Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vanguard bandits
Anime forum > Anime > Games
batwing
Vanguard Bandits ir jrpg spele kas uz ps one iznaca 2000 gadaa. Spele ir loti interesanta ( man taa skiet ka taadas butu ne mazums ja tik nebutu nakusi visi eiropiesu sudi kaa mu, diablo, kaut kadi tur oblivion bet tikai iznemot sacred jo tas veel speeleejams). Sajaa speelee ir jakomandee ciloveki kas ieterpusies milziigaas robotbrunaas vai kaa tur bija. Es sajaa speelee izgaaju abos veidos. Padalieties iespaidos ar so speli un ja kads zina tad ludzu pasakiet ka vareja dabuut tas otras baltaas brunas jo es tas nekad neatradu.
sipps
ar ko arī apsveicu. tas, ka tu savā apzinīgajā vecumā esi izgājis kādu spēli un ar to vēlies palielīties visiem pārējiem, ir ļoti labi. tikai man ir viens jautājums: UN?
Rusell the carrotstork
QUOTE(batwing @ Nov 28 2006, 22:14) *

Vanguard Bandits ir jrpg spele kas uz ps one iznaca 2000 gadaa. Spele ir loti interesanta ( man taa skiet ka taadas butu ne mazums ja tik nebutu nakusi visi eiropiesu sudi kaa mu, diablo, kaut kadi tur oblivion bet tikai iznemot sacred jo tas veel speeleejams).



Tas j burtiņš nozīmē, japanese.(ko tu notiekti zini biggrin.gif ) Un Japānā jrpg iznāk ĻOTI daudz. Arī PSone laikos. Vieneīgi Amerikāņi tulko pašas populārākās. Vajag iemācīties japāņu valodu un tad arī to kaudzi var spēlēt.
anti
Valuable information in this topic : 0
GM
Ok - let's get two things straight.

Pirmkārt: nē mums nav ne mazakās jausmas, kur var dabūt zīdaiņa urīnkrāsas bruņas. Taču cilvēce šajos gados ir attīstījusies tiktāl, ka jebkurš īpatnis ar kaut mazākajām lasītprasmes spējām var izlasīt walkthrough, kur tas noteikti ir rakstīts. Baltā fluīda nokrāsas armamentu meklēšanas procesā nav jāiesaista otaku publika, kurai jau tā nav tā vieglākā dzīve. Kur nu vēl lasīt tavus nesakarīgos postus.

Otrkārt, tu acīmredzami neesi šo bez šaubām ļoti interesanto spēli spēlējis gana daudz, lai zinātu kaut pašu minimumu, proti, par ko tā bija...
QUOTE
Sajaa speelee ir jakomandee ciloveki kas ieterpusies milziigaas robotbrunaas vai kaa tur bija.
.

Tādēļ varbūt neapgrūtini mūs turpmāk ar savas prāta caurejas verbālajām izpausmēm.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.