Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 26.02.2007 YAMATO DRUMMERS
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Notikumi
Ganguro
26.februārī Rīgas Kongresu namā uzstāsies atraktīvo un enerģijas pilno bundzinieku grupa no Japānas Yamato Drummers!

Bundzinieku grupa dibināta pirms 14 gadiem Japānā, Narā, „Yamato zemē”, kas tiek uzskatīta par visas Japānas kultūras šūpuli. Šo gadu laikā grupa sniegusi 1500 priekšnesumu visā pasaulē vairāk kā miljonam sajūsminātu skatītāju, tai skaitā pirms nepilniem trim gadiem viesojusies arī Rīgā, kur baudījusi nedalītu publikas uzmanību divos neaizmirstamos koncertos.

Yamato bundzinieki uzstājas, izmantojot vairākus desmitus dažādu izmēru, tembru un skaņu tradicionālo Japānas Wadaiko bungu (piemēram, vienas no tām – odaiko – ir izgatavotas no milzīga 400 gadus veca koka).

Paši grupas dalībnieki stāsta: „Savu neparasto instrumentu spēlē, kas aizrauj skatītāju sirdis visā pasaulē, mēs pilnībā ieliekam it visu dvēseli, un mūsu bungu sitieni, gluži tāpat kā sirdspuksti, skan vienā ritmā ar visas dzīves un dzīvības pulsu!”

Yamato bundzinieku priekšnesums sniedz patiesi neaizmirstamas izjūtas, koncerta laikā skatītāju ieskaujot visdažādāko skaņu mozaīkā, kas rezonē no krītoša lietus maigajiem piesitieniem līdz elpu aizraujošām sajūsmas eksplozijām.


http://www.makroconcert.com
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tikai vakar uzzinaaju par sho koncertu... nezinu vai ieshu jo atlikushas tikai 5. un 6. cenu grupas biljetas, tas noziimee ka vietas ir sliktaakas. attieciigi maksaa 15 un 12 Ls.
Vai kaads iet?? ^_~
lastguru
hmm... nice... gribeetu gan.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.