Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Help please
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
asamashii ritori banpaia
vai kāds nebūtu tik laipns un nevarētu kautkad manus zīmējumus ieskenēt - man nav skenera, skola ciet un visi ko zināju ar skeneriem ir prom.. es neesmu briesmīgs, neesmu agresīvs un pat aizbraukšu ar riteni ja nav pārāk tālu, teiksim Rīgas, Jūrmalas teritorijā varētu aizmīties.. lūdzu huh.gif

P.S. varbūt vēl kāds ir tikpat nelāgā situācijā kā es..
Ella
Man ar skanera nava un skola nu jaa es iisti shobriid neesu ne vienaa ne otraa tongue.gif
Bet nu dazjus manus ziimeejumus var ielikt tikai un vieniigi sadaljaa hentai rolleyes.gif ph34r.gif Nu varat seven uzprasiit vinj6 ir manus jaunaakos darbus redzeejis.
Roze
Ja neviens tuvaak nepiesakaas tad varbuut varam sarunaat.
Esmu Dzirnavu 16 (Dzirnavu un Streelnieku ielas krusts).
asamashii ritori banpaia
ooo, es būtu varen pateicīgs. aregato. bet es nekādā gadījumā nevēlos nevienu apgrūtināt.
Pikis
Nu man arii nav skenera un pat kompja, un tad man ir taada tehnika es vienkaarsi aizeju uz kaadu tuvaako dator klubinu un ieskaneeju, njaa bisku taa pastulbi jau ir, bet ko lai dara. biggrin.gif
xikes
Heh.. nu jaa es jau gribeeju piedaavaaties... bet nu kaads jau pasteidzaas.. smile.gif
Nu jaa shkiet ka tev buutu tomeer izdeviigaak pie Rozes eskeneet, jo nez.. es jau nedziivoju Riigaa un tad sanaaktu tikai tikshanaas reizzees apmainiities ar tiem pics..
asamashii ritori banpaia
paldies par atsaucību..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.