Atvilkos no darba un beidzot brīvāks brītiņš, lai ko mēģinātu uzrakstīt par Inci 2007 Winter Edition
Gribēju jau vakar savietot savas dažas �Crap� bildītes, taču kāds vakarā bija atslēdzis internetu un forumā netiku... Takā labāk vēlāk nekā nekad.
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Feb 26 2007, 19:11)
QUOTE(TRoTiLs @ Feb 26 2007, 14:40)
vajdzeeja neieveerot noteikumus un njemt shnabi, buutu silti un viss kaartiibaa =P
Dažiem tas bij pat par daudz...
Aptuveni saprotu kurā virzienā māj ar slotas kātu. Kaut kā pārvērtēju savas spējas un sanāca pasākums galīgi ne tā kā biju plānojis. Uzreiz laikam nāksies atvainoties tiem kam konkrēti uzkritu uz nerviem. Nav nekā garlaicīgāka un uzmācīgāka par promilētu Shuminu. Vajadzēja mani izslēgt un ielikt gulēt. Ar sāpošu zodu un zilu aci piecēlies tāpat būtu sapratis, ka esmu sagrēkojies un neapvainotos. Tā tiem alkoholiķiem vaiga (pats citiem darītu tāpat).
Bet nekas izdarīju arī kā laba, ar Sigfu iztīrījām uz sakurinājām pirti. Tā, ka mani nevajag iekļaut melnā sarakstā. Dažreiz ir arī kāds labums no manis
Pasākums aukstumā bija so so. Liekas vienīgais ko tur varēja darīt bija skatīt Hentai un pirtī ar ALK ņemt un piedzerties. Tā īsti aukstumā tāpat negribējās iesaistīties nekādās aktivitātēs � drīzāk nolīst kaut kur siltumā un mēģināt pārciest auksto nakti. Bet nevarētu teikt, ka bija slikti, ka izdomāju uz turieni aizbraukt. Sapazinos ar dažiem cilvēciņiem, kurus ļoti gribēju satikt. Tā teikt posti ir salikti miljoniem, bet nekad nav redzēti dzīvē. Tāpēc vien dodu pasākumam pozitīva vērtējuma. Un būtībā, tāds jau arī bija mērķis tam.
Un tie, kas te nīda, ka viss bija garām � paši vainīgi, ka nemāk atrast sev izklaidi. Jo atpūsties arī jāprot, nevis jāgaida, ka kāds speciāli ņems un tevi izklaidēs. Ja nepatika � sēdi mājās un pasūti klaunu, kas locīs baloniņus un uzjautrinās tevi.
Aizbraucu mājās un sametās pavisam skumji. Nezinu kā es jums, bet man gan jūs visi ļoti pietrūkstat. Un ja ņemsit līdzi braukšu kaut uz Sibīriju. Tā paspēju aprast ar tik daudziem interesantiem cilvēkiem, ka tagad vēl neesmu atgājis un atmiņās gremdējos vēl turpat Inčukalnā.
Pareizi, gribējāt jau redzēt kādu bildi. Taču izņemot tās no foto uz datora biju ļoti apbēdināts. Jo būtībā viss sabildētais vai nu ir miglains Craps, vai atkal sarkanās acis. Bildēt un kost, galīgi neiet kopā. Izmetu laikā aiz garlaicības sabildētās bildes, kur mēs ar Sigfu kurinām pirti. Un izlasīju dažas ko vispār var saukt par fotogrāfijām. Gan jau citi būs sabildējuši ko interesantāku.
Salikšu bildes samzinātas uzreiz šeit pat - nav lielas un ceru netraucēs nevienam. Tāka ja nepatīk var rakstīt edg or jurc, lai izņem tās kuras nepatīk - noedit nevar labot postus. Ja grib parējo crap - tam skype.
....Turpinājums tālāk....
II Daļa:
...Turpini skatīt tālāk...
III daļa:
...Un veel viena daļa...
Pēdējā daļa:
Ņemat par labu...