Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vai kaads zin?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
exile
Cilveeki te ir taads luugums - vai kaads nevar ieteikt "doomed" atmosfeeriskas vai arii citas depresiivaas filmas peec kuras noskatiishanaas gandriiz vai taisi pashnaaviivu (tas protams paarnestajaa noziimee, jo neviens te netaisaas taisiit pashnaaviibu). Atceros sen kautkad redzeeju, bet nevar atcereeties nosaukumu. Vieniigaa filma ar druumu atmosfeeru kuras nosaukumu atceros bija "Silent hill" . Buushu ljoti pateiciigs smile.gif
Karamele
iesaku ''Silent Hill'' spēli XD visvairāk jau tieši spēles uzdzen šādu noskaņu. No filmām varu ieteikt Jisatsu circle (aka Suicide circle), un ja doom tikai redzēts ne spēlēts tad iesaku arī doom spēli. vēl varu piemetināt, ka ''Call of cuthulu'' bij' ellīgi laba spēle.
http://otaku.lv/index.php?showtopic=3901 šinī topikā minētas vairākas šausmu filmas un no tām vislabāk ieteiktu Dark Water.
Ja vajag torrentus, tad varu iedot arī tos.
Visai laba šāda tipa filma bija ''the others''
Ja atcerēšos vēlkādu filmu, kas uzdzina depresīvu noskaņu tad pateikšu.
jurc
Pagaidām kas nāk prātā:
Bottled Fools
Tetsuo

Pašnāvību pēc viņām negribējās taisīt, bet nu doomed bij smile.gif
GM
Viens no drūmākajiem (krutā, nevis "es esmu nožēlojamas goth emo kiddie, kurš ir pelnījis, lai viņam nogriež bumbas", nozīmē) gabaliem, kuru nevar neredzēt kaut dēļ killera-truša Frenka, ir Donnie Darko. No sirds tiek ieteikts.
ETM
Hmm logjikas paardokmas:
1) Ja filma ir tieshaam tik doomaina, ka gribas peec noskatiishanaas taisiit pashnaaviibu, tad to tev nevioens nepateiks, jo buus miris.
2) ja nebuus miris, tad vinjsh/vinja ir sissy, kas nejeedz sevi nogalinaat, un shaaducilveeku viedokljus nav veerts njemt veeraa.
3) cilveeki, kuri tev kaut ko iesaka, vienooziimiigi ir dziivi, tapeec vinji nav uztaisiijushi pashnaaviibu, respektiivi vainu pieder pie augstaakmineetajiem sissy, vai ieteiktaa filma nerada veelmi nomirt, respektiivi ieteikums ir viens liels buljkaks.

Pamatojoties uz augstaak mineeto, varam secinaat ka topikam nav absoluui nekaadas jeegas, jo rekvests rada pretrunu ar sevi.
Sērfijs
QUOTE(ETM @ May 25 2007, 15:23) *

...

Tevis rakstītais pat izskatās tā, ka secinājums no premisām izriet pēc loģiskas nepieciešamības.

Enivej, Requiem for a Dream ir pamatīgi depresīvs gabals par narkomāniem, so, Tev patiks. Es vispār iesaku pamēģināt atrast un noskatīties visas Darena filmas, jo tās ir riktīgi krutas.
ETM
Life s.cks pretty much as it is, kaapeec jameegjina sagraut garstaavokli veel vairaak?
exile
QUOTE(Karamele @ May 25 2007, 05:09) *

iesaku ''Silent Hill'' spēli XD visvairāk jau tieši spēles uzdzen šādu noskaņu. No filmām varu ieteikt Jisatsu circle (aka Suicide circle), un ja doom tikai redzēts ne spēlēts tad iesaku arī doom spēli. vēl varu piemetināt, ka ''Call of cuthulu'' bij' ellīgi laba spēle.
http://otaku.lv/index.php?showtopic=3901 šinī topikā minētas vairākas šausmu filmas un no tām vislabāk ieteiktu Dark Water.
Ja vajag torrentus, tad varu iedot arī tos.
Visai laba šāda tipa filma bija ''the others''
Ja atcerēšos vēlkādu filmu, kas uzdzina depresīvu noskaņu tad pateikšu.

diemzheel man vairs nav pieejams tik daudz laika lai vareetu nodarboties ar speeleeshnu, bet nu vienalga paldies, bet shiis filmas es domaaju vareeshu viegli atrast arii pats smile.gif

QUOTE(jurc @ May 25 2007, 10:20) *

Pagaidām kas nāk prātā:
Bottled Fools
Tetsuo

Pašnāvību pēc viņām negribējās taisīt, bet nu doomed bij smile.gif

Paldies - ieveerteeshu!

QUOTE(GM @ May 25 2007, 12:37) *

Viens no drūmākajiem (krutā, nevis "es esmu nožēlojamas goth emo kiddie, kurš ir pelnījis, lai viņam nogriež bumbas", nozīmē) gabaliem, kuru nevar neredzēt kaut dēļ killera-truša Frenka, ir Donnie Darko. No sirds tiek ieteikts.

Jaa sho es jau biju noskatiijies, beigaas lika kaartiigi aizdomaaties - tieshaam laba filma!

Jaa un ETM neuztver visu tik burtiski! Kaa arii ar vienu filmu nepietiek lai uztaisiitu pasnaaviibu - tur vajag kaudzi ar probleemaam un cita bulshita, kas pamazaam virziis cilveku pashnaaviibas virzienaa. Es saprotu ka tev ir depresija, bet man veel nav, taapeec es sev varu atlauties pabojaat garastaavoklli!

Ahaa Rekviem for a dream kaadu gadu atpakalj esmu redzeejis! vareetu atkal noskatiities!

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.