Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Uz Japaanu un atpakalj pa 359ls
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
edg
http://www.trakasdienas.lv/files/finnair.pdf
Ieveerot tikai, ka biljeti jaanopeerk liidz 14. apriilim, ja grib pa shito cenu lidot.
Yume
tieshi tas pats bija arii pagaishgad. Izdeviigi jau izdeviigi... bet ak cik daardi maksaa viss paareejais.
jurc
Citēšu:
"Nu rindas peec biljeteem ir vienkaarhi *****,ja es panjeemu numurinju 9os un pie savas biljetes tikshu tikai kk ap pl.20"

Tik viegli pie tām biļetēm laikam netikt smile.gif

edit by mod - lamu vārds aizstāts ar zvaigznītēm. warnu iedot nevar, nav tādu iespēju.
Sērfijs
QUOTE(jurc @ Apr 12 2007, 20:45) *

Citēšu:
"Nu rindas peec biljeteem ir vienkaarhi dirsaa,ja es panjeemu numurinju 9os un pie savas biljetes tikshu tikai kk ap pl.20"

Te ož pēc brīdinājuma sakarā ar Forum Guidelines 14. pantu par:

Lamu vārdu, to abreviatūru, necenzētas leksikas lietošana vai naida kurināšana tiks bargi sodīta.

Es zinu, ka tas ir nežēlīgi, bet taisnībai ir jauzvar, lai cik grūti man būtu to teikt, arī modiem ir jāievēro noteikumi.
Yume
nezinu kaa shogad, bet pagaishgad pie bileteem man draudzene, kas pirka biletes starp ciu tieshi uz Japaanu taas sagaidiija pa ~2 stundaam.
edg
Ap 18:30 nebija rinda vispaar. Nevajadzeeja pat numurinju njemt. Biljetes rezerveeju taadaa aatrumaa, ka veel neesmu attapies, kaadu shausmu darbu savam makam esmu izdariijis smile.gif
Shinobi-sama
Respektiivi tu nopirki biljeti uz japaanu? Cena jau leeta, es ar vinju varu atljauties, bet vienkaarshi taapat aizlidot neredzu pilniigi nekaadu jeegu, jo tur buutu jaanoliek 500+ Ls (100 000 jeenu), lai reaalu apsviestos kaadu nedeelju vai 10 dienas. Nee nu var jau 'meegjinaat' ar 100 jeenu dienaa izdziivoshanas maakslu, bet lai to dariitu ir jaabuut gatavam bezmaz vai uz ielas guleet, kapsulu 'viesniicas' ar nav pa velti un pilniigi un galiigi neiekljauajs 100 jeenu izdziivoshanas maakslaa. Kaa arii gaijin atrasts guljam uz ielas var beigties ar izraidiishanu un neredzeeshanu japaanu vismaz uz 5 gadiem (kaut kur taa bija). Anyway 349 Ls ir patiikama cena, bet tas ir tikai mazais pirkstinjsh preksh vella. Mok naakamgad buus iekraati pietiekoshi liidzklji lai vareetu arii meenesi tusniit pa japaanu ^_^ uz savu roku.

Seto
njā nemaz nepiefiksēju par tādu iespēju...349 ls patīkams cipars ...nu salīdzinot ar parastām cenām, bet par to dzīvošanu - pa lēto točna netiks cauri.....laikam tikai nākamreiz (nākamgad) varēšu atļauti.....
bullmatari
http://d-addicts.com/forum/viewtopic_40880.htm, eh man jau ar gribeetos bet nekaads leetais prieks tas nav +jaazin valoda
kahi
edg, gribēšu tevi redzēt pārrodamies atpakaļ lettlandijā sveiku un veselu. ceru, ka tev nenāksies aptakaļ doties ar papirosa laiviņu uz ķīnu, un tad močīt pāri urāliem.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.