NU tad tā, kura no šīm filmām jums patīk vislabāk
Dzonis
Jul 26 2004, 17:51
bals tika atdota TIKAI par kill bill 1o dalju,filmu kas pa ilgiem gadiem kinoteaatrii lika smieties..
ShinChan
Jul 26 2004, 19:56
Piedaavaati tikai peedeejo gadu blokbaasteri
No sjiim filmaam es izveeleetos Kill Biil, Matrix (labi, ka nepiedaavaaji Reloaded un Revolutions) un GP trilogiju.
volzha
Jul 26 2004, 20:05
Pat nezinu par ko balsot visām bija savi trūkumi un savi plusi.
Es esmu par LOtR trilogiju...
Taas filmas bija manas ceinas veertas. par paareejaam neko daudz neteikshu "Diena peec riitdienas" arii sameeraa laba lieta... bet pareejaas .. "so-so" liimenii.
kaarleens
Jul 26 2004, 20:53
vispaa topic ne pa forumu bet nu es ar adodu pa kill bilu vieniigaa filma kas ir daljeeji saistiita ar shito forumu ehh vispaa iznaacis 2 daljai dvd rips jaanovelk jaanoskataas saka ka jau neesot nekas iipashs bet nu jaaredz aniway
deleted-ray
Jul 26 2004, 21:54
Nu 2 daljaa tur pirmaa puse taada garlaiciiga, bet uz beigaam paliek interesantaak
Mees tachu visi zinaam kura tad ir labaakaa ... LOTR:ROTK
Kikyou
Jul 26 2004, 23:10
Gredzenu Paveelnieks =3
Kaut gan graamata bija labaaka ^^
Luudzu turpmaak neposteet shaadas lietas
(pat ne iisti offtopicaa uz kuru tagad paarlikts)
Ja ir veeleeshanaas diskuteet un apspriest Holivudas kino apmekleejiet
http://www.filmas.lv/forumi/Sheit (otaku.lv) luudzu savas paardomas par preteejaas debespuses maakslas darbiem..
Vieniigais shiis aptaujas kaut cik pienjemamais atbilzhu variants ir KillBill taakaa Go Go Yubari lomaa ir Chiaki Kuriyama un varbuut Matrix, bet taas vietaa buutu jaabuut Ghost In The Shell, jo lielu dalju ideju braalji Vachovski smeelushies tieshi no shiis animes.
diemzheel pollaa nav iekljauts 2001: A Space Oddysey. luuk, no Innocence es gaidu to Odisejas fiilingu. un Figth Club, jo par to labaakas nav (hotj arii abas shiis filmas daudz paraadaa ir graamataam no kuraam naak arii scenaarijs).
TheBadEdd
Jul 27 2004, 00:50
Patiik divas filmas - LOTR un Matrix, bet nobalsoju tomeer tikai par LOTR, jo filma ir SUPERIIGA!!! Savukaart Matrixam laba ir tikai pirmaa dalja un pati ideja, bet paareejaais sux!
ShinChan
Jul 27 2004, 10:21
QUOTE (Outlawz @ Jul 26 2004, 11:43 PM) |
diemzheel pollaa nav iekljauts 2001: A Space Oddysey. luuk, no Innocence es gaidu to Odisejas fiilingu. un Figth Club, jo par to labaakas nav (hotj arii abas shiis filmas daudz paraadaa ir graamataam no kuraam naak arii scenaarijs). |
Mjaa, ar Kubriku reti kursj var sacensties. Bet Fight Club filma, liidz Palanjuka graamatas radiitajaam sajuutam neaizvelk. Ekarnizaacija nav slikta, tacju ne tuvu neatspoguljo visu to sjizofreeniju, kas bija paarnjeemusi galveno varoni, kaa arii peec kautinjiem atstaatos miesasbojaajumus, piem., caurumu vaigaa. Nobeigums arii atskjiiraas no graamatas. Sjiis filmas veertiibas ir Dust Brothers OST, Nortona vazaasjanaas pa "veezjinieku" grupaam un beigu kadri, pa vidu tikai stilizeeti kautinji un action.
