Help - Search - Members - Calendar
Full Version: goman nasai!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
alt
Es atvainojos visiem!

LIJA GOMEN GOMEN

Sigfa thank you!

I dont remember a thing
anti
Huh? Kas nu?
GM
Bet toties tu esi soli tuvāk kļūšanai par pilntiesīgu ALK biedru/-eni.

Cheers!!!

IPB Image
exile
Nee shis topiks man patiik biggrin.gif Vai to var parsukt par paalja apskaidriibu ?
Yume
ooo.. nu pālis Alt bija vēl nedēlu pusotru atpakaļ.. tā ir laikam sirdspaziņa kas pamodās.. happy.gif

Kautgan viņai jau sen viss tika piedots un aizkari tika pielikti atpakaļ, kur ir to likumīgā vieta.. un.. emm.. arī viss pārējais tika savests piedienīgā paskatā.

BTW, ja kādam no 'bijušajiem' interesē.. man ir bildes. vien no kurām ir Sērfijs, kas saguļ ar plīša lācīti. rolleyes.gif
Sigfa
gribu bildes smile.gif
Yume
Hehe... sūdīgi kad mājās nav stabila neta, tiko parādījās iespēja nomest bildes uz kāda servera..

enjoy!

http://yy.lv/download.php?f=61040
Sigfa
nu labo vietinju kur nolikt atradi.. :S
Yume
atradu ne es.. atrada cilvēks kuram piešķīru savu flash'u, lai man pēcāk iedod linku, kuru arī Jūs, cienijamais Kārļa j-kungs redzat šeit.
Kā saka, labāk slikti, nekā- bez šā.
ETM
79 megabaiti drankjiigaa aatrumaa un vieniigais ko tur bija veerts redzeet ir divas seerfija bildes "naids" un "smeldze".

Varbuut naakoshreiz vareetu likt DVD formaata filmu kuraa 3 stundas raada 1 fotograafiju?
Yume
Zinies, ja fočē visi, kam nav slinkums, tad tādas bildes arī sanāk..

Sērfijs
Protams, tas, ka lielākajā daļā bilžu esmu redzams es divdomīgās un ne tik ļoti pozās, ceļ manas personības kultu, bet es ar savu aso kritiķa aci nespēju nepamanīt faktu, ka Dainis ir stāvoklī.
Neticiet? Paskatieties paši:

IPB Image

Nu ko, apsveicu!
GM
79 megabaiti drankjiigaa aatrumaa un vieniigais ko tur bija veerts redzeet ir divas seerfija bildes "naids" un "smeldze".

Visu klātesošo velnišķīgi piedauzīgā grupņika dokumentācija tur nav? Awwwwwwwww sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Oh, well, vismaz tur ir bilde, kurā redzams, kā Sigfa salutē savam vienīgajam fīreram, toestj, man!!!

IPB Image
anti
QUOTE(GM @ Aug 13 2007, 22:15) *

[kūlīga bilde]

Bļodiņu gan nevajadzēja pievemt.
Sigfa
bljodinjaa bija shampinjoni kurus Yume veiksmiigi pateereeja pietiekoshos daudzumos lai peec otraas glaaziites vairs nebuutu zakuskas.
Yume
Jums palika marinētie gurķi, un 3 šampinjones es jums tomēr atstāju. A sīpoli, kas palika bļodiņā... tos es arī atstāju jums.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.