Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jauns skins *^_^*
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
jurc
Ziemassvētki nāk, bet sniega laukā vēl nav. Domāju ka vismaz forumā ir jārada ziemassvētku noskaņu, tāpēc būs mums smuks skins uz ziemassvētkiem. Ja kādam nepatīk, tad ja kas tur lejā var nomainīt atpakaļ uz Defaulto skinu! smile.gif

Un jā, ja kas neiet, ta sakiet, bet itkā visam būtu jāiet.

Priecīgus Ziemassvētkus! cool.gif
Zuzix
*spiedz no priekiem un no patikas* waii.. paaaaldies par lielisko skinu *nosūta wirtuālās piparkūkas* wub.gif
Sigfa
skins ok, tik gribeetos pieziimeet, ka pie [fastREPLY] [addREPLY] [newTOPIC] pogaam tas `atspiidums@ ir ljoti mulsinosh un sniegs uz augsheejaa bannera taads nezheeliigi kantains (shkjiet, ka peleeks vai zilgans matte to atrisinaatu).
xikes
Yeah,.. labais happy.gif sniegs un ziema forever!
Uzreiz uzlaboja garastāvokli, kad ienācu forumā.
Paldies, paldies. smile.gif
kahi
smuki, smuki. kāc pacenties. tomēr... manuprāt, sniegs pārāk atgādina tās putas, ar kurām taisa ciet caurumus, un sniegpārsliņas par prastām (ehh, ko nu sūdzos, tāpat jau skumji).
Seila
Jaunais skins uzreiz radīja ziemassvētku noskaņu un it kā māte daba atsauktos uz jauno skinu, jo pie manis jau: Balts sniedziņš snieg uz skujiņām. smile.gif
Paldies. Patiešām ļoti jauks pārsteigums, kad kaut kas ir mainījies.
zeloco
vislabaakaas ir apsnigushaas ikoninjas biggrin.gif reciigi, pirms spiest gribaas notraust sniegu biggrin.gif
Taka
Sweet smile.gif
ETM
Jaa, jurc, kursh gan tevi pasklavees ja ne pats, ne?

buch buch

bet vispaar paldies par iespeeju izveeleeties defaulto skinu.

Un cilveekiem, kam foruma skins izraisa ziemassveetku noskanju, es varu teikt vienu : get out more often.
Tigra2
miiljsh skins, tureeshu to visu gadu, ja vien buus taad iespeeja biggrin.gif
Ja vien.. uz jāņiem neparādīsies ar ozollapiņām un jāņu sieru ^^
Hikaru
Es kā iegāju, nobrīnījos... uzreiz noskaņojums izmainījās. Man patīk. Jauks pārsteigums. happy.gif
ReD_FoXy
ETM, atzīsti, ka šitas IR labāk par festa bābu. :3
Keydan
Par maz sniega!!! Gribu vel!!! happy.gif
Storm
J AAAAAUKIIi!!! ^^ laugh.gif Prieks ka kads censhaas, lai padariitu forumu jaukaaku rolleyes.gif
Niks
Mmm... Labākais IPB skins, kādu jebkad esmu redzējis. Ceru, ka arī pārējie gadalaiki ar laiku iegūs savus skinus.
+Chibi+
QUOTE(ETM @ Dec 19 2006, 21:24) *

Un cilveekiem, kam foruma skins izraisa ziemassveetku noskanju, es varu teikt vienu : get out more often.

Uhu, tad nu es izieshu uz ielas, pastaaveeshu sauliitee, papriecaashos par palmu daarzaa un man uzreiz Ziemassveetku noskanjojums kaa likts! C'est chien, ca!
Kikyou
Skins jauks... Ja vien ārā būtu tāds pats... =_=
Kaede
jaunais skins man pašai ļoooti patīk, rada noskaņu! Un piekam ir sācis snigt! wub.gif

