Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aicinājums!
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Notikumi
Black Soul
Vai starp jums ir atrodams kāds, kurš būtu ar mieru sagatavot materiālu par "Ghost in the shell" (awalon?) un to pasniegt auditorijai?


Ja jā, tad es būtu ļoti pateicīga, ja šis (vai šie (var būt arī komanda)) pieteiktos.


Cerot uz sadarbību,
Dveshy
Roze
Kādai auditorijai?
kahi
nu, tev būt jāprecižē, kāds formāts (power point...), laika limits, cilvēku skaits, cilvēku vecuma grupa, kādā manierē vēlams pasniegt... a to tā vienkārši nevar.
Black Soul
Vecuma grupa plaša - sākot no 12 - 45.
Formāts - pēc pašu izvēles. Ja pašam ir vieglāk pasniegt, kad ir uzskates materiāls, tad var ar PP vai izdales materiāliem, ja nē, tad vnk tāpat.
Lekcijas garums - 45 minūtes.
Cilvēku skaits var svārstīties no 2 - 30 gb.
Maniere atkarīga no lektora. Var būt ar skatītāju iesaistīšanu, var būt klasiska, var būt diskusija.

Lektors ir noteicējs pār to, kā sagatvaot un pasniegt lekciju.


Auditorija ir abu dzimumu, plaša vecuma diapazona un dažādu interešu.
Church
datorikja sniegta informaacija. pseido preciiza, bet nekam nederiiga. ja nespeej konkretizeet meerkjauditorijas defineeshanas informaaciju, varbuut sniedz citu, it kaa mazaak saistiitu, lai potenciaalie lektori speej vismaz pastarpinaati saprast kaut ko konkreetaaku, nevis veidot 4, vai vairaak, dazhaadus variantus dazhaadaam meerkjauditorijaam. eg. kuraa vietaa / kaada pasaakuma ietvaros utml.
Black Soul
Dlja asoba.

Ja vien tas nav pārlieku sarežģīti, tad parullējot uz augšu, var atrast piesprausto pavedienu par Lat'Conu 2007, kura ietvaros tad arī notiktu šī lekcija.

Cilvēkiem, kam tomēr joprojām neko neizsaka Fantasy un SciFi, skaidroju, ka pasākums ir ar fantāzija un zinātniskās fantastikas novirzienu (rupji runājot - elfi, vampīri, vilkači pieder pie fantasy, bet citplanētieši, roboti u.c. pie SciFi).

Vēl izklāstot sīkāk Lat'Cona jēgu - tas ir pasākums, kurā savācas cilvēki, kuriem intersē fantasy un SciFi. Tieši šī iemesla dēļ vecuma kategoriju noteikti ir gandrīz neiespējami. Savukārt, mērķauditorija ir tieši fantasy un SciFi (kā arī katrs par sevi) cienītāji.


Cons notiks 12.-13.maijā (cik dzirdēju no Raines, tad šajā laikā ir Animefests).

Pasākuma ietvaros ir arī tērpu konkurss, kā arī stāstu, dzejas, foto, tēlotājmākslas konkursi.

Lekcija ir kā pamata gruntējums visam pasākumam.


P.S. Tencinu, bet man līdz datoriķim ir kā priedei līdz ozolam.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.