7777777
Feb 10 2007, 12:18
kur shadas atsevishkji pa vienai Rigaa var nopirkt?
noteikti kaads zinaas, paldies jau ieprieksh! un varbut cenu ari kads zin? vnk negribas jostu ardiit laukaa!
X_Kamui
Feb 10 2007, 12:25
Kkur pie Origo biju percis, tik neatceros kur tieši...
7777777
Feb 10 2007, 12:28
man teica ka veikals "spoliite" uz Chakenes esot! kaads tur ir bijis?
Tu esi pārliecināts, ka jautā īstajā vietā?
Fascinē, cilvēks iereģistrējas animes forumā, lai pajautātu kur kniedes nopirkt...
Blackout
Feb 10 2007, 13:05
var arii aiziet uz vecriigu, pajautaat daudziem
7777777
Feb 10 2007, 13:19
nu man liekas sitaja foruma katram otrajam tas kniedes sabaztas kkur ir! gruuti atbildeet? labak neteere speku spiezhot taustinjus ja nezini kur nopirkt!
Jā, mēs visas kniedes sabāzām kaut kur un tev nevienu pašu neatstājām, līdz ar to - visi veikali tukši, nekur nevar nopirkt.
P.S. Ja nopietni - agrāk "Bomberī" varēja nopirkt. Tas ir uz Dzirnavu ielas, netālu no pasta/stacijas/Origo.
Pakkun
Feb 10 2007, 13:44
QUOTE(anti @ Feb 10 2007, 12:40)
P.S. Ja nopietni - agrāk "Bomberī" varēja nopirkt. Tas ir uz Dzirnavu ielas, netālu no pasta/stacijas/Origo.
p.p.s. ja vēl nopietnāk, tad kur tas laiks, kad "bomber" sen jau aizklapēts ciet...
QUOTE(Pakkun @ Feb 10 2007, 14:44)
p.p.s. ja vēl nopietnāk, tad kur tas laiks, kad "bomber" sen jau aizklapēts ciet...
Ja? Pirms kāda gada (vai diviem?) itkā vēl bija vaļā, kad tur garām gāju.
Nu tad neko, 777777, ārdi vien jostu ārā.
pameklee Spoliiti, tur jaabuut. Iisti nezinu kur atrodas, vnk maaku aiziet liidz turienei xD
QUOTE(7777777 @ Feb 10 2007, 12:19)
nu man liekas sitaja foruma katram otrajam tas kniedes sabaztas kkur ir! gruuti atbildeet? labak neteere speku spiezhot taustinjus ja nezini kur nopirkt!
Labāk TU netērē šeit laiku spiežot taustiņus un gaidot kamēr tev visu iebaros, bet dodies vien meklēt pats.
Kāds sakars fanošanai par japāņu muļķikiem ar kniedēm?
vienkārši aiz ziņkārības- aizklapēts pa visam vai jau atkal pārvācies?? (jo, cik es zinu- pirmstam atradās vecrīgā, vēl pirms tam avotu ielā. -tik ar citādu nosaukumu.)
Kazuki
Feb 10 2007, 16:41
vienaa no riigas vilcienu stacijas tuneljiem ir taada maza bodiite, kur shitaadas mantas ir lielaa vairumaa. jostas, rokasspraadzes, t-krekli, piekarinji utt.
Es zinu, ka var nopirkt stacijā vienā no tām daļām, kur uz vilcienu sēžās ir neliels kiosks un mūzikas veikalā Randoms vecrīgā arī ir jābūt kkam.
Kentaishi
Feb 10 2007, 17:06
Tajā bodītē, kas ir Rīgas vilciena stacijā atsevišķi kniedes nevar nopirkt, tikai jau sakabinātas rokassprādzes, kaklarotas, jostas un tādas fīčas. Cik atceros tad Centrāltirgū netālu no stacijas izejas bija bodīte, kurā pārdevās tieši atsevišķi detaļas un nereāli smuki spaiki ^^
Church
Feb 10 2007, 17:39
kaa viena no alternatiivaam, veel arii var piestraadaat pie savas gaumes, un nespraust kniedes kur vien var, meegjinot kompenseet nezin ko.
Sērfijs
Feb 10 2007, 21:07
QUOTE(Church @ Feb 10 2007, 16:39)
kaa viena no alternatiivaam, veel arii var piestraadaat pie savas gaumes, un nespraust kniedes kur vien var, meegjinot kompenseet nezin ko.
Tu nesaproti, kniedes ir TRUE!!!! Tu nevari būt METĀLS bez KNIEDĒM!!!! \m/ (headbang) \m/
itkā vēl bija vaļā, kad tur garām (???) gāju.
WHO are YOU trying to fool?
