Es???? Kad es sevi esmu bīdījis uz kaut vienu šo forumu kontrolējošu posteni?? Lūdzu ar citātiem pierādītus faktus.
Neuzskatu sevi par mākslas pazinēju, lai ar to nodarbotos, man pers. Art sadaļa ir dziļi vienaldzīga. Bet forumā ir pietiekami daudz cilvēku, kuriem ir sajēga kas ir kvalitatīvs zīmējums un kas nav, kāpēc neļaut kādam no viņiem to darīt? Vai arī uzticiet vienam no esošajiem modiem atbildību par Art sadaļu, varbūt Yume piesakās?
Viss forums tiek moderēts, tikai ne Art sadaļa. Tur var iebāzt dajebko un tas ir OK. Nu labi hentai bildes tiks pārceltas uz atbilstošu sadaļu droši vien. Un Art forumu nevar nodalīt un neredzēt kā citus. Tāpēc tie cilvēki, kuri spiež "view recent posts" parasti uzraujas uz Art sadaļu. Un par to parasti arī šķendējas.
Zini edg, kāpēc neviens nevar saskatīt tavu "dziļo domu?"
1. Tāpēc ka viņas tur (parasti) vispār nav, un ja ir, tad tā pazūd palīgteikumu plūdos. Tiešām domā - jo garāk jo gudrāk?
2. Translits. Vienkārši riebjas lasīt garus postus translitā. Labi vēl ka tu ciparus nelieto... vnk 4ce utml...
Nevispārini. Man pret moderēšanu pretenziju NAV bijis. Ja mods veic kādu aizliedzošu darbību viņam vienmēr kāds iebildīs. Ar to jārēķinās. Gribi "ar visiem tikai pa labam" - ej samariešos.
Neesi aizdomājies kāpēc radās šis pusnopietnais topiks par banošanu? Jo cilvēki neredz modu korektīvās darbības. Viņu ir par maz. Izskatās jums bail no aivvva, kurš vienmēr metas apstrīdēt jebkuru modu aizliegumu, tikai tāpēc, ka viņam vienkārši patīk pad***ties.
Mans ieteikums:
1. Izveidot Art kā atsevišķu sadaļu, nevis zem "Anime", tad to varēs izslēgt no apskatīšanas.
2. Būtu labi ieviest user profailā foruma sadaļu konfigurēšanu, lai cilvēks pats varētu specificēt, kuras foruma sadaļas viņš redz.
Beigās gribu mazliet paspīdēt ar latīņu valodu:
navigare necesse estForumu arī.