Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kādu mplayeri lietojam?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
jurc
Gribās pamēģināt ko jaunu.
Un protams uzzināt kāds tad ir tas populārākais video players?
fuzz
Parastajiem .avi failiem lietoju BSPlayer (kurš bezmaksas versijā ir ļoti nejauks, jo tajā ietilpst kautkāds adware vai spyware, tāpēc nākas "aizņemties" pilno versiju), bet priekš visādiem tur .mkv utt lietoju MPC, kas ietilpst CCCP kodeku pakā.
Seila
Pārsvarā lietoju DviX Player- Izmantoju to tikai priekš filmu skatīšanās. Un Winamp, kuru pārsvarā izmantoju tikai priekš mūzikas.
Church
MPlayer. gan taapeec ka linux kaa desktop OS.
Shumins
Laikam aiz izveeles un kaut kaada mazohisma - jaaspiezj visu laiku, lietot neregjistreetu, lietoju veco labo Light Alloy 4.1...
Kaapeec - nezinu, ieradumam liels speeks. Bet poll galiigi ies**ā, samesti kaut kaadi lame playeri...
LA parasti normaali satiek ar kodekiem un pietiekami gliiti izskataas, un protams labs setup, lai pamatiigi sakonfigureetu kodeku opcijas, kaadreiz uz vecaas celkas 333Hz un 4mB video kartes, bija dziiviibas un naaves jautaajums, jo video vajadzeeja special konfigureet, lai speeleetu.
Un kaa jau parasti, labas lietas maksaa...(Un man patiik) cool.gif

IPB Image
Tigra2
visus no lista izņemot zoom player. viss atkariigs no gariigaa. :3 Bet visbiežāk lietots tiekk vecais labais VLC, viņš pretim ņem praktiski visu. :3 Ja dabonu OGM, tad Classic player. Ja kkāds AMV, tad tiek ielikts vienā listā ar mūziku un atskaņots uz winampa. Ja man sagribās redzēt kādu no pašražotajiem, smukajiem yaoi skiniem, tad BS player. dažreiz uznāk un ieslēdzu Divix. Reiz lietoju cryistal player. un kad man nebija nekā, vecos bez i-neta laikos, lietoju windows media playeri. Vēl viskas tika mēģināts, tomēr... VLC iepatikās no visa vislabāk ;B
Neptuuns
Windows media player man tāds kā universālaiss, bet diezgan bieži izmantoju winamp, mpc un crystal player. Īstenībā neredzu viņos atšķirību, tāpēc arī izmantoju kas pagadās.
Hikaru
Izmantoju Windows Media Player 6, kas principā ir gandrīz tas pats, kas Media Player Classic. Bet, ja kaut ko nerāda ar visu CCCP paku, tad ārkārtējās situācijās izmantoju VLC.
Sigfa
windows media player. prieksh softsabiem un matroskas man ir zoom player.
bubu
Nu gan.. WMP6 gan nu nav gandrīz tas pats, kas MPC. Defaultais izskats tikai līdzīgs un viss. Iekšā pavisam savādāka uzbūve un funkcionalitāte.
GM
Video tiek lūrēts ar Media Player Classic, vai, ja nu tas ir kaut kāds DVD-image, ar good-ole' PowerDVD.
Matainais čerdaks pie mūzikas tiek kratīts, pateicoties Windows Media Player 11.
Ragana
VLC. Un senāk pokemonus skatījos televizorā.
Nuin
Pārsvarā lietoju BSplayer, bet iznāk arī skatīties kādu video ar medi clasic player.
ReD_FoXy
Nero Showtime. Neprasiet kāpēc. Pieradums. Ja neiet ar to - Media Player Classic vai VLC. Bet parsvarā Nero.
Zuzix
Praktiski vienmēr - Media Player Classic.. Ja vajag paralēli vairākus [vai citu iemeslu dēļ MPC neizmantoju] tad lietoju ZoomPlayer vai VLC
Taka
Media Player Classic. Un Power DVD 7.3 priekš DVD.
sandzi
winamp ar kodekiem
Ayumi
Winamp mūzikai. <3 And i love it
zeloco
balsoju par winamp, jo tas ir tas, ko lietoju, ja nelietoju iTunes
Niks
Win: MPC no CCCP (ar VSFilter 2.38 (2.37 ar vairākiem labojumiem un jaunām iespējām + viens jauns bugs)).
*nix: paškompilēts MPlayer no svaigākā testing ebuild (Gentoo gadījumā) vai arī svaigākā CVS (ja lietoju citu *nix).
LeoR
MPlayer (naaca liidzi MediaCoder)
kaarleens
IPB Image
bubu
CCCP nav pleijeris.
xikes
Agrāk lietoju BSplayer, bet tad, kā jau minēja, viņam bezmaksas variantā parādījās papildus bonuss - WhenUSave (vai kas tāds) un pārgāju uz Zoom player. Kam gan nekādi nevaru pierast pie default hotkey'iem, tādēļ spītīgi visu nokofigurēju atpakaļ, kā bij BSplayer'im.
Nu tas par video.
Priekš mūzikas izmantoju veco labo winamp.
Dzonis
Veiksmīgi esmu atradis pleijeri kas spēj aizstāt un ir aizstājis MPC, Winamp un VLC - The KMPlayer (nav vajadzīgi atsevišķa kodeku instalācija(tātad nāk līdzi), pielāgošanas iespējas ir stirpi plašas un patīkams sīkums, kā grafiskās vides pielāgošanās, atkarībā kas tiek spēlēts - vai nu video, vai audio + lieliska atsaucība no izstrādātāju puses).