the day after tomorrow. good stuff.
standby
Jul 27 2004, 14:33
To ShinChan
Palanjuka Neredzamie Briesmonji arii ir lasihsanas verti
Par filmam
Diezgan jocigs filmu salikums - tipa kas jums patik labak saldejums vai gramata
deBUGa
Jul 27 2004, 22:18
Nja... gauzhi pashkjidrs sarakstinjsh (un ne pa teemu)...
tihiro
Jul 28 2004, 10:31
Vispaar nesaproty,kapeec tieshi taads filmy saraksts,varbuut vajadzeja izveleties kopiigy zhanru............
Martins
Jul 30 2004, 13:15
Galā nobalsoju par Matricu, bet ļoti grūti izšķirties. Man nav pašas labākās. Katrai ir kaut kas savs īpašs.
Maks Teil
Aug 5 2004, 19:05
QUOTE (orx @ Jul 26 2004, 05:21 PM) |
NU tad tā, kura no šīm filmām jums patīk vislabāk |
Izvēlējos Gredzenu Pavēlnieku, bet tomēr šobrīd mana mīļākā filma ir The Butterfly Effect. Jāskatās ikvienam!
kaarleens
Aug 5 2004, 20:57
ehh na ko te posteet jo anime taapat labaaks pa visaam shitaam filmaam taga skatos Chobitus ehhh nu super puper duper filmaa taa neuzfilmeesi taa tik var anime sataisiit nu kur kau kaads gredzenu paveelnieks kaut arii skaista filma (1 dalja vislabaakaa) pavilkt ko taadu ka nekaa mees tomeer esam
otaku nu vismaz es laikam nu toch jau esmu
no shiem...
Matrix forever...
Lai gan gandriiz nobalsoju par LoR vai HP..
darknight
Aug 8 2004, 00:59
Te nu arii vispaar vajadzeetu pieraxtiit kura tieshi filma domaata jo GP un Poteram ir daudz filmu bet ne visas ir skataamas.
jaa, American History X pirmoreiz paraadiija pasaulei kaads niknums seezh Edvardaa Nortonaa (kaut gan taa nav vinja pirmaa filma, pirmaa "Naacija Vs Larijs Flints")
ShinChan
Aug 8 2004, 23:53
QUOTE (Outlawz @ Aug 8 2004, 06:57 PM) |
jaa, American History X pirmoreiz paraadiija pasaulei kaads niknums seezh Edvardaa Nortonaa (kaut gan taa nav vinja pirmaa filma, pirmaa "Naacija Vs Larijs Flints") |
Ok, Nortons ir savas paaudzes viens no dramatiskaakajiem varonjiem, spozjs raksturlomu teelotaajs, tacju pati filma man liekas nedaudz pasekla. Nevar cilveeks padziivojot cietumaa tik radikaali mainiit uzskatus par dziivi, un ja var tad to vajag adekvaati paraadiit. Uzskatu, ka no sjii materiaala vareeja uztaisiit daudz labaaku filmu (arii sjii nav slikta, jo vismaz pieskaraas neonacisma probleemaam). Vispaar interesants ivi labaako filmu saraksts. Dalju no taam es par savaam iecieniitaakajaam nesauktu, tacju Magnolija, Lost in Translation un daljeeji Donijs Darko un American beauty ir veertiibas. Pretenzijas ir pret Vanilla sky, manupraat, Kruuzs un "Kruuze" sjajaa filmaa vienkaarsji "haltuuree". Iistaa filmas veertiiba ir taas muuzika (iipasji man kaa Sigur Ros piekriteejam).
