QUOTE(gramozeks @ Jan 9 2007, 20:01)
zzeel ta4u ja nebuus daudz naakt gribeetaaju, tad pasaakumu naaksies atcelt. Taa teica Ha-sans.
Reku ir viena sameeraa paliela probleema...
QUOTE(Church @ Jan 5 2007, 18:54)
pietam sakriit ar Tadora pasaakumu @ AR.
Kaut kaa stulbi, ka abi pasaakumi iekriit vienaa laikaa...Tagad buus jaaizveelas uz kuru iet...Citaadi uz abiem laikam nesanaaks paspeet
Piekam par Ha-sana pasaakumu nav nekaadas informaacijas, un nav nekaadas nojausmas, kas tur vareetu notikt. Taapeec varbuut arii neviens nepiesakaas, jo negrib kakji maisaa.
Ar Tadoru skaidrs, alus valjaa un skataas multenes (laigan arii gribeetos dzirdeet ko vairaak, jo ja atvilksies tikai dazji, kas iepostoja, tad tur taapat nekaa nebuus kaa dariit).
Par to ko riikos Ha-sans nekaa nezinu, tas gadiijumaa nebuus www.anime.lv tuss? Ha-sans mans favorite tusu riikotaajs, jo vienmeer piemeklee Animes manaa gaumee ko skatiit. Es jau vareetu pieteikties tachu no tik maza informaacijas klaasata un mazaas aktivitaates no otakiesheim arii shaubos, vai vispaar kaads no abiem pasaakumiem notiks vispaar un es braucu uz laukiem pirtot savaa home.
Davai lai vismaz man un gramozeks skaidriiba par abiem tusiem, samet iekshaa savus spamus, lai zinu, ka nesanaaks tusot ar Tadoru vienu pashu, vai ar Ha-sanu skatiit divaataa Animes.
Neslinko. Kaut ieraksta ka nebuus, ja tusi besii, bet lai vismaz te kaada aktivitaate. Un paraleeli tam dereetu saakt taisiit members listi. Varbuut kaads ierauga kaadu ko grib satik un arii piesakaas.
Uz saviem pasaakumiem vareesit aizliist kuru katru dienu, cik ta tie otaku Anime tusi daudz notiek...Vairaak aktivitaates...Ziemassveetki un jaunas gads garaam, pietiek guleet