p.s. un vlc tagad vienk. derdz skatīties smile.gif
zenofex
Media Player Classic. Pilnībā apmierina manas lūrēšanas vajadzības. Ja neskatos DVD uz TV, tad arī DVD cenšos lūrēt caur MPC. Bet dažreiz ņemu talkā arī VLC.

Mūzikai - Winamp 2.
bullmatari
zoom player jau gandriiz divus gadus. agraak uz plika xvid un haali negaaja dazi mkv, kaads viens avi. taga kaadu pus gadu ar cccp nebij taa kas neietu. ne velti vinjsh ir cccp pakaa ;p ir proveets bsp bet nepatika. winamps, divx player ir murgs prieks video- taa lasiiju vienaa playback guidee no encoderiem
Shinobi-sama
MPC un tikai, ja nu gadaas kaads no vecaaka laiduma mkv/ogm konteineriem ar bugiem no enkodeetaaja puses, tad zoomplayer, jo vinjam man ir iestatiits nedaudz savaadaaka kodeku izveele.
Bet taa principaa tikai un vieniigi MPC jo viss atkaraajas no instaleetajiem kodekiem kaa arii MPC patiik ar to ka eerti konfigureejami kodeki. ZoomPlayer arii eerti konfigureejami, bet MPC labaak patiik.
VLC nelietoju jo ir diezgan zema liimenja postproccessing, iebuuveetie kodeki vinjam neizmanto visas priekrociibas ko sniedz HighProfle Core AVC kodeks preksh H.264 kaa ari citiem kodekiem arii nelieto HighProfile rezhiimu, ja nu gadienaa enkoderis ir taadaa enkodeejis.
Divix 5.x kodeks ir MustDie, baigi daudz bugu.
Tagad lietojot Windows Vista viss rullee, jaunaakie renderi atbalsta aero.
Yume
Kā godīgs pilsonis nobalsoju par BSPlayer'i, au nu atcerējos ka tas ir nogrūsts harda tālākā nostūrī un pašlaik kā defult stāv MPlayer..
Sērfijs
kā jau vairums mazo šejienes bumbulīšu, arī es izmantoju pārsvarā BSPlayer un MPC, un winampu audio failu atskaņošanai, jāpiebilst, ka man ir sasodīti kruts winampa skins.
ShinChan
QUOTE(Sērfijs @ Apr 10 2007, 23:46) *

jāpiebilst, ka man ir sasodīti kruts winampa skins.

A davai parādi.

Muzonam winamps, prastākiem filmukiem BSp un MPC, bet DVD un pusvilktiem failiem VLC. Pilns datoranalfabēta komplekts.
Dead Star
Mūzikai - Apollo. Iemesls ir balstīts uz neapgāžamo neko.
Filmām,videoklipiem un tā joprojām - jau minētie Media Player Classic,VLC,arī Windows Media Player.
Revol
Video - ZoomPlayer [QuickTime un Real Media, ja pagadaas, tad MPC]
DVD - PowerDVD
Mūzika - foobar2000
harpy
muusikai - winamp
paareejam - Light Alloy; vlc
jurc
QUOTE(Dzonis @ Apr 10 2007, 10:18) *

Veiksmīgi esmu atradis pleijeri kas spēj aizstāt un ir aizstājis MPC, Winamp un VLC - The KMPlayer (nav vajadzīgi atsevišķa kodeku instalācija(tātad nāk līdzi), pielāgošanas iespējas ir stirpi plašas un patīkams sīkums, kā grafiskās vides pielāgošanās, atkarībā kas tiek spēlēts - vai nu video, vai audio + lieliska atsaucība no izstrādātāju puses).

p.s. un vlc tagad vienk. derdz skatīties smile.gif

pamēģināju. Atzinu par labu esam. Baroju ar visiem man pieejamajiem video un audio failu tipiem un konteineriem, ņem pretī pilnīgi visu bez jebkādiem gļukiem.
Default skins arī patīkams.

Pāreju uz kmplayer.
volzha
Tākā man patīk minimalistic stils kompī, tad lietoju MPC + CCCP, kā arī kaut kādu vecu winamp versiju, tāpat muzonu kompī neklausos. Oh un priekš DVD Nero Showtime, ja gadījumā MPC kādu DVD negrib pareizi lasīt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.