Liels paldies, tiešām lielisks skins! happy.gif
Ginta
isteniba sis skin atnaca tiesi laika.. ienaku seit- skatos sniegs!! Taja pasa diena izeju sava rajona ara (!)- guess what- vel vairak sniegs!! noklustu centra- vairs sniega gandriz nemaz.. ( tongue.gif )
bet viena lieta, kas (vismaz mani) patiesam iepriecina- iz uzvilkts ziemas skins ar sniegu/sniegparslinam/atspidumu ledu/zvaigznitem(?)/etc nevis ziemassvetku (a.k.a. ar visadiem lame-o zvaniniem/engelisiem/davaninam/whtver) smile.gif
Church
QUOTE(Ginta @ Dec 21 2006, 04:59) *

... nevis ziemassvetku (a.k.a. ar visadiem lame-o zvaniniem/engelisiem/davaninam/whtver) smile.gif

"jingle bells, jingle bells, helps jews enlarging sales".
akuuti necieshu ziemassveetku laiku veikalos.
Taka
Diemžēl sniega vairāk šogad nebūs sad.gif Bet cerēsim!
Citādi sāku jau palēnām aizmirst ko nozīmē balti Ziemassvētki...
zeloco
QUOTE(Church @ Dec 21 2006, 10:13) *

QUOTE(Ginta @ Dec 21 2006, 04:59) *

... nevis ziemassvetku (a.k.a. ar visadiem lame-o zvaniniem/engelisiem/davaninam/whtver) smile.gif

"jingle bells, jingle bells, helps jews enlarging sales".
akuuti necieshu ziemassveetku laiku veikalos.

taadu variantu es veel nebuju dzirdeejusi biggrin.gif bija dzirdeets shaads:
"Jingle bells, Batman smells" biggrin.gif

lab, offtopic ph34r.gif
Kikyou
Ūuu, beidzot arī forumā sniegs nokusis.
Lāb' vien ir, sen jau bij laiks.
kahi
tagad vajag skinu ar sniegpulkstenīšiem un maziem(tādiem tvanīgiem) suņu sūdiņiem stūros.
anti
QUOTE(kahi @ Mar 9 2007, 19:15) *

... un maziem(tādiem tvanīgiem) suņu sūdiņiem stūros.

Šis ir anime, nevis koprofāgu forums, tā ka, man domāt, fekālijas šoreiz izpaliks.
kahi
žēl. bet anime kaķus, kuriem pavasara trakums klāt?
Dero
QUOTE(kahi @ Mar 9 2007, 19:29) *

žēl. bet anime kaķus, kuriem pavasara trakums klāt?

Šis forums pats sev netaisa skinu, bet pērk. Ja gribi kaķus, tad vainu uztaisi vai nopērc un piedāvā forumam smile.gif
Skinu jeb ādiņu(tiem kas nezin "skin" nozīmi, jo visu dienu sēž draudzigajos draugos elvee cool.gif ) daudzveisība nāks tikai par labu
kahi
jā, es jau nu zinu, kur pirkt (katru dienu iepērku pa desmit gab.). vienkārši vajadzētu kaut ko pavasara atmodai. pēc garās ziemas gribētos kaut ko gaišāku, jo ārā laiks apmācies(man patīk, kad līst, bet apmācies...brrr).
metaphor
jā, es jau nu zinu, kur pirkt

un kur var? smile.gif vienkaarshi gribeeju uzzinaat. cik maksa., kaa var atrast., etc., wink.gif
Dero
QUOTE(metaphor @ Mar 10 2007, 14:28) *

un kur var? smile.gif vienkaarshi gribeeju uzzinaat. cik maksa., kaa var atrast., etc., wink.gif

Priekš IPB skini ir šeit un ziemas tēmas tagad ir par brīvu

Tikai tur nav tēmu, kas tevi intresētu smile.gif
kahi
QUOTE(metaphor @ Mar 10 2007, 14:28) *

tas vsp bija domāts sarkastiski. paldies, dero, tagad es zinu, kur var pirkt. (es šo info varētu pārdot teroristiem, ne?). bet kā paliek ar pavasara skinu?
jurc
QUOTE(kahi @ Mar 11 2007, 17:25) *

bet kā paliek ar pavasara skinu?

Nu ja tu atrodi vai uztaisi kādu īpašu labu un piemērotu, tad viss ir iespējams smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.