Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vēlos izprecināt meitu
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Isabel Carmin fon Edelhain
Šodien ienākot Cibiņā, mani dziļi satrieca šī vēsts skatīt te - mana meita precas un bez mātes piekrišanas. Neiedomajami! Tā tad, lai mana sirds būtu mierīga, atdodu Seilu labās rokās.

IPB Image

Tiesa tā ir kopbilde, bet meita ir tā kas tumšajā kostīmā. Jauks un ļoti mīļs cilvēks, un viņa noteikti ir pelnijusi ko labaku par izvēlēto, turklāt man ir aizdomas ka iecerētais ir piu.
Milzu lūgums atsaukties mūsu stiprajam dzimumam, kas vēlas ņemt meitu par sievu.

Pateicīgā māte
Seila
Es kā meita pilnībā nepiekrītu savas mātes viedoklim, jo mans dārgais topošais vīrs vismaz uzvedas kā vīrietim pieklājas. Tas ir šēz kaktiņā un nerunā pretī. Līdz ar to Drīzāk iesaku manai dārgajai māmiņai pēc iespējas ātrāk kļūt par sievu un aplaimot mani ar tēvu.
Līdz ar to piedāvāju. Kādam kļūt par manas mātes mīļoto vīru. Māte ir ļoti jauka un sirsnīga.

Pateicīgā meita.
Bet mīļais bērns, tev ir jasaprot mātes jūtas un vēlmi pieredzēt mazbērnus, un domaju ka tev jau ir japietiek ar jau vienu mīļu jaunāko māsu ģimenē.
Seila
Bet manu dārgo un mīlošo māmiņ. Tu tak saproti, ka bez tēva mīlošās un stingrās rokas es esmu izaugusi pārāk patstāvīga un mani ļoti biedē manas jaunākās māsas liktenis.
Vai tad tiešam bija tik slikti? Tu takš zini cik daudz tika darīts tavā labā, pat bez tēva līdzdalības.
Seila
Tieši tā!!! Bez tēva līdzdalības sad.gif Galu galā māmiņ. Es vēlos būt es, neviss turēties klāt kādam ko man izvēlas cits, bet tomēr esmu ar mieru uz kompromisu. Ja tev izdosies atrast līgavaini kurš man patiks tad es piekritīšu tavam lēmumam ar norunu, ka arī tu pēc iespējas ātrāk iziesi par sievu...
Šo gan nosauktu par šantāzu, bet ja tas tik nāks tev par labu, nāksies piekrist, kaut ar smagu sirdi, tomēr nezinu vai kāds būs gana labs tēvs manām meitām.
Seila
Māmiņ, gana labu tēvu priekš manis atrast nebūtu grūti. Tomēr daudz grūtāks man šķiet tavs uzdevums atrast priekš manis gana labu un galvenais, ka tīkamu vīru.
Nu ko, sirdsmīļā, tad vien atliek gaidīt un cerēt, un es to darīšu no visas sirds, kaut lai te ar atrastos labs vīrs,kas būtu tīkams meitai un kāds labs tēvs.
Seila
ak māmiņ tad tev tikai atliek rūpēties par to, lai tavai meitai ir labs znots arī klāt pie visa.
Protams, meit, galvenais jau bērni. Man kā mātei visielākais prieks kad jūs esat laimīgas.
Seila
Bet dārgo māmiņ es nespēju iedomāties sev atbilstošu vīru un tev pašai vēl var būt bērni tomēr, ja tev atradīsies kāds patiešām manis cienīgs kandidāts šajā vietā es bez ierunām pakļaušos tavai vēlmei.
Dzīvosim, redzēsim. Domāju ka gan jau atradīsies šeit kāds pietiekami labs znots mīļajai meitai. Noteikti labāks par nu, zini par ko iet runa.
Catgirl
es taa paarlasiiju shito topiku unn ? dry.gif isabellai un seilai ir tikai 5 gadu atstarpe un tas nozime, ka vina nevar butt maate un meita. es tikaj nesapratu ko vinas centaas ar to panaakt.... dry.gif (???)
Kikyou
Spaaaaaaaaaaaaams! D:
jurc
priekš čata ir paredzēti čati nevis forumi smile.gif

Un kā jau Kikyou teica - Spaaaaaaaaaaaaams! D:

topic close! >_>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.