The dumb and their profiles...v 2.0
Šovakar man tā īsti nebija ko darīt. Tā nu es rakājos pa draugu draugiem, meklēdams pazīstamas sejas, un brīnīdamies no kurienes kādi mani, savstarpēji nesaistīti draugi zin vienus un tos pašus cilvēkus, kad es uzdūros šim "ģeniālajam" profila tekstam:
"Es esmu tāds, kāds esmu!
Īpašs un unikāls!"
Jā, stulbais idiot, mēs visi esam unikāli. Tāpat, kā visi pārējie. Un jebkurš cilvēks ir tāds, kāds vinš ir. Savādāk pat nevar būt, kretīn! Pat ja tava mazā atrofējusies EMO puisīša galviņa cenšas par kādu izlikties, TU VIENALGA ESI TĀDS KĀDS TU ESI! Šāda teksta rakstīšana profilā tikai parāda to, ka tādēļ, ka tev ir pietrūcis intelekta izdomāt kaut vienu, sakarīgu teikumu, tu esi izvēlējies atklāti paust savu debīlismu. Apsveicu.
Šī profila informācija manī uzjundīja dusmas, un es atkal pieķēros rakstīšanai.
Legal disclaimer:
turpinot lasīt šo tekstu, jūs riskējat ar savu mentālo veselību. Jūs lasīsiet visdebīlākos, kretīniskākos teikumus, kādus jums iespējams nāksies savā dzīvē pieredzēt. Tos ir rakstījuši cilvēki kuru IQ vienāds ar istabas temperatūru, un kuriem jēdziens "common sense" ir pilnībā neeksistējošs. You have been warned. Continue at your own risk. Nu tā...
Puisis no valkas citiem iesaka:
"dziivot kaa liekas parezi...kaut arii dazhreiz tas ir galiigi nepareizi..un nekad nepadoties..tikai dazhreiz, ja tas ir izdeviigi"
Ak vai, tu mums liec priekšā tik visiem zināmu patiesību, kuru visi zin, bet dari to..."Stilīgi!"...un dažreiz ir izdevīgi izrādīt to, ka tu māki ne tikai "stilīgi" repot, krutais pacan, yo, un, ka visa tava dzīves pieredze nenāk no Holivudas filmām un pusdolāra sūdīgās...errmm...kaut kā, jo mūzika ta točna nav. Nu, vismaz tas nav pilnīgais bullshits. Es, piemēram, klausu viņa ieteikumam, jo man pašlaik liekas pareizi šo kretīnu nodirst!
P.s. Līdzīgs ieteikums, tikai drusku stulbāks, ir arī Annai, kas bieži atrodama pie origo:
"... Dziiwo, neklausoties newienu... Dziiwo sew un newienam citam... Dziiwo taa kaa uzskati par pareizu..."
EMO sawle Santa no Baltinavas par sevi vēsta:
"Es atveeru acis, lai ieraudziitu sauli, bet no spilgtas gaismas samiedzaas taas... Taa nu paliku tumsaa un aukstumaa, liekas ka sliikstu, bet esmu sausumaa... Sienas spiežas virsuu un es izmisiigi meeģinu tikt aaraa, bet jautaajums paliek, vai es esmu briiva? Kliedziens bez skaņas aarda mani, bet kliedzienam nav atbalss... klusums... Laika milziigajaa skreejienaa apstaajos es, ieklausiijos sevii, apzinaajos savu suutiibu! Cik briižu ir manaa dziivee, kad es apzinos sevi kaa neaizstaajamu posmu paaudžu nebeidzamajaa virtenee? Briiviiba, dziiviiba, tas ir neatkaartojams briinums, otra taada pasaulee nav!!!"
Ak vai, cik estētiski. Pilnīgi vemt gribas. Vismaz PĒDĒJAM teikumam šajā garajā, debīlajā murgojumā ir jēga. Then again - it's an attack of the captain obvious once more! Kad cilvēki beidzot beigs visiem stāstīt lietas, kuras visi tapat saprot...anyhow, pārējais teksts ir TĀĀĀĀĀDS "maksliniecisku ciešanu" pārpilns garadarbs, ka rodas vēlme iestūķēt šim nožēlojamajam radījumam dirsā ziemsvētku eglīti, aizdedzināt, un tad likt skraidīt pa vanšu tiltu. Šī nolādētā čīkstēšana ir noriebusies. Life is pain. Get over it, bitch.
Daņila, kas atrodas pie jūras savukārt par sevi izcepis šādu pantiņu:
"Im the motherfucking ungrateful
My heart is hateful, my tounge ripped
Lickin on the blade that slayed you
You faggots act as bitch as Rupaul"
Par gramatikas idiotismiem es nemaz nerunāšu. Man tikai vajag atbildes uz dažiem jautājumiem.
1. Kādā veidā izrauta mēle var laizīt asmeni, kas tikko ir nogalinājis, visticamāk, lasītāju?
2. Ja jau viņš ir kādu nogalinājs, tad nahren viņam ir izrauta mēle.
3. Kas the f.ck ir Rupaul, un vai viņš arī ir faggots?
4. Kad šīs rīmes autors iemācīsies likumu, ka nevajag angļu valodu lietot, ja tu to nemāki? Faggot. Motherfucker. Idiot.
Ieva, kas ienīst dzīvi:
"just hate my life.its so s.cks!i just live one time.f.ck!"
Yeah, it pretty much s.cks to be a braindead monkey with no knowledge of english language at all! Ak nē, tu dzīvo tikai vienreiz! f.ck! Nevar būt! Vai tad cilvēki nekļūst par pūkainiem trusīšiem pēc nāves? Nē? AK DIEVS, MĒS VISI MIRSIM! APOKALIPSE IR KLĀT!...Ja viņai būtu 12, es VARBŪT saprastu. Bet šim...izdzimumam ir 19. Kādēļ visi nevar būt normāli pozitīvi metālisti. Sheesh...stupid EMO.
Kristīne no LV (lielas krūtis):
"~neatkartojama,burviga
jauka,milja )*,daudzpusiga,
saprotoša,bet galvenais ka realiste.... vienvard sakot, ideals cilvecinjs D......"
Jā, ideāls gan. Tikai nevis cilvēciņš, bet bezsmadzeņu pokemons-drāžamlelle. Un reāliste, viņa saka. Tas nozīmē, ka dzer pretapaugļošanās tabletes, jo klientiem nepatīk lietot prezervatīvus. Daudzpusīga - atļauj arī anālo seksu. Burvīga, Neatkārtojama - ar to visu nodarbojas tikai zem grādiem tādēļ pievemj gultu, un nav vairs vēlama. Yup. Tiešām ideāls.
Nu tā...dusmas ir izgājušas, varu atgriezties pie somethingawful.com lasīšanas. Ja jums nepatika, un ir vēlme paspamot komentāros - droši dariet. Aizstāvēšu savas pozīcijas ar vislabākajiem man zināmajiem lamuvārdiem! Ja jums šis patiešām riebās, tad rly...tā ir jūsu problēma, un mani tas neinteresē. f.ck off. Ja jums mans raksts patika, supportojiet mani un sūtiet naudu!
Peace. GoldLeader.