Diivaini, ka sarakstaa paraadaas Elephant man, nevis kaada cita no Lincja filmaam, man starp taam pat gruuti izskjirt kura patiik vairaak (iznjemot varbuut vieniigi Dune, paarpratums ne filma).
QUOTE (ShinChan @ Aug 8 2004, 11:53 PM) |
QUOTE (Outlawz @ Aug 8 2004, 06:57 PM) | jaa, American History X pirmoreiz paraadiija pasaulei kaads niknums seezh Edvardaa Nortonaa (kaut gan taa nav vinja pirmaa filma, pirmaa "Naacija Vs Larijs Flints") |
Ok, Nortons ir savas paaudzes viens no dramatiskaakajiem varonjiem, spozjs raksturlomu teelotaajs, tacju pati filma man liekas nedaudz pasekla. Nevar cilveeks padziivojot cietumaa tik radikaali mainiit uzskatus par dziivi, un ja var tad to vajag adekvaati paraadiit. Uzskatu, ka no sjii materiaala vareeja uztaisiit daudz labaaku filmu (arii sjii nav slikta, jo vismaz pieskaraas neonacisma probleemaam).
|
ee, rezhisoram (aizmirsu protams kaa sauca), studijas uzstiepa scenaarija redigjeeshanu, montaazhu, un beigas arii naacaas mainiit. netaa kaut kur it kaa kliistot pilnaa versija aka directors cut.
darknight
Aug 9 2004, 10:19
QUOTE (ShinChan @ Aug 8 2004, 11:53 PM) |
Pretenzijas ir pret Vanilla sky, manupraat, Kruuzs un "Kruuze" sjajaa filmaa vienkaarsji "haltuuree". Iistaa filmas veertiiba ir taas muuzika (iipasji man kaa Sigur Ros piekriteejam). |
Nu, jā - "Vanilla Sky" skaņu celiņš ir labāks nekā "Abre Los Ojos"
ShinChan
Aug 9 2004, 11:19
QUOTE (ivi @ Aug 9 2004, 09:19 AM) |
Nu, jā - "Vanilla Sky" skaņu celiņš ir labāks nekā "Abre Los Ojos" |
Nu, bet logjiski. Kur tad Amneabars lai rautu to naudinju un paziisjanos, kas ir Krovam (vismaz liidz Kruuza iepaziisjanai)?
darknight
Aug 9 2004, 12:43
*Amenabars
P.S. "Elephant Man" man ir tiešām ļoti tuva filma. Pats stāsts par nelaimīgo Džozefu Keriju Meriku (05.08.1862 - 11.04.1890, nesen bija viņa dzimšanas diena) iemitinājās manas sirds dziļumos jau krietnu laiku pirms uzzināju, ka par to ir arī filma. Pats Deivids Linčs atzīst, ka tas ir no viņa meistarstiķiem. Nekad viņš neesot raudājis tik daudz, kā "Elephant Man" uzņemšanas laikā...
Te ir oriģināli - "ziloņcilvēks" Džozefs Meriks un viņa ārsts un draugs Fredriks Trīvss:
Un, ja jums gadās būt Londonā, noejiet gar Londonas Karalisko Slimnīcu (to pašu, kurā Džozefs Meriks nodzīvoja diezgan ievērojamu laiku). Tur iespējams apskatīt viņa skeletu...
darknight
Aug 9 2004, 13:03
Un es brīnos, kāpēc neviens nerunā par "Waking Life"... Tā filma ir vienkārši revolucionāra!!!
ShinChan
Aug 9 2004, 14:24
QUOTE (ivi @ Aug 9 2004, 12:03 PM) |
Un es brīnos, kāpēc neviens nerunā par "Waking Life"... Tā filma ir vienkārši revolucionāra!!! |
Kaut kaa esmu palaidis garaam, bet ja jau vecais lapsa Ebert liek vinjai 4 zvaigznes tad jau buus laba. Mazliet palasiijos par vinju, buus filmuks manai izlepusjajai gaumei atbilstosj.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.