Cik atceros tad Centrāltirgū netālu no stacijas izejas bija bodīte, kurā pārdevās tieši atsevišķi detaļas un nereāli smuki spaiki ^^
Jā, šie visai aptuvenie ģeogrāfiskie norādījumi ir patiesi noderīgi. Es arī zinu veikaliņu Imantā, vienā no blokmāju kompleksiem, trešajā stāvā, kur pret paroli "Dezoksiribonukleīnskābe" no vecas ukraiņu ex-prostitūtas var iegādāties kontrobandas ceļā no Tadžikistānas ievestas kniedes.
labak neteere speku spiezhot taustinjus ja nezini kur nopirkt!
Jūsu nenopietnā attieksme pret nelaimē nonākušiem wannabe-japāņu bēdubrāļiem mani satriec.
7777777
Feb 10 2007, 21:24
QUOTE(eXplode @ Feb 10 2007, 16:06)
Tajā bodītē, kas ir Rīgas vilciena stacijā atsevišķi kniedes nevar nopirkt, tikai jau sakabinātas rokassprādzes, kaklarotas, jostas un tādas fīčas. Cik atceros tad Centrāltirgū netālu no stacijas izejas bija bodīte, kurā pārdevās tieši atsevišķi detaļas un nereāli smuki spaiki ^^
var ludzu bik sikak pastastit???
Kentaishi
Feb 10 2007, 21:41
Ujj. Nu kā lai īsti pasaka... Emm...
Nu izejot ārā no Stacijas kad sākās pats tirgus kreisajā un labajā pusē pie pašas stāvvietas un stacijas rindiņā ir vairākas bodes. Nu nevis tās, kas ir visas vienā čupā, bet pašā maliņā rindiņā. Un vienā no tām, bet goda vārds neatceros, kurā tieši, jo viņa diezgan bieži pārceļo no vienas būdiņas uz otru. Zinu, ka nesen vēl atradāš blakus bodītei, kas ķip bija lombards XD
Nejēdzīgi, šaubos vai sapratīsi kaut vārdu. XD
7777777
Feb 10 2007, 22:06
a tu nevari uzzimet mazu aptuvenu karti paintaa?
tu doma kad iziet no stacijas aizmugures? un skatas pari ielai uz to tirgus dalju?
Kentaishi
Feb 11 2007, 19:54
Jā to pašu. Un tici man no kartes Tu nesapratīsi neko
uz barona ielas, ejot nos skolēnu pils uz centra pusi, var nonākt pie veikaliņa punk.lv. varētu ieiet un apjautāties.
gramozeks
Feb 13 2007, 00:51
Man ir "Tokyo Dolls" video. Mazliet sliktaa kvalitaatee, ta4u ir!
Kam vajg???
Ar kādam smadzeņu kaitēm jūs te slimojat? Pilnīgi atsaldējuši pēdējās saprāta paliekas, ja jums tas kādreiz vispār ir bijušas. Šis nav nekāds publiskas chats kur apspriest visādas bezjēdzīgas un nevajadzīgas lietas, savas atklājumus par to, ka, ko kur var nopirkt varat risināt caur PM. Nevis nodarboties ar topogrāfisko idiotismu.
Man ir "Tokyo Dolls" video. Mazliet sliktaa kvalitaatee, ta4u ir! Kam vajg???
UN kāda sakara šī piebilde? Iederas tā jau sviestainajā topikā?
gramozeks
Feb 13 2007, 10:10
QUOTE(sipps @ Feb 13 2007, 00:07)
Ar kādam smadzeņu kaitēm jūs te slimojat? Pilnīgi atsaldējuši pēdējās saprāta paliekas, ja jums tas kādreiz vispār ir bijušas. Šis nav nekāds publiskas chats kur apspriest visādas bezjēdzīgas un nevajadzīgas lietas, savas atklājumus par to, ka, ko kur var nopirkt varat risināt caur PM. Nevis nodarboties ar topogrāfisko idiotismu.
Man ir "Tokyo Dolls" video. Mazliet sliktaa kvalitaatee, ta4u ir! Kam vajg???
UN kāda sakara šī piebilde? Iederas tā jau sviestainajā topikā?
Tie6i tur ir taa lieta sipp, ka es maz noleemu atgaadinaat cilveekiem, ka te ir jaadomaa un jaaraxta atbilsto6i!
Var buut kaads arii saprat, bet varbuut arii neee. Protams es tot uzraxtiiju ekonomijas deelj, lai nevertu jaunu topiku!
pietiekoši daudz tev norādījumu tika dots kur tās kniedes var dabūt. Gan jau kādā no tām vietām ir. Un vienmēr pastāv 1188, kas tev jebkurā diennakts laikā labprāt padalīsies ar informāciju.
Lai izvairītos nu tuvojošā spamu viļņa, topic close
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.