Es atvainojos visiem!
LIJA GOMEN GOMEN
Sigfa thank you!
I dont remember a thing
Bet toties tu esi soli tuvāk kļūšanai par pilntiesīgu ALK biedru/-eni.
Cheers!!!
Nee shis topiks man patiik
Vai to var parsukt par paalja apskaidriibu ?
ooo.. nu pālis Alt bija vēl nedēlu pusotru atpakaļ.. tā ir laikam sirdspaziņa kas pamodās..
Kautgan viņai jau sen viss tika piedots un aizkari tika pielikti atpakaļ, kur ir to likumīgā vieta.. un.. emm.. arī viss pārējais tika savests piedienīgā paskatā.
BTW, ja kādam no 'bijušajiem' interesē.. man ir bildes. vien no kurām ir Sērfijs, kas saguļ ar plīša lācīti.
gribu bildes
Hehe... sūdīgi kad mājās nav stabila neta, tiko parādījās iespēja nomest bildes uz kāda servera..
enjoy!
http://yy.lv/download.php?f=61040
nu labo vietinju kur nolikt atradi.. :S
atradu ne es.. atrada cilvēks kuram piešķīru savu flash'u, lai man pēcāk iedod linku, kuru arī Jūs, cienijamais Kārļa j-kungs redzat šeit.
Kā saka, labāk slikti, nekā- bez šā.
79 megabaiti drankjiigaa aatrumaa un vieniigais ko tur bija veerts redzeet ir divas seerfija bildes "naids" un "smeldze".
Varbuut naakoshreiz vareetu likt DVD formaata filmu kuraa 3 stundas raada 1 fotograafiju?
Zinies, ja fočē visi, kam nav slinkums, tad tādas bildes arī sanāk..
Sērfijs
Aug 14 2007, 00:09
Protams, tas, ka lielākajā daļā bilžu esmu redzams es divdomīgās un ne tik ļoti pozās, ceļ manas personības kultu, bet es ar savu aso kritiķa aci nespēju nepamanīt faktu, ka Dainis ir stāvoklī.
Neticiet? Paskatieties paši:
Nu ko, apsveicu!
79 megabaiti drankjiigaa aatrumaa un vieniigais ko tur bija veerts redzeet ir divas seerfija bildes "naids" un "smeldze".
Visu klātesošo velnišķīgi piedauzīgā grupņika dokumentācija tur nav? Awwwwwwwww
Oh, well, vismaz tur ir bilde, kurā redzams, kā Sigfa salutē savam vienīgajam fīreram,
toestj, man!!!
QUOTE(GM @ Aug 13 2007, 22:15)
[kūlīga bilde]
Bļodiņu gan nevajadzēja pievemt.
bljodinjaa bija shampinjoni kurus Yume veiksmiigi pateereeja pietiekoshos daudzumos lai peec otraas glaaziites vairs nebuutu zakuskas.
Jums palika marinētie gurķi, un 3 šampinjones es jums tomēr atstāju. A sīpoli, kas palika bļodiņā... tos es arī atstāju jums.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.