloco
biggrin.gif miiksti...
bet prieksh dzhekiem ir taa saucamais Kodona stils... veel bija dandy, man liekas...

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Yume
oioi... krīpīgi viņi izskatās... it sevišķi pirmais... brrr...
exile
Njā, neko tādu nevilktu, ja vien negribētu totāli izfrīkot savus draugus un iegūt kādu nāvīgu iesauku līdz mūža galam, bet pirmais toč nereāls, viņam somā varētu būt beigtu cilvēku gabali un miesnieka nazis. Tad jau jāpameklē kautkas līdzīgs Alucardam, bet tas laikam vairāk uz gotu pusi. Jā gotiem tagad arī nav viegli pa tādu svelmi saulē staigāt.
Sushi
Man gan tas pirmais patīkās. :3 Visiem nav ne vainas. Ceturtajā, tai somai forši, ka tā seja.
Mjā.. kas ta ir anime forums, bez kāda gosurori topica. <3
Church
man aizdomas, ka pakkunam nebuus ne mazaako probleemu uzvilkt kauch ko taadu
zeloco
XD pirms kaada laika es varbuut tam buutu piekritusi, bet tagad nez vai... unsure.gif
taas bildes ir gruuuti atrast, esmu redzeejusi taadus riktiigi smukus, bet tagad iemetu kas gadiijaas pa rokai - taa, general iespaidam...
man personiigi vislabaak patiik 3-shais (man iisteniibaa ir aizdomas ka taa vareetu buut meitene >_>)

jaa, PS.. tas 1-mais ir Dj Sisen... vinja specialitaate ir cyberwear, bet nu vinjsh tur pagadiijaas, so ^.^

IPB Image

atradu veelvienu vinja kodona paraugu (labaaku)